הנה אכזבה

GALI02

New member
הנה אכזבה../images/Emo4.gif

שוב יצאתי בהרגשה טובה ממבחן וקיבלתי ציון מעפן. אני אומרת לכם, צריך עור של פיל ועצבים מברזל בשביל לשרוד 4 שנים במוסד הזה. בעעעעעע ולאן נעלמו כולם?!

אויששש.. ../images/Emo10.gif ../images/Emo24.gif

במקרה עברתי כאן.. הצטערתי לקרוא.. תחזיקי שם מעמד.. חיבוקים הרבה.. ולכולם - היי.. מזמן לא הייתי כאן.. התגעגעתי..

ניקולי

New member
אהלן

גילי מקסימה לא נורא!! אל תתיאשי.. אהלן רומי מה שלומך?? (בטח היא תענה לי רק בשנה הבאה).. אגב רומי הייתי באילת התקשרתי אלייך ולא היה מענה.. (וזה בחופש הגדול)...

היי היי..

למה שנה הבאה? למה ללכלך?
אני חושבת שדיברנו מאז שהיית כאן ופיספסתי אותך..
מה שלום כולם?

GALI02

New member
תודה לכל המעודדות ../images/Emo13.gif

אולי זאת רק חצי נחמה אבל הצצתי היום לשאר הציונים ומסתבר שגם לאחרים לא הלך כל כך טוב... לא נורא, עוד מועד ב' לאוסף
רומי- כיף לראות אותך כאן. קבלי
גדול בחזרה!

שאקל

New member
אני נכשלתי שלשום בקורס שלם ../images/Emo10.gif

זה במתמטיקה (אינפי II). פשוט נכשלתי במועד א' וגם במועד ב'. הסיבה לכשלון היא לא כי לא הבנתי את החומר. להיפך, ממש לא זלזלתי במקצוע. שקדתי על כל העבודות שהיו להגשה כל הסמסטר אבל זה לא עזר לי במבחן. הרמה שלו שונה. לצערי, אצטרך לעשות את הקורס הזה שוב. מה שהכי עצוב לי זה שאיכזבתי את עצמי כי אף פעם מעולם בעבר לא נכשלתי בקורס ובמקרה הזה הממוצע 95 של העבודות שלי מכל הסמסטר (זה 14 עבודות שהגשתי, כל שבוע עבודה עם 10 תרגילים לפחות) הכל ירד לטמיון. גם הציון המעולה שקבלתי במבחן אמצע סמסטר 93 לא ייחשב. צריך ציון עובר בסוף סמסטר כדי שאלה יחשבו. לצערי, זה לא יקרה. אז הנה גם אני עצוב היום.

ronen1981

New member
או הרבה אופטימיות.

אל תדאגי הזמן טס . ויש עוד מזוכסטים שאחרי שיחזרו לעוד שנה-שנה וחצי מהמוסד הזה ירצו בעוד שנתיים של תואר שני בו. שיהיה לך בהצלחה מכל מקרה

ואללה..

אם את יכולה לצאת עם הרגשה טובה ממבחן ולקבל ציון גרוע ולהרגיש רע.. אז אולי את יכולה גם לצאת עם הרגשה טובה ממבחן לקבל ציון גרוע ולהרגיש טוב. אולי במחשבה שניה תרגישי טוב בלי קשר לציון. סתם עיצה ידידותית.

GALI02

New member
אחלה עיצה. תודה ../images/Emo13.gif

ואת השאר לא ממש הבנתי, אבל אתה צודק, חשוב להרגיש טוב לא משנה מה- הבעייה היא ביישום של זה...

אה זה לא כזה בעיה באמת..

זה אומר לקבל 40 במבחן ולהגיד "אני מדהימה". ואז את מרגישה טוב
כי מי שאת ומה את שווה לא נמדד בציון של בי"ס.

GALI02

New member
כמעט קלעת בול לציון../images/Emo8.gif

ועל העניין הזה אפשר לקיים דיון שלם. בעיקרון זה קצת קשה לא להרגיש נחות במוסד כל כך תחרותי כמו איפה שאני לומדת. ולמרות שאני לעולם לא אשאל מישהו כמה הוא קיבל אי אפשר להימנע מהשוואות.

למעלה