הנאום האחרון

שני~!

New member
רבין היה ראש ממשלה גדול!

אני, שהייתי בכיתה..ג´ כשהוא נירצח לא הכרתי אותו ביכלל, ולא ידעתי מי זה גם לא ידעתי מילה אחת בעיברית אז עשיתי עליו עבודה *מטעם בית הספר* ואני לא יודעת למה, אבל הייתי גאה בו למרות שלא היה לי ביכלל קשר אליו או לישראל אוי, אני בחיים לא ישכח את העבודה הזאת ובעמוד הראשון היה כתוב בגדול shalom haver *מעניין(?) ShAnY

haddas

New member
מה קורה לכם?!

הבנאדם נרצח! הוא היה ראש ממשלה ואיש צבא גדול. אני לא מבינה את כל אלה שמפקפקים, וטוענים שהוא לא... אולי די? תנו לבנאדם לנוח על משכבו בשלום, בלי לשפוט מה הוא עשה נכון, ומה לא... הדס

*maayan*

New member
רבין לא היה ראש ממשלה גדול!

אני כן מכבדת את זכרונו של רבין אבל הוא לא היה ראש ממשלה טוב, אין מה לעשות נגד זה הוא פשוט לא היה. פרס, הוא אדם מאוד מאוד חכם, העם שלו נרצח והוא הולך ללחוץ את היד לאחראי, אכן, אדם מאוד חכם, כל הכבוד לו! ובכל הקשור ל "שלום חבר", מה בדיוק מעניין בזה?, ביל קלינטון אמר את המילים האלו בנאומו אחרי רצח רבין, כל הכבוד לו, הוא עשה לרבין כבוד, והשתמש במילים חכמות אבל, אז מה?, מה מילים אלה משנות מבחינת תפקודו של רבין כראש ממשלה?

metal_slug

New member
יש לך רעיון יותר טוב?

למישהו מאלה שבאים לכאן רק בשביל המטרה הפשוטה של ללכלך על רבין, פרס, והשמאל באופן כללי, יש פתרון יותר טוב ממה שרבין ופרס ניסו? אם כן, אני מת לשמוע אותו

haddas

New member
בדיוק...

כשנמצאים במשא ומתן, צריכים לוותר על משהו... אני לא אומרת שצריך לוותר על הכל, או על משהו ממש... אבל צריכים למלא חלק מהבקשות שלהם. חרת, בחיים לא יהיה פה שלום... מתי תקלטו את זה?! הדס

שני~!

New member
למעיין..

אמרתי שזה לא מעניין.. והקשר הוא ש]שוט ציטטתי את קלינטון.. טוב, לא משנה תביני, שהיתלהבתי מזה אז כי לא ידעתי עיברית ורק בסוף כיתה ד´ עברנו לישראל *מפלורידה..* אז המבין יבין *ושוב..הודעה שלא מעניינת* ShAnY

אריאל1

New member
למה כל השירוים המענינים בשבת

זה לא הוגן לדתיים! (ושאף אחד לא יעז לקחת את זה ברצינות) טוב בכל מקרה בענינו של השירשור: נאום יפה אבל לא מסכים אם רובו. ושיהיה ברור אני עושה את זה מבלי לזלזל במלא נימה בכבודו של יצחק רבין ז"ל. ניתן לא להסכים אם דעתו ובכל זאת לכבדו ב100 אחוז. אני מסכים עם ישראל הגיע לשפל המדרגה כאשר הוא נרצח. לעומת זאת אני מבקש שלא יכלילו, אתם לא שמתם לב. אתם עדיין לא הפנמתם. מי זה אתם? ש@לתי אתה דיבת עם המוסד לא עם ציבור. למה להכליל את כולם. אני רוצה להעלות כאן בקשה כשמתעסקים כאן בויכוחים (רוב הזמן) תענו רק לאנשים שאתם מדברים איתם ולא לציבור שמהם הם באים לא תמיד הם מיצגים אותו. כמו שאני לא מתימר לייצג את הציבור הדתי אני בטוח שמר המוסד לא מתכוון ליצג את הציבור הימני!

metal_slug

New member
../images/Emo13.gif הצעה לי אליך:

אתה יודע, נכון שיש שעון שבת, ויש מעלית שבת? אז אולי צריך להמציא גם "אריאל שבת"? כן כן, תוכנה מהפכנית שתתחבר במקומך לאינטרנט, ותענה במקומך להודעות בפורום הזה!!!

אריאל1

New member
התשובות שלי כל כך צפויות?

ואני חשבתי שאני שונה! טוב תמיד יש הפתעות. דרך אגב איכפת לך אם אני אקרא לך חילזון מתכת? האמת זה רעיון יפה אבל בעיתי מכיוון שאנשים יגיבו "עלי" ובכך אני בעצם גורם למישהו אחר לחלל את השבת פיתרון לא טוב. חבר´ה אני פתוח לפתרונות אחרים!

metal_slug

New member
בעיקרון, זה לא ממש "חילזון מתכת"...

ה-slug הוא החילזון שהטנק רוכב עליו... זה שם של דמות מתוך משחק מכונות שנורא אהבתי פעם, זה טנק כזה...

haddas

New member
אריאל, אני צריכה...

את הדוא"ל שלך... החזרתי לך אי-מייל, ואין לי כתובת לשלוח אליו אותו... הדס

נאום גדול של אדם גדול!!!

זה אחד הנאומים המדהימים ביותר שיש, ולצערי כל פעם שאני קוראת אותו עולות דמעות בעיני, כי אני נזכרת מה קרה זמן קצר אחר כך באותו ערב נורא. כאחת שבכל שנה מגיעה לאזכרה בכיכר ובוכה כל פעם מחדש על האדם הגדול שאיבדנו, אני יכולה להגיד שיש אנשים שלא ישכחו. ילדי הנרות עוד זוכרים. למרות זאת יש אנשים שכן מתיחסים בזלזול לרצח או חושבים שהוא פחות משמעותי עם הזמן שחלף - למשל ביה"X שלי שקבע את הטיול השנתי של השכבה שלי על יום הזכרון לרבין, ורקמעט מאוד תלמידים ביניהם אני ראו לנכון להתנגד ולדרוש שלפחות יהיה לנו טקס זיכרון בטיול (והולך להיות אחד כזה). רבין היה אחד המנהיגים האמיתיים היחידים שהיו למדינת ישראל והיחיד בעשור האחרון לפחות. הוא היה אדם מדהים וטוב. לצערי הרב רוב האנשים הטובים, האנשים שאכפת להם ושנאבקים למען הצדק מסימים בזה שאו שדופקים להם כדור בראש או שהם דופקים לעצמם כדור בראש, ואני כרגע לא מדברת רק על רבין אלא גם על ג´ון לנון, מרטין לותר קינג, ג´ון קנדי...

למעלה