הנדסת מחשבים!!

The Terminator4

New member
הנדסת מחשבים!!

היי....החלטתי ללמוד הנדסת מחשבים שנה הבאה באחד מהאוניברסטאות בארץ...השאלה שלי מה הוא דירוג האוניברסטאות לפי הרמה שלהם בארץ.. תודה לכם

אם לקצר,הרמה האקדמית בכולן

גבוהה למדיי, תבחר את המקום ללמוד בו רק משיוקלי נוחות[מה שקרוב יותר לבית..או רחוק,אם אתה רוצה להשכיר דירה ולהתרחק מאמאבא
]..

לא רלוונטי../images/Emo31.gif

הוא מדבר על הנדסת מחשבים,לא על האוניברסיטה בכלליות. אם היו מדרגים אוני' לפי החוג הנדסת מחשבים שאצלן אז זה היה מתאים. חוצמזה,גם ככה רוב הדירוגים האלו מסתמכים בעיקר על כמות וטיב המחקרים/מאמרים שאותם מוסדות אקדמיים מפרסמים-קריטריון שצריך להיות זניח בהשפעתו על בחירת המוסדק האקדמי ע"י המועמד הפוטנציאלי.

אז אמרתי לך לעיל,ההבדלים זניחים

כל עוד מדובר על האוניברסיטאות[ורק אח"כ המכללות].
יש מצב שחלק מהמכללות מתקרבות לרמת האוני'[ואף משתוות אליהן] אבל מבחינת מעמד-עדיין מעמד האוני' גובר עליהן..

אז אמרתי,ואחזור על זה../images/Emo13.gif

אם אתה מתקבל לאוני'-תלמד באחת מהן,זאת שהכי קרובה אליך הבייתה והכי נוח לך להגיע אליה...אם אתה מחפש דברים אחרים באוני' כגון מתקנים יותר מודרניים וכו', אני מתמצא רק בבר אילן,לא מעבר.. אבל אם הייתי צריך לבחור עכשיו מקום ללמוד בו הנ. מחשבים הייתי מסתכל רק על קירבה לבית,בהנחה שזו אוני' שאתקבל אליה.

לילוש25

New member
לבקשתך

דרוג של כל המוסדות שמלמדים הנדסת מחשבים התפרסם לא מזמן. אפשר להזמין אותו ב-www.derug.co.il. בהצלחה...

xtzfromhell

New member
לפי מה שראיתי באתר יש שם רק דירוג

כללי... שכולנו יודעים מה הוא שווה

לילוש25

New member
דרוג כללי

לא אמרתי שבאתר יש את הדרוג של הנדסת מחשבים... אמרתי שאפשר להזמין את זה משם. ובקשר לכמה זה שווה - לי זה עזר, ושכל אחד יעשה את הבחירה שלו.

למעלה