המ.. חדשה?

המ.. חדשה?../images/Emo9.gif

היי.. אני נופר, אני בת 14 ואני ממש אוהבת את אלאניס. היא מדהימה, היא מוכשרת... היא הכל כמעט ^^ מקווה להתשלב

Jagged chaos

New member
והכוונה כמובן...

לאביתר בנאי
גם עליי הוא הכי אהוב מהבנאים ובכלל בארץ. בכל מקרה, "ברוכה הבאה
"ים יבואו עלייך עכשיו מכולם פה
אלאניס גדולה, כל שאלה או בקשה את מוזמנת לשאול (ולבקש
). כנסי לכאן אם בא לך לקרוא קצת על השירים שלה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/?forumId=432 ופה יש עוד כמה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=432&c=6598&sc=0&ssc=0 בכל מקרה, תעני על כמה שאלות...?
1- שיר אהוב של אלאניס? 2- אלבום אהוב? 3- איזה עוד אומנים שומעת? 4- כמה זמן שומעת אלאניס? 5- מה התקופה האהובה עלייך שלה?

נו טוב.. נענה ../images/Emo13.gif

1- שיר אהוב של אלאניס? הממ.. אני חושבת.. head over feet [נדוש ><] 2- אלבום אהוב? JLP 3- איזה עוד אומנים שומעת? אביתר בנאי, משינה, מוניקה, שייגעצ, אביב גפן, היהודים, שלמה ארצי, אריק איינשטיין, גרין דיי, נירוונה... אני די מגוונת.. נראה לי >< 4- כמה זמן שומעת אלאניס? מהאירוסים של דוד שלי. משהו כמו.. חצי שנה, טיפה יותר.. 5- מה התקופה האהובה עלייך שלה? JLP..
אני רק חייבת להוסיף שהתבאסתי שאני לא בת 20. פספסתי הופעה שלה בישראל..
אתם נשמעים לי מקסימים

Jagged chaos

New member
עוד שאלה ... ../images/Emo3.gif

את מכירה עוד שירים שלה חוץ מאלה שב-jagged little pill? כי אם לא, אפשר לסדר לך המלצות
ואת אוהבת את הצד הרוקיסטי (של you oughta, right through, forgiven) או הפופ-רוק (ironic, head over feet, hands clean)

Jagged chaos

New member
הנה המלצות-

שירים גדולים שלה מלבד אלה שב-JAGGED- מתוך האלבום השני; Suposed former infatuation junkie- Joining you that i would be good I was hoping Uninvited Thank you מתוך האנפלאגד- No pressure over cappuccino Princes familiar מהאלבום השלישי - Under rug swept- Hands clean a man surrendering Bent for you sister blister fear of bliss מהאלבום הרביעי- So called chaos- Everything Doth I protest too much eight easy steps spinelss נסי גם את Still.

o0Invisible0o

New member
השיר שלי!!../images/Emo2.gif השיר שלי.../images/Emo98.gifגנבת.

XDD. סתם..ברוכה הבאה!
אני איילת.
וזה הוא השיר האהוב עלי של אלאניס. יש עוד עשרות שירים מעולים, כמובן.
[CN, SB ועוד ועוד..] ואמ. איפה ליד פרדס חנה? כי הייתי באיזה ישוב נידח שם שבוע שעבר.^^

Woodstock99

New member
ברוכה הבאה!

וגם head over feet זה השיר האהוב עלי שלה, אז זה לא נדוש...

Rוית

New member
ברוכה הבאה נופר! ../images/Emo140.gif

מאיפה את בארץ? איך גילית את הפורום? את מוזמנת להישאר פה, בתקווה שתהני!

../images/Emo203.gif...

את הפורום אני מכירה כבר איזה חודש.. ראיתי מה קורה פה והחלטתי להצטרף ^^. מאיפה בארץ? איזור פרדס חנה..

a 90s Noah

New member
איזור פרדס חנה זה טוב ../images/Emo8.gif

את מבואות עירון את מכירה? ברוכה הבאה בכל מקרה!

Lotzifer

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אה, איזה מוזר, גם אביתר עומד על נייר!
אני שלומית

AliceW

New member
שלומית../images/Emo99.gif

אני סיוון, ואני בת 16, עוד מעט 17
וואי, תמיד רציתי להגיע לרגע שבו השיר הזה יתאים לי
(שוב שרשרתי למישהו אבל התכוונתי למישהו אחר
ניחא, איילת תסלח