הנה אני עושה את זה!

music dude

New member
הנה אני עושה את זה!

כתבתי סרקתי ואני מטיל או גורלי בכף ידכם! :)

כושכוש1

New member
באיזו יד אתה כותב?

רק כך נוכל לדעת אם אישיותך אכן מתוסבכת כפי שאתה טוען...

music dude

New member
הערה קטנה - אם יש משהו אישי מידי

אז אני מאוד מבקש לשלוח לי במסרים את התגובות, כי לא הייתי רוצה שאנשים יידעו כל מיני דברים אישיים היות ואני פעיל בהמון פורומים תודה.

ליטן א

New member
תראה... תשמע...

זה פורום, כפי שנכתב בכותרת, לימודי. אין מצב לפרסם כתב בשביל תגובה אישית, ששאר המשתתפים לא יראו.. בשביל דבר כזה, תשלם לגרפולוג מקצועי, שיתן לך חו"ד בצורה פרטית. אז תחליט - או שאתה מפרסם, מבלי לשלם, ו"נושא בתוצאות", כלומר, מאשר לפרסם גם את הניתוחים או שאתה מחליט לא לאפשר לפרסם את התוצאות, ואז תצפה לכך שלא תקבל פה ניתוח פרטי. בשביל זה תיגש לגרפולוג מקצועי (ויש כמה כאלה בפורום). לגבי הדבר האישי, כביכול... הגרפולוגיה לא ממציאה פרטים על הבן-אדם. היא בסה"כ מספרת על הבן אדם. אתה יודע (או לפחות צריך לדעת) מי אתה. אתה יודע אם אתה בן אדם המוני או מבודד, אם אתה אדם שמח או עצוב בעיקרון, מה יחסיך עם המשפחה שלך, וכן הלאה וכן הלאה.. ועדיין לא בחנתי את הכתב (לא שזה היה ממש עוזר לך - אני לא גרפולוג מקצועי, ולא מתיימר להיות..)

music dude

New member
נו טוב, לא התכוונתי עד כדי כך

לא יודע איך זה עובד פה.... מי שרוצה להגיב - אני אשמח לקבל תגובות

אריק!

New member
ממה שלמדתי מכושכוש:

רואים שיש לך גישה וזוית ראיה ייחודית בהסתכלות על דברים, בבקורת ושפוט. רוצה לומר, שאתה היית אולי עושה זאת אחרת, וכך משיג תוצאה משופרת או חוסך תקלה צערת. בטביעת עין הוא מגיע לתגלית אשר נעלמות ממי שעיניו לא מנוסות בזהויים כגון אלה. זו התרשמות חטופה ואין שום וודאות שזה נכון. אריק בשבילך.

music dude

New member
למה מנהלת הפורום לא מתייחסת אלי../images/Emo7.gif

אני לוקח את זה אישית

עטרה ב ט

New member
מנהלת הפורום מאוד עסוקה בלהיות

חולה כבר איזה שבוע ועושה רק דברים שממש קלים לה ולא מצריכים מאמץ. אל תיקח אישית, וזאת כן בקשה אישית

כושכוש1

New member
אריק, לא ידעתי

שאתה לוקח אותי כל כך ברצינות, וזה די מחמיא בעצם. בכל אופן יש כאן מנתחים מעניינים רבים! ולענייננו - הסקפטיות שאותה אתה מציין בנוגע לניתוח נראית לי מאפיינת אותך באופן כללי: נזהר, לא לוקח כמובן מאליו את מה שאומרים לך, לוקח דברים בערבון מוגבל. לא נותן אמון מיידי באנשים ולכן גם לא נחשף בפניהם בקלות כדי למנוע מצב שבו תיפגע. נראה לי שלוקח לך זמן עד שאתה מחליט שאתה נותן אמון במישהו כדי להכניס אותו לתוך עולמך. כלפי חוץ זה עשוי להראות כסוג מסויים של ´קשיחות´, ´קוליות´, אחד שלא מתרגש בקלות, אבל למעשה נראה לי שבמהות שלך יש בך את הפן הריגשי, אתה פשוט לא ממהר לחשוף אותו בפני אחרים. זה רעיון טוב אולי באופן כללי, אבל לפעמים לא מזיק גם ´להמר´ וללכת לפי אינטואיציה, ואם יש מישהו שיש הרגשה טובה לגביו, שהוא יכול להיות איש סוד - אפשר לקצר לו את המבחנים של ועדת הקבלה לענייני אנשי סוד... אתה יודע מה - אם ניקח את זה צעד אחד קדימה, נדמה לי שגם מעצמך אתה מצנזר לפעמים דברים. זאת אומרת נוקט בגישה של: "אין שום בעיה, הכל בסדר, לא נפגעתי" גם כשלפעמים בעצם יש איזהו משברונצ´יק רגשי. אולי זו סתם יריה באפלה, אבל אם זה אכן כך אז שווה אולי לנסות להיות קשוב לעצמך ולמה שעובר עליך, וכן להתמודד עם דברים מהתחום הריגשי של החיים. מצד שני - אם זה באמת כך אז התגובה שלך לכל מה שכתבתי עשויה להיות: "אני?! מדחיק?! מה פתאום?!" דברים נוספים שנראים לי: חשיבה שיטתית, מסודרת, עיקבית, ערך עצמי גבוה, משמעת עצמית גבוהה (זה קשור אולי לנושא של לא להחשף - לא לתת לאחרים לראות אותך ברגעי חולשה, כי המשמעת שלך מכתיבה לך לשמור על איפוק), וגם נטיה מסויימת להתגונן מהזולת (שוב - קשור לנטיה לא להחשף). או שכל זה כאמור יריה באפלה. הכל ברוח טובה.

music dude

New member
וואאוו - ממש כל הכבוד! כמעט

הכל נכון באופן מדהים, מלבד הקטע של המשמעת העצמית שהוא ב- 100% קיים אבל בהחלט מדהים הניתח שלך. אפשר להוסיף שאלה עכשוויות והתלבטות ישירות למסר שלך?

אריק!

New member
לוקח ברצינות.

אין לי הרבה זמן לכתוב אז כמה דברים. ראשית, בכתבים בעלי תנודות ניכרות ברווחים בעריכה יש לקחת בערבון מוגבל, ויותר מבמקרים אחרים התייחסויות לכאן או לכאן מצד מנותחים. ברבים מן הכתבים הללו יש מנה נכבדה של הדחקות, משקעים, דעות קדומות ? רגישויות יתר וגם ציפיות לא סבירות של האדם מעצמו/זולתו. הללו פוגעים ברמה זו או אחרת ביכולת הסתכלות נכונה של המנותח על עצמו, שפוט מעשיו וסבותיו, ואיך הוא רואה מערכות יחסים בין אישיות. ממילא גם בהקשר של בקורתו על הניתוח. זה לא גורע כהוא זה מהחשיבות של קריאת התגובות. ניכרת שאפתנות להתקדמות לתפקיד נחשב/מעמד מכובד בתחום שבו יש כשרונות. ציפיה להערכה, הכרה והבנה. רגישות/חשש לשפוט כלפיו. חיבור יתר לתחום ענין/עיסוק מרכזי - חיבור חלקי לשל אחרים. אולי יש בזה משהו אגאיסטי שישהו צריך לוותר על שלו לטובת שלך. שימת לב והסבר רציונלי עם קורטוב מתנשא למוגבלויות/אי כשרון/ חוסר פתיחות שאתה לא מצליח לפצח ולשכנע. ציפיות/אכזבות במישור יחסים אישי, וצפי של פרידות מרובות מדי ליחידת זמן. תמשיך לפתח את כשרונותיך והפוטנציאל הנ"ל ותמצא אפיק בטוי שיאפשר לך מימוש עצמי. אריק.

למעלה