הנה אני

מושפעת מפייס ושלחתי לך לב לא נכון

Blue Rose

New member
הנה אני

אחרי תוספת של 25 ק"ג, מדגימה את האופנה שנתפסתי אליה- חולצאית....

הלוואי שהיתה לי במכירה חזיה יותר טובה...אז אני אפילו יותר מהממת.

ד"א אני גם תפוסה. בן ה- 7.5 צילם אותי כדי שאבא שלו יוכל לעזור לי לבחור חולצאית מתוך המבחר.
למי שתוהה, קניתי את זאת שאני לובשת ועוד אחת דומה עם תכלת. הפכו ל"חולצות" המועדפות עלי בכל ארוע.

רוזי! בבוקר צבעוני...

הנה גם אני

משחקים משחק חדש? לא יודעת אם עליתי או הורדתי. לא כל כך משנה לי...

מרים 882

New member
רוזי,ברשותך 2 שאלות

1.למה את הולכת בלי חזיה?
2.זו חצאית שאת הולכת איתה כחולצה? למה?

Blue Rose

New member
איזה תיזמון יש לך...

נכנסתי לשניה בדרך לשים כביסה אצל הקטנצ'יק ותפסת אותי

1. בתמונה אני לובשת חזייה...זאת פשוט חזייה זבל, קניתי אותה לדעתי לפני 10 שנים בארה"ב, כשהיא עוד היתה עם ברזלים....אין לי כח להשקיע בחיפוש מייאש ותשלום גבוה לחזיות במידה שלי(קמצנית???) שנהרסות גם ככה בצ'יק. בפעמים שאני הולכת בלי חזיה...זה כי אין לי חשק (עצלנית???).
2. כי זה יושב עלי ממש יפה! החזה שלי ענקי- אבל החולצאית הספציפית הזו עושה לי אותו ממש יפה, והיא מונחת עלי פשוט יפה...

אני אצטלם עם חזיה טובה בשבילך...וכמה דוגמאות חולצאית........יש לי אפילו חצימלה (חצאית שהפכתי לשמלה....). מזל שאני נמוכה

מרים 882

New member
ונוח לך בלי?

אני פשוט לא מסוגלת.
שווה לך להשקיע ב2 חזיות מעולות
נכון שזה מאוד יקר,אבל שווה.
תכבסי אותן בידיים והן ישמרו לך מצוין.
ממליצה לך על 2 מקומות נהדרים
סלון פסיה בתל אביב
סלון מרי בעמק רפאים בירושלים.

Blue Rose

New member
תודה על העצות...

לפסיה אין במידה שלי.
רות מסלון מרי הביאה לי חזיה- ממש עד הבית. שרות נהדר. ידעה את המידה שלי מתמונה ששלחתי לה. אפילו מחיר הגיוני. אבל אני שונאת תוספות להיקף- ונכון לעכשיו מה זיז לה להציע לי זה עם תוספות להיקף.
אני עדיין משתמשת בחזיות ההנקה שקניתי אונליין שעשו לי קאסטום. החזיות הטובות נשמרות לארועים. וזה לא דבר רע...

הנה החולצאית התכלת עם חזה טובה.

Blue Rose

New member
תודה לכולן על המחמאות...

את תראי כמה אני "אימתנית" במפגש שאארגן...
דרך אגב...איך נראה אדם אימתני?

אני מתגעגעת...

אזמין אתכם למפגש בראנצ' שישי כשאוכל....

רוזי! בשעת מוצ"ש...

אני חושבת שאפשר לחלק נשים לשתיים...

כאלו שלא מסוגלות בלי חזיה טובה - וכאלו שמרגישות יותר נוח בלעדיה כי דווקא החזיה מציקה להן. אני חושבת שבהרבה מקרים את תראי נשים עם חזה קטן מהסוג השני אולי כי עם חזה גדול באמת נוח יותר עם תמיכה של חזיה. אבל אולי יש בזה גם איזשהו מרכיב של מה שנחשב "מקובל חברתית", כלומר אישה עם חזה גדול תראה מאוד חריגה ואולי אפילו "לא צנועה" אם היא תוותר על חזיה או תעדיף חזיה ש"פחות מחזיקה"...

אני מכירה מישהי מאוד גדולה

עם בטן וחזה ענקיים. פנים יפהפיים.
היא הולכת בלי חזיה .... וזה לא נראה טוב בעיניי.
זו לא שאלה של מקובלות חברתית, זה פשוט נראה הרבה יותר טוב עם חזיה.

זה נראה יותר טוב עם חזיה...

כי כך את רגילה לראות את החזה הנשי (נמצא בנקודה מסוימת ומעוצב לצורה מסוימת) - וזה מקובלות חברתית, ואני מניחה שגם בגדים לרוב מעוצבים בצורה שבה החזה נמצא בנרקודה מסוימת בבגד (או שלפחות אפשר למקם אותו בנקודה מסוימת). אני מניחה שבחזה גדול פשוט החריגה מהצורה שניתנת ע"י החזיה פשוט גדולה מזו של חזה קטן.

למעלה