הנה אני עכשיו.......

benpual

New member
הנה אני עכשיו.......

חוזר מסיור , ותאמינו לי , אני מרגיש את ההבדל בין הקיץ לחורף..... בקיץ יש יותר אירועים בחורף יש פחות אירועים....... איזה שיעמום היה בסיור לילה? תאמינו לי , אבל מה? הצלחנו לעצור פורצי רכבים...... ו2 אנשים פלוס נהג ( שהנהג ברח ) שהיו ברכב ( כנראה שבל"ר ) וניסו לברוח..... על אחד מהם נמצא חומר מאוד לא שימושי בארצנו ( ואתם יודעים למה אני מתכוון.... )

i need money

New member
חשבנו שיהיה אקשן..

להוטים לסיורי לילה בחורף מתים מהתרגשות להביא את הפורצים ואת החראות אבל בסוף אנחנו מוצאים את עצמנו משועממים רצח והנהג עייף מרוב שעמום אז סוגרים יותר מוקדם עד שלא נרגיש את זה בעצמות שלנו כלום לא יקרה.. וטיפ קטנטן ממני: הצוות שלי לא כל כך תומך בזה אבל התפיסות באות בחורף רק במחסומים או יותר נכון לרוב.. רק אל תשכחו שאתם מבצעים מחסום קחו איתכם צידה לדרך שוטר סיור למניעת בעיות קציני אק"מ ומשטרה.... שלכם באהבה: שאקל שץ ערס גבר תותח.

שלום30

New member
כנראה הפושעים לא עובדים בחורף

אני אישית מעדיף שלא יהיו תפיסות (אין פשעים) חלום אהה ...

מתנדב

New member
בחורף תמיד יש ירידה בפשיעה

זה אמנם לא מחייב אבל פורצי רכב, וגם לבתי עסקים בעיר, כי אנשים מסתובבים פחות ברחובות בחורף, אני זוכר לפני שנתיים או שלוש היה חורף קשה מאוד, וסיירנו כמה שעות טובות כמעט בלי אירועים, ואני אפילו זוכר איך שהנהג אמר שהוא לא ייצא יותר בחורף רק בקייץ כי פשוט אין מה לעשות בחורף בחוץ...

אלמוג 609

New member
לפי דעתי זה הפוך

אני חושב שבחורף יש יותר אירועים אני אישית זוכר את התקופה של החורף כהתקופה של התפיסות...ובן גם יכול להסכים איתי("הוא בשיחים!!")

benpual

New member
אה ואגב שמוליק.....

הוא בשיחים!!!!! בידיוק סיפרתי למיקו את הסיפור על השיחים...... אתמול בסיור לילה..... אתה לא מאמין איזה קטעים היו בסיור לילה אתמול! תיצור איתי קשר באיי סי , ואני יספר לך

למעלה