אריק, לא ידעתי
שאתה לוקח אותי כל כך ברצינות, וזה די מחמיא בעצם. בכל אופן יש כאן מנתחים מעניינים רבים! ולענייננו - הסקפטיות שאותה אתה מציין בנוגע לניתוח נראית לי מאפיינת אותך באופן כללי: נזהר, לא לוקח כמובן מאליו את מה שאומרים לך, לוקח דברים בערבון מוגבל. לא נותן אמון מיידי באנשים ולכן גם לא נחשף בפניהם בקלות כדי למנוע מצב שבו תיפגע. נראה לי שלוקח לך זמן עד שאתה מחליט שאתה נותן אמון במישהו כדי להכניס אותו לתוך עולמך. כלפי חוץ זה עשוי להראות כסוג מסויים של ´קשיחות´, ´קוליות´, אחד שלא מתרגש בקלות, אבל למעשה נראה לי שבמהות שלך יש בך את הפן הריגשי, אתה פשוט לא ממהר לחשוף אותו בפני אחרים. זה רעיון טוב אולי באופן כללי, אבל לפעמים לא מזיק גם ´להמר´ וללכת לפי אינטואיציה, ואם יש מישהו שיש הרגשה טובה לגביו, שהוא יכול להיות איש סוד - אפשר לקצר לו את המבחנים של ועדת הקבלה לענייני אנשי סוד... אתה יודע מה - אם ניקח את זה צעד אחד קדימה, נדמה לי שגם מעצמך אתה מצנזר לפעמים דברים. זאת אומרת נוקט בגישה של: "אין שום בעיה, הכל בסדר, לא נפגעתי" גם כשלפעמים בעצם יש איזהו משברונצ´יק רגשי. אולי זו סתם יריה באפלה, אבל אם זה אכן כך אז שווה אולי לנסות להיות קשוב לעצמך ולמה שעובר עליך, וכן להתמודד עם דברים מהתחום הריגשי של החיים. מצד שני - אם זה באמת כך אז התגובה שלך לכל מה שכתבתי עשויה להיות: "אני?! מדחיק?! מה פתאום?!" דברים נוספים שנראים לי: חשיבה שיטתית, מסודרת, עיקבית, ערך עצמי גבוה, משמעת עצמית גבוהה (זה קשור אולי לנושא של לא להחשף - לא לתת לאחרים לראות אותך ברגעי חולשה, כי המשמעת שלך מכתיבה לך לשמור על איפוק), וגם נטיה מסויימת להתגונן מהזולת (שוב - קשור לנטיה לא להחשף). או שכל זה כאמור יריה באפלה. הכל ברוח טובה.