הנדסת מכונות - For geeks or freaks?

Greddy

New member
הנדסת מכונות - For geeks or freaks?

שלום, אני מתעניין בנושא הנ"ל ורציתי לדעת היכן בדר"כ עובדים בעלי התואר. האם "יש עבודה"? אפשר להתפתח הלאה? חבל ללמוד 4 שנים ובסוף להיות בעל מסגריה תודה

H20

New member
בעל מסגריה?

כמו שמהנדס חשמל אינו חשמלאי ובוגר מדעי המחשב אינו טכנאי מחשבים, מהנדס מכונות לא נהיה בעל מסגריה (אלא אם כן בא לו...). קודם כל, כדי להתרשם, למה שלא תפתח מוסף דרושים בעיתון? אני עשיתי את זה, והתרשמתי שמהנדסי מכונות עובדים בתעשיות הבטחוניות (רפא"ל לדוגמא) ובתעשייה האווירית, בתעשייה הכימית, בחברות הדפוס המתוחכם (סאיטקס), בתעשיה הביו-רפואית ובטח יש עוד דוגמאות רבות.

H20

New member
בעל מסגריה?

כמו שמהנדס חשמל אינו חשמלאי ובוגר מדעי המחשב אינו טכנאי מחשבים, מהנדס מכונות לא נהיה בעל מסגריה (אלא אם כן בא לו...). קודם כל, כדי להתרשם, למה שלא תפתח מוסף דרושים בעיתון? אני עשיתי את זה, והתרשמתי שמהנדסי מכונות עובדים בתעשיות הבטחוניות (רפא"ל לדוגמא) ובתעשייה האווירית, בתעשייה הכימית, בחברות הדפוס המתוחכם (סאיטקס), בתעשיה הביו-רפואית ובטח יש עוד דוגמאות רבות.

הנדסת מכונות

מהנדס מכונות יכול למצוא את מקומו במפעלים תעשיתיים שונים כמו בתעשיות הפיתוח (אינטל, אלביט, התעשיה האוירית, רפא"ל וכד´) בתעשיות עתירות ידע (היי-טק) המייצרות רובוטים ומערכות מכניות וממוחשבות לישומים רפואים, מערכות בקרה מתקדמות, אלקטרואופטיקה, מיקרו-מכניזמים, ומוצרים שונים למערכות הביטחון. במפעלי ייצור ושירות כגון: חברת חשמל, תעשיות המיצרות ציוד מכני, מוצרי צריכה, רכב, מערכות לבקרת אקלים, התעשיה הכימית ועוד. לאחר רכישת נסיון מקצוע מספיק יכול מהנדס המכונות לנהל פרוייקטים ולעמוד בראש מפעלים.

למעלה