הנה אני כאן.

הנה אני כאן.

אוי איזה סרט היה לי היום אחרי שגמרתי ללמד טסתי לסלעית ושם הייתי צריכה לאפר...אחרי שסוף סוף סיימתי שם רצתי לעוד מקום לאפר, זה ממש לא היה בתכנון. סוף סוף בעשרה לשמונה מצאתי את עצמי בחוץ. ואז, הבנתי שלעין שמר מאוחר לנסוע והזמנתי לי מקום מיידי במספרה מתוך הנחה שבטח דני ינצל את ההעידרות שלי ויגיע מאוחר. תוך כדי זה שאני מזמינה מקום (יש לנו ספר בישוב שעובד מאחר הצהרים אל תוך הלילה..) לשמונה וחצי ומתקשרת לדני הוא מודיע לי שיש לו ארבעה אורחים שנוסעיםאיתו מהעבודה הביתה. הפולניה הכי מרוקאית שאתםן מכירים ז"א אנוכי ביטלה מיידית הספר ורצה הביתה ותוך שעה שטפה, ניקתה, דחפה בגדים לסלסלות ובישלה מרק ירקות מדהים, פרייד צ´יקן בתנור ולא מטוגן, אתן צריכות לראות איך בזמן שגירדתי את הירקות למרק הפשרתי את העוף.. טיק טאק תוך שעה הכל עמד על השולחן, שארית מג´דרה משבת, מרק ירקות, פרייד צ´יקן, כרוב מאודה ברוטב עגבניות ולקינוח את מה שנשאר מעוגת האטריות..חיממתי עם גלידה וניל ועוגיות וסירופ מייפל מלמעלה. אחרי האוכל ניגנו בשתי גיטרות, שרנו ועכשיו דני במקלחת ואחר כך גם אני. אני מצטערת שלא הגעתי. מחכה לסיפורים.

הילית*

New member
אז אני קופצת בראש ! מאמינה לך !!!

את מאלו שנכנו בכשרון מהדים לבשל ולנהל שיחה בו זמנית בלי להתבלבל..... בטוחה שגם היה טעים... דרך אגב שמעתי שחברה שלך (את יודעת מי !) מתחתנת שוב....! נשיקות וד"ש לדני

הילית*

New member
היו התחשויות בנושא בקרב

מי שמכיר אותה- כמה זמן היא מכירה אותו

למעלה