הנדסת אנוש

עדן9891

New member
הנדסת אנוש

שלום, אני מתעניינת (מאד) בכל מה שקשור להנדסת גורמי אנוש-ממשק אדם מכונה. אני כרגע צריכה להחליט מה אני רוצה ללמוד באוני' (תואר ראשון), ואני מחפשת בטייירוף איך אני יכולה ללמוד משהו שקשור לזה. לפי מה שהבנתי אפשר ללמוד את זה רק כתואר שני, נכון? מקווה שלא.. ואם כן - האם יש נושא שאוכל ללמוד בשביל לעבוד כמהנדסת אנוש? (פסיכולוגיה-מחשבים,תעשיה וניהול...?) אני ממש אשמח לעזרה בנושא, כל שביב ידע יעזור!! תודה

לידול

New member
היי

את מתעניינת בתחום של יצירת ממשק משתמש של מכשירים/תוכנות? כדי לדעת מה ללמוד כדי לעבוד בזה תסתכלי באתר אולג'ובס ותעשי חיפוש של המילים "ממשק משתמש", ותראי מה הדרישות. האם הם דורשים תואר ראשון או שני והאם זה במחשבים או בפסיכולוגיה או בתעשייה וניהול. דרך אגב, תבררי האם התחום הזה הוא רווחי או לא לפני שאת הולכת ללמוד אותו. אני לא יודעת את התשובה לזה. אני עשיתי בשבילך חיפוש ומצאתי את המשרות הבאות: דרושים יועצי ממשק משתמש – UI. תיאור התפקיד: הובלת פרויקטי אפיון עבור לקוחות החברה משלב גיבוש הקונספט, דרך אפיון מפורט וביצוע בדיקות משתמשים ועד תיעוד וליווי הפיתוח, עבודה משותפת עם מחלקת העיצוב והתוכן של החברה, עבודה במסגרת צוות מגובש ומנוסה. העבודה מיועדת למשרה מלאה, במשרדינו שבאזור התעשייה של בארות יצחק (ליד צומת הטייסים). דרישות התפקיד: משרה 1: יועץ ממשק משתמש מתחיל, 1-2 שנות ניסיון בתכנון ואפיון מערכות ואתרי אינטרנט. משרה 2: יועץ ממשק משתמש מנוסה, 4-5 שנות ניסיון, כולל הובלת לקוחות וניהול פרויקטים. בעלי תואר /בוגרי מכללה בתחום רלוונטי (הנדסת גורמי אנוש, פסיכולוגיה, עיצוב, מחשבים), בעלי ראש יצירתי וחשיבה מקורית, בעלי תקשורת בינאישית גבוהה. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. דרוש מומחה אפיון ממשק משתמש. ניסיון של שנתיים בתחום. ניסיון בהגדרת קונספט האתר, הגדרת פונקציונאליות המערכת והגדרת הצרכים. ניסיון באפיון ממשק משתמש והנחיית מעצבים גרפיים. עריכת בדיקות שימושיות לאתרים. רקע בעיצוב גרפי ו- UI. יכולת ניהול משימות. תואר בהנדסת אנוש - יתרון. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. דרוש UI EXPERT -מומחה הנדסת אנוש. אפיון לוגי ותוכן של ממשק משתמש למערכות IT מתקדמות בסביבת WPF. העבודה כוללת שיתוף פעולה עם אנשי הנדסת אנוש נוספים, מעצבים גרפיים, מאפייני מערכת ותוכניתני UI. דרישות: תואר שני בתחום רלוונטי (פסיכולוגיה קוגניטיבית/ תעשייתית, הנדסת תעשייה וניהול, הנדסת אנוש). לפחות שנתיים ניסיון באפיון ממשק משתמש במגוון רחב של פרויקטים. ניסיון מוכח באפליקציות desktop בדגש על אפיון מפורט. ניסיון באפיון בסביבת WPF - יתרון. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.

למעלה