הנאום שלנו...

DoRiNuS sMiNiA

New member
הנאום שלנו...../images/Emo2.gif

מכיוון שנאום לא ראינו... אבל אנחנו לא מתבכיינים
כי בלב של כולנו אנחנו יודעים שאין טובה יותר מאיתנו... אז בואו ותכתבו לנו את הנאום שלכם... דמיינו שמכריזים על השמיניה כזוכה ואתם הנואמים...

Cindy Campbell

New member
מתחילה את הנאום../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

אוי, זה כל כך מרגש, לא חשבתי שנזכה! ברצוני להודות ל..." מוטי
חחח עכשיו שמישהו אחר ימשיך
.

חח אוקיי../images/Emo3.gif

אוי זה כל כך מרגש, לא חשבתי שנזכה! ברצוני להודות לגיורא ורובי על ההפקה המדהימה הזו..אתם עושים עבודה נהדרת...וגם לשאר השחקנים: עדי, מיכאל, דון, ידידיה, דני, אבי, שירה, והילי ולכל הצוות הטכני למיניהם..." תמשיכו אותי

נעמקה19

New member
אז גם אני אמשיך ../images/Emo3.gif

ואיך לא, לאדית חצור המדהימה, דור צויגנבום, ליאת ביין, רוברטו פולק, מיקי קם, טל מוסרי ועוד. תודה לכל מי שהצביע לנו! לפורום השמיניה בתפוז שתומך ועוזר (
)... (תמשיכו אותי אני כבר מחוסרת רעיונות)

נצל"ש: יש לי את הספר של השמינייה../images/Emo9.gif

היום קנו לי
כמעט סיימתי את הפרק הראשון

לי יש כבר מהמפגש מעריצים!!!

...וסיימתי לקרוא אותו!! הוא ממש אבל ממש מותחחח ומרתק וגם הוא ממש יפה!! נ.ב יש לי עליו חתימות של מיכאל, שירה, עדי ודון !!

o r t a l13

New member
גאמלי יש מהמפגש והוא גם חתום..!!

וסיימתי לקרוא ממממש יפפפה!!!

פשש שניכן כבר סיימתן לקרוא

גם אני כנראה יסיים אותו מהר וכנראה גם יהיו עוד ספרים של השמיניה

חני91

New member
שאלה

בספר השמיניה יספרו על אותם זוגות או שזה שונה לגמרי מהסדרה?

o r t a l13

New member
חחח טוב הנאום שלי..

טוב.. יואו אנחנו ממש מתרגשים.. אה.. רצינו להודות דבר ראשון לכל אנשי הצוות שבלעדיהם לא היינו כאן.. תודה גדולה לרובי הבמאי, תודה ענקית לגיורא! ותודה לפארטנרים המדהימים .. הילי, ידידיה, שירה, דני, דון, אבי מיכאל... תודה רבה!

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo66.gifהנאום שלי../images/Emo70.gif

כתבתי את זה תוך כדי מבחן במתמטיקה...
(זה קצת ארוך) הם קראו לנו חסמב"ה מודרנית אבל לא הגבנו הם אמרו שזה יהיה רע אבל לא איבדנו את התקווה בהתחלה הביקורות היו מזלזלות אבל לא התייאשנו! המשכנו,ישבנו,כתבנו,מחקנו,התווכחנו,צילמנו שידרנו ותראו לאן הגענו! 2 עונות עם הצלחה רבה מאוד! (עונה 2 עתידית) האהדה לא מפסיקה,הביקורות השתנו לטובה,המילה "שמיניה" הפכה ליותר פופולרית,בעבר השתמשנו בה לפעמים בשיעור מתמטיקה והיום היא חלק משיחה! ההתרגשות של לעמוד פה עם פסל משתווה להתרגשות של היום בו התחלנו. תודה להפקה הנהדרת לקאסט הכי טוב שאפשר לבקש,לצוות השחקנים הנהדרים שלנו לערוץ הילדים,להוט שנתן לנו צ'אנס,לערוץ הילדים ולכם המעריצים שלא מפסיקים לאהוב,שפעילים בפורומים,תודה לכם שעשיתם לנו גיוסים בכל דרך אפשרית! תודה רבה!

למעלה