המ.

המ.

[כוסאמאשלתפוז! כל פעם כשאני כותבת הודעה הוא ממציא איזו שטות אחרת לא לשלוח אותה כדי שאני אצטרך לשלוח עוד פעם.] הצטרפו כמה חדשים, לא? אז שרשרות היכרות
טוב,
שם:
שכבה [שם שכבה בשמו"ץ+כיתה]:
מסנג'ר:
אייסיקיו:
בלוג/מייספייס/כלדבראחרשבאלכם:
תחביבים:
משעמם לי, שמישהו ישים שאלון
[אהאה!!1 ועוד שבוע הועידה ה14! מי בא?? כנראה שהלהקה שלנו מופיעה שם!!1 D:]

jast

New member
לא. אבל נענה בכל זאת

שם: חן שכבה [שם שכבה בשמו"ץ+כיתה]: שומריה י"א מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 205165278 לא שאני משתמשת בו בלוג/מייספייס/כלדבראחרשבאלכם: תחביבים:

עונה במיוחד לניריתP:

[נירית ,מצטערת על הדילי] שם:חן שכבה: שומריה אמפריהההה ....יא! מסנ' : [email protected] איסי: עזבו,אני לא זוכרת תמספר קן:שיכון:] תחביבים...: אהממ אין לי כוח נו, נו תשימו שאלון!

גם אני.

שם: נירית.
שכבה [שם שכבה בשמו"ץ+כיתה]: דרור, י'.
מסנג'ר: [email protected]
אייסיקיו: לאזוכרת
בלוג/מייספייס/כלדבראחרשבאלכם: נה.
תחביבים: המון.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אז

הייתי קטנה ומכוערת. זין. [נו זה מהחופש הגדול ותמונה נוראית אבל אני אוהבת את התמימות שלה, דבר שקצת נעלם בתמונות האחרונות שלי. וזהו.] =]

jast

New member
יפה../images/Emo99.gif

מה מכוערת, מה? את אחד האנשים הכי יפים שאני מכירה

יואו איזה תמונה יפההה

נירית את חתיכת פוטוגנית, עאלק מכוערת מה מכוערתת????? הלוואי כל הבנות היו נראות ככה!! בועידה אני רוצה תמונה איתך,הבנת?? יפה שלי!!!

jast

New member
למה את רוצה תמונה איתה??

את תהיי ממש מכוערת לידה

ברור מה,

חן [לא משנה איזה מכן], מכוערת. הגיוני. ומתקשר והכל. [סתמו. טוב ששתיכן לא יפות כמו החיים או משהו.]

jast

New member
זה לא ככ טוב אבל פסדר..

מה את בכלל משווה אותנו אלייך?

techno girl

New member
../images/Emo105.gifנימ......

שם:נטלי שכבה [שם שכבה בשמו"ץ+כיתה]:ט', למרד, ט'? מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:427473112 בלוג/מייספייס/כלדבראחרשבאלכם:לא בא לי. מה תעשו?? תחביבים:אממ.... מחשב, ו...לא יודעת...אני צכה למצוא כמה דחוף....

אני....

שם: מרינה שכבה [שם שכבה בשמו"ץ+כיתה]: למרד, ט' מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: (לא משתמשת בו הרבה.. כמעט ולא..) 247376426 בלוג/מייספייס/כלדבראחרשבאלכם: תחביבים: הרבה... באמת שהרבה.. שבוע נעים...

טוב נו גם אני אענה!!!!1

שם:שני :) שכבה [שם שכבה בשמו"ץ+כיתה]: י"ב הפועל מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:מעדיפה רק מסנגר... יותר נחמד :) אבל אם תתעקשו... אני אשים! בלוג/מייספייס/כלדבראחרשבאלכם: תחביבים:זה סתם שאלה חופרת!!!

TziMHoNoa

New member
..........

שם: נועה שכבה [שם שכבה בשמו"ץ+כיתה]: י"א, שומריה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 173721568 בלוג/מייספייס/כלדבראחרשבאלכם: הבלוג של הקן- 127969

למעלה