המ..שלום

Supercat1

New member
המ..שלום

היום הגיע לי מכתב מבית ספר שנכשלתי בחינוך גופני (המורה לא רצתה להגיש אותי בעקבות חיסורים לא מוצדקים) והיה מצוין ש"יהיה עיכוב בתעודת הבגרות" אז אני אקבל תעודת בגרות ויהיה כתוב נכשל בחינוך גופני או שאני בכלל לא אקבל את התעודה בגלל שנכשלתי בקמצוע הנ"ל.. התבאסתי כל כך מהמכתב הזה =\

shira245

New member
לא לא לא

הביה"ס שלך צריך לאפשר לך להעלות את הציון. ככה זה לפחות בביה"ס שלי. חיסורים אפשר להשלים ע"י השתתפות בשיעורים של כיתות אחרות ואז היא צריכה להגיש אותך לבגרות.אצלנו למשל,הבגרות היא תרגיל עם חפץ משולב עם אלמנטים.לא כל הבנות הגישו אותו ביום של הבגרות אז המורות לספורט(והביה"ס) נתן להם להגיש אותו יותר מאוחר. בקיצור,המורה שלך מניאקית והיא צריכה לבוא לקראתך..תדברי עם המחנך/ת לשעבר שיבררו לך את זה כי זה דבילי לחלוטין וחבל על התעודת בגרות.

omer87

New member
תתבעי !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

אני בכל מקרה הייתי פטור מהמקצוע ועשיתי עבודה עיונית שלא הייתי צריך בכלל לעשות!!!! הם כל הזמן איימו ואמרו שלא תהיה לי תעודת בגרות!!!! את המכתב הזה אני מאוד מחכה לקבל!!! בקיצור, לא יהיה נעים אם המכתב הזה יגיע אליי הבייתה!!! ואני לא מדבר עליי
תלכי ותעשי בעיות!!! בכל מקרה הם חייבים לתת לך להשלים את הנדרש בספורט !!! בכל אופן,,, לכי לרופא כלשהו ותשיגי פטור רטרואקטיבי

Supercat1

New member
אין סיכוי

שיהיה לי פטור כלשהו..אין לי שום בעיה רפואית. הכל בגלל חיסורים לא מוצדקים אני אצטרך להשלים שיעורי ספורט או להיבחן מחדש .. למי יש כח לזה בכלל =\

omer87

New member
זאת כבר בעיה שלך!!!!

מה לעשות שהברזת משיעורים

למעלה