הנבואה......... (?)

הנבואה......... (?)

הלילה חלמתי חלום מאוד משונה מוזר ומה זה לא מובן מבחינת החלום עצמו.... בחלום ראיתי את עצמי במסע קסום כזה כמו באגדות שרואים בסרטים.... ובדרך ראיתי את האופל ואנשים רעים שרוצים להזיק לי, אבל גם היה צד טוב לידם, היתה אישה וילד טהורים שהגנו עלי, בשלב מסוים האשה נפלה ומתה על ידי משהו או מישהו רשע ולפני שמתה אמרה לי להמשיך עם הילד שהיה בן שלוש, ובפרק הזמן הזה ראיתי כל הזמן אור ירח מלא שמלווה אותי, והילד בן השלוש עבר בשער אל מקום שאיך שהוא הרגשתי ששם אמצא את אשר ליבי חפץ והשער הזה נראה מוכר מחלום אחר, לפתע הילד אמר לי במבטו הנבואה תתגשם ואז התעוררתי לא ידעתי איזו נבואה תתגשם האם הנבואה היתה לגבי אישית או לגבי כל העם או לגבי משהו ספציפי בדיוק שבאתי לדבר לשאול את הילד על מה הוא מדבר מה הכוונה החלום נמוג והתעוררתי בלי לקבל תשובה.... אודה אם אקבל תשובה מספיק ברורה למה שחלמתי פה זה מאוד חשוב לי כי החלום היה יותר חזק מסתם חלום רגיל האם אני מקבלת כאן תשובות למשהו? על מה חלמתי בדיוק? מקווה לקבל תשובה

Chav

New member
תגובה

אני חושב שיש כבר פורום על חלומות וניסיונת לפרש אותם בתפוז אבל אני אגיב בכל זאת. עד כמה שאני יודע (ואני לא מבין גדול) אי-אפשר לפרש חלום בלי לדעת קצת על הבן-אדם ומה שקרה לו בתקופה. אני, אישית, לא מאמין בכל הבולשיט הזה של נבואות. חלומות הם צורה של פורקן של רגשות ומחשבות שמטרידים\מעסיקים אותנו בחיי היום יום, לחלקם יש משמעות בשביל האדם שחולם אותם ולחלקם אין. תנסי לחשוב אם קרה לך משהו שקשור לנושא השבוע. ויש עוד דבר ששמעתי עליו פה, את יכולה לנסות ליצור חלום צלול ואז להעלות את החלום בחזרה ולשאול את הדמויות והחפצים שם מה הם מייצגים ולנתח את החלום ככה. אם את חדשה בנושא של חלומת צלולים אז רצוי שתכתבי לעצמך במדיוק את כל הפרטים שאת זוכרת מהחלום צעד אחר צעד כדי שלא תשכחי דברים חשובים.

OnlyMe

New member
שאלות שאולי יעזרו...

קודם כל ערב טוב :) בתגובה הקודמת נאמר שצריך לדעת קצת על הבן אדם בשביל לעזור לו לפרש את החלום ומכיוון שאני לא מכיר אותך ולא יודע עלייך כלום אני פשוט אשאל אותך המון שאלות שאולי יעזרו לך לפרש לעצמך את החלום - כי בעל החלום הוא הפרשן הכי טוב בעולם :) האם את מרגישה במסע כרגע? האם יש מסע שאת אמורה לצאת אליו בקרוב? האם חשבת על איזה שינוי ארוך או התפתחות מסוימת? את מרגישה הגנה ממישהו כרגע? את מרגישה מאוימת על ידי משהו ? האם את מנסה לברוח ממשהו שמאיים עלייך? מה הרגשת כשהילד אמר לך את מה שהוא אמר? האם הרגשת בטוחה במה שהוא אמר והאמנת לזה? האם היה לך ספק לגבי התשובה שלו? מה -את- מרגישה שהחלום אומר? תנסי להשליך את המסע הזה על כל מיני דברים בחייך....אולי תמצאי אותו שם :) או שאולי תנסי לחשוב על העתיד...על משהו שאת מחכה לו או שאמור להגיע ואת מפחדת ממנו/מצפה לו .. ואולי מסע קדום ומיסתורי מחכה לך ממש מעבר לפינה :) (ואם באמת כך הדבר....לא הייתי דואג ממנו - נראה לי שאת בטוחה ... ) שיהיה לך יום מקסים ונפלא... אסף.

תשובה לך

אני מרגישה שאני באמת במסע..... מסע שאני אמורה לצאת אליו בקרוב אני עדין לא יודעת להשיב על השאלה הזו... חשבתי על התפתחות מסוימת כן ובאשר לשינוי אין באפשרותי לתת תשובה משמעית ובהירה על השאלה זו..... מרגישה שאני צריכה להתגונן כן..... נפגעתי קצת מאויימת לא חושבת, אולי יש משהו שמאיים ואני לא יודעת.ואם כן אז מה מאיים עלי אם ככה? כשהילד דיבר איתי הרגשתי בטוחה מאוד במה שהוא אמר והאמנתי לזה רק לא יודעת איזו נבואה אמורה להתגשם כשבאתי לשאול אותו מהי הנבואה החלום הסתיים בכך שהילד עבר לצד השני שאליו אני אמורה בצעד אחד לעבור והשאיר אותי בצידי בצד שאני עדין עומדת ז"א רק עוד צעד אחד שאין אני יודעת מהו שאני צריכה לעשות בכדי לעבור את השער לצד השני. כנראה שיש מישהו שצריך להעביר אותי לשם כי לבד וזו רק תחושה מהחלום אני לא יוכל לעבור דרך השער הזה לצד השני. לגבי התשובה שלו הוא לא נתן תשובות כי לא הספקתי לשאול אותו הוא נעלם לי לצד השני של השער...... איך אנסה להשליך את המסע שבחלום על כל מיני דברים בחיי? יש רק דבר אחד שאני יכולה לעשות לחשוב על העתיד כי מדובר על העתיד בחלום. ובאשר לביטחון שלי אני מרגישה בטוחה מאוד יש שמלווים אותי ולא אנשים ארציים. מחכה לשתובה ממך תודה לך שוב שוגר

למעלה