הנהלת הפועל

roimaayan

New member
הנהלת הפועל

חברי הנהלת הפועל הם אנשים קטנים אשר לא מסוגלים לזוז מכיסאותהם לקבוצת הפועל יש צאנס של פעם בחיים להיות קבוצה גדולה וזה רק כאשר ארקדי יהיה הבעלים הגיע הזמן שאיש עסקים ירכוש את הקבוצה כמובן עם התחיבות לשמירה על הזהות. אני מציע שארקדי יבטיח להנהלה כרטיסים חינם ואז העסקנות הילדותית הזאת תיפסק וירושלים תהיה מס 1

אתה סתם מקנא

שביתר תחזור להיות אימפריה. האימפריה חוזרת עונה הבאה.

bobas

New member
אתה משעשע לי.

לקנא בביטר? במה בדיוק לקנא? בקהל "השגעוני" שלכם שצועק מוות לערבים ונוהם לשחורים ? בקבוצה שאין בה אף שחקן שגדל בביטר? בקבוצה שלא יודעת להפסיד בכבוד? בקבוצה שלוקחת "אליפות" ונזקקת לפתיחת רגליים של בית שאן כשהקהל שלה מטפס על הגדרות כמו בבונים מיוחמים? ועם כל הכסף הגדול ,הקהל הגדול ,כבר שנים (שאתם בלי תואר ) ואתם כל שנה זוכים בתואר היחיד והמפוקפק לכשעצמו - הקבוצה הגזענית ביותר בישראל? אימפריה עאלק. הנה כמה עובדות שכדאי שתפנים.:) הפועל י-ם היא הקבוצה היחידה מחוץ לת"א שיש לה שתי קבוצות בכירות בכדורגל ובכדורסל. (כן כן הפועל בכדורגל היא הקבוצה השישית החשובה ביותר בישראל ללא קשר למיקומה בטבלה או לליגה שהיא משחקת). כמה קבוצות אתה מכיר שמביאות 12,000 אוהדים לגמר גביע מול מכבי חיפה? אוהדי ביטר כ"כ לא מרוצים שלהפועל י-ם יש קבוצת כדורסל מצליחה שהם חלחלו למלחה ולובשים אדום. לזה אתה מתכוון בקנאה,או שהם סתם נטולי חוט שדרה ונדבקים להצלחות לא להם? אני כבר לא מדבר על תפאורות העידוד העלובות של הקהל שלכם. ילה הפועלללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!

ואתה משעשע עוד יותר

יואב כמו הרבה שאוהדים את העיר "ירושלים" ולא רק את "הפועל" זה כולל כל מה שקשור לירושלים, בכנות! אנחנו אוהדי הצלחות של עיר מגורינו.! גאים לאהוד בהנאה את כל ירושלים.

אני לא ירושלמי

אני לא אוהד כל מה שקשור לירושלים. אני אוהד בפועל ירושלים כדורסל ובית"ר כדורגל. כמול ובדיוק כמו רבים אחרים. אם תהיה בית"ר כדורסל אני לא אהיה אוהד שלה. שאר ענפי הספורט לא ממש מעניינים אותי. אולי חוץ מטניס בעיקר בתקופה הזאת אבל.

טוב

תבין קודם, אני כבר לא אוהד שרוף של בית"ר אז אני לא חושב שאני אדון איתך דיון עמוק על זה. אני לא מדבר על הקהל הגזעני של בית"ר. גם אני נגד השטויות האלה. לבית"ר יש המון אוהדים נפלאים. זה לא שכולם ברברים. ונכון, הברברים הגזענים האלה זה כבר הרבה יותר מקומץ, אבל עדיין לא הרוב. אני בעד הקבוצה, לא בעד הקהל. הפועל ירושלים הביאה 12,000 אוהדים לר"ג לגמר גביע ואתה אומר לי כמה קבוצות אתה עוד מכיר..? בית"ר הביאה 40,000 צופים לגמר גביע המדינה מול הפועל ת"א ב-2000 (אחד מהם היה גם אני). בקשר לקהל - בית"ר מסוגלים להביא הכי הרבה בארץ. לבית"ר תמיד היו אוהדים של הפועל ירושלים כדורסל. לא משנה מה תגיד.

bobas

New member
לא זה העניין ...

זה שלביטר יש קהל גדול יותר. זה ברור. ומצידי שימלאו את המארקנה בברזיל . איכ אפשר להיות בעד הקבוצה ולא בעד הקהל? לקבוצת ספורט אין זכות קיום ללא הקהל שלה. הקבוצה לא שייכת לאוליגרכ כזה או אחר אלא לאוהדים. הלוא כן יואב? הפואנטה שניסיתי לומר היא אחרת :מבחינת אוהדי הפועל בכדורגל ,התחושות כלפי ביטר הן אחרות לגמרי (בעיקר תיעוב ושנאה).ובטח לא קנאה וחלק מהסיבות ציינתי קודם. הפועל היא הקבוצה השלישית בארץ (יחד עם מכבי ת"א והפועל ת"א) שיש לה שתי קבוצות בכירות בשני ענפי הספורט המרכזים בארץ .(אני כבר לא מדבר על השחיה והבייסבול של הפועל:). זו הסיבה שהפועל י-ם היא אימפריה ומועדון גדול . גם אם אתה צודק שלביתר תמיד היו אוהדים של הפועל בכדורסל (וזה אגב מוכיח שוב את טענתי שהפועל היא האימפריה בי-ם ) הם לא כפו עצמם על דרכה של הפועל.היום אתה יודע כמוני שהמצב הוא אחרת.והגמר העלוב בפיינל פור מול המחלה הוכיח את זה סופית!!! ילה סיגריה ולישון.

לא מעשן

מה אני אשם שלבית"ר יש הרבה אוהדים גזענים? להפועל ירושלים כדורסל יש הרבה אוהדי בית"ר. אתה אוהב אותם? אתה לא אמור לאהוב אותם. קודם כל, אתה בטח מדבר על האוהדי שיושבים בגוש מהמזרחי. שאני בא למשחקים של בית"ר (וגם זה כבר לא קורה הרבה כמו פעם), אני יושב במערבי בד"כ אז אני לא יודע בדיוק מה הולך ביציע המזרחי. אבל אני מאמין שקורה שם המול דברים שלא הייתי רוצה לראות. במערבי אתה רואה המון אוהדים שפויים. גם במזרחי יש שפויים אם לא ידעת עדיין.

bobas

New member
זה טוב שאתה לא מעשן.

בכל האשכול הזה , איפה כתבתי שאני מאשים אותך שיש לביטר כאלה אוהדים? תקרא שוב את ההודעות שלי ותבין את הטיעון המרכזי שלי פה. בעניין הזה אין פה שום אשמה יואב. ואם נרצה לרגע להרחיב את הדיון ,ולהתפלסף לגבי אהדת קבוצות ספורט ,אז אני באמת מאמין שזו החלטה ערכית.כלומר זו בחירה חופשית שלנו לאהוד קבוצה מסויימת דווקא ולא את הקבוצה אחרת. למשל בניו של אולמרט שגדלו בבית ביטרי וכשגדלו ועמדו על דעתם התפקחו וברחו מביטר . אתה בחרת למרות מה שביטר מייצגת גם עבורך. זה שלך.(אבל אתה בדרך להחלמה מליאה):))) אגב,אם פעם תרצה להבין את הבסיס והעוצמה של הקהל של הפועל בכדורסל,אז כדאי שתבוא פעם למשחק של הפועל בכדורגל. :)

POP LEX

New member
תשמע,אתה צריך טיפול דחוף.

כנראה יש לך הרבה בעיות בחיים,אתה ממורמר עד כדי שיגעון. המוח שלך מורעל בקלישאות ספורט שקראת בעיתון כל חייך,ואתה עבד שלהן. טיפול פסיכולוגי בשילוב טיפול פסיכיאטרי מלווה בכדורים יכולים לעזור.

bobas

New member
ניכר כי הינך בעל ניסיון רב בטיפול.

לאור העובדה שאתה נגרר לדיון לא לך ,ולאור העובדה שאתה מפריח פה משפטים פסיכולוגיסטים מהתחת ללא שום התייחסות ענינית לנושא . אין ספק המטפל שלך עושה עליך עבודה טובה. תמשיכ ככה מותק. אתה בדרכ הנכונה.

למעלה