הנאציזם האיראני

r a n19

New member
הנאציזם האיראני

למחוק את איראן הנאצית ואת גרורותיה (סוריה,חיזבאללה,חמאס) מהמפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איראן היא גרמניה הנאצית של ימינו!!!!!!!!!!! אחמדינג'אד הוא ההיטלר של ימינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למחוק את הנאצים החדשים ותומכיהם מהמפה לפני שכולנו נושמד.

the new L

New member
ואתה מציע

להתנהג אל ה"נאצים" כנאצי. אתה מציע למחוק את איראן. כלומר להרוג מליוני חפים מפשע. כלומר אתה לא פחות גרוע מנשיא איראן.

ואיך אתה מציע להתנהג מול נאצים

אבל לא איראן, שחלק מטילים ספקות בנוגע ל"נאציות" שלהם, אלא לנאצים אמיתיים, עם כוח אמיתי, איך לדעתך צריך "להתנהג" איתם?

שים לב מה הוא הציע,

למחוק את איראן מהמפה. אמנם, החורבן שבעלות הברית המיטו על גרמניה הוא אולי הגדול בהיסטוריה, ואף על פי כן, המרחק ממחיקתה עדין היה גדול. בדרזדן נהרגו 130,000 אזרחים גרמנים (מספר אסטרונומי בקנה מידה יומיומי, אבל נמוך מאוד בקנה מידה "מחיקתי") ועד היום ההפצצות הן צעד שנוי במחלוקת. במילים אחרות, גם אם נקבל את ההנחה שאיראן היא מדינה נאצית (ואין כל סיבה לקבל את זה. ללא קשר לשיפוט ערכי של טוב ורע, הם פשוט לא נאצים כמו שהם לא מלפפון חמוץ. הם פונדמנטליסטים איסלמים שאכן מסוכנים במידה לא מבוטלת), עדין לא ניתן לגזור שיש למחוק אותה מהמפה.

נשתמש במגה-מחק

ככה אחרי שנמחק אותם מהמפה יהיה להם משבצת נקיה שעליה הם יוכלו לקשקש כאוות נפשם.

אל תהיה רגיש

גרמניה הנאצית למיטב ידעתי איננה קיימת עוד, נמחקה, יש במקומה גרמניה אחרת, זהו הדבר שלו אנו מקווים שיקרה באיראן, מצידי שלא ימותו שם 130 אלף, גם לא אלף, מצידי שלא ימות שם אף אחד, רק שלא תהווה עוד סכנה לצערי התרחיש הזה לא כל כך סביר, והמשטר האכזרי(שלזה לדעתי הוצמדה תווית ה"נאציות") ושונא ישראל לא יוותר בלי מאבק, כך שאכן יצטרכו, ביום מן הימים "למחוק" אותו, גם אם השם איראן או פרס עדיין יתנוסס על המפה

אני שותף לתקווה שלך.

אבל שים לב שרן הציע למחוק את איראן מהמפה, ואני מניח שלצייר איראן חדשה במקומה לא היה חלק מהתוכנית. בנוגע לבקשה שלך, אני רגיש וספונטני, Can't help it.

S h a y D u

New member
נו באמת..

אני בעד לעשות באיראן את מה שארה"ב עשתה (ועדיין עושה) בעירק. ובנוסף להחליף את המשטר ולהפוך אותה למדינה בעלת חזון אחר.

סלוניק

New member
זו הייתה המטרה של המלחמה בעיראק?

חשבתי שהיא הייתה למצוא נשק להשמדה המונית.

סלוניק

New member
מוזר

שהם מעולם לא הצהירו עליה בגלוי, למעט אולי רק אחרי שלא נמצא שום נשק גרעיני או כימי (פרט לפצצות זרחן שהצבא האמריקני השתמש בהן). על כל פנים, לנוכח העובדה שכיום ידוע שעניין הנשק להשמדה המונית היה בגדר פיקציה ושהפלישה האמריקנית רק דרדרה את עיראק לכדי אנרכיה מוחלטת, אפשר בבירור לומר שהמטרות לא הושגו ומצבם של עיראק וארה"ב רק הוחמר בעקבות המלחמה הזו.

S h a y D u

New member
אמרתי שאלו היו המטרות.

אם חלקן הושגו/לא הושגו, זה כבר עניין אחר. עדיף היה לצאת למחמה הזו מאשר לשבת בחיבוק ידיים ולא לעשות כלום שכן ההערכה היתה שעירק עומדת לפתח נשק בלתי קונבנציונאלי.

סלוניק

New member
בעצם אמרת

שעדיף היה לצאת למלחמת כישלון בלי שום סיבה אמיתית (להזכירך, את הטענות בדבר הנשק הקונבנציונאלי זייפו גורמים שונים בפנטגון), רק בשביל קיום הערכה שלא הייתה קיימת באמת בדבר פיתוח נשק בלתי קונבנציונאלי. זה בעצם שווה ערך לטענה שאנחנו צריכים לפלוש לארה"ב בעבור קיום טענה שלא קיימת במציאות בדבר תכניתה של ארה"ב להפציץ את ישראל. הרי מה קל יותר מלטעון טענה שאיננה מעוגנת במציאות, להקצין אותה - ולהפוך אותה לקאזוס בלי?

למעלה