המ.חדישה כאן:]

המ.חדישה כאן:]

יה.סימפל פלאן שולטים כלכלך=] חשבתי שבחיים לא יפתחו להם קומנה:p אז נאי צ'רלי,בת 13 מירושלים. ו..זהו:] בעבי לעכשיו. אוהבת.

ברוכה

sp rock

New member
הייייי

צודקת הם שולטים אבל זאת לא קומונה זה פורום אני ליאת בת 14.7 מבתים תהני

sapirush1

New member
וולקם!

יש קומונה שקיימת כבר כמעט שנה אבל זה פורום שהוא יחסית חדש אני ספיר בת 15 מב"ש.. תהני!

sapirush1

New member
נצל"ש - לכל מנגני הגיטרה

סוריי שזה בא על ההודעה שלך אבל אני צריכה עזרה קטנה.. יש לי גיטרה קלאסית וכבר חודש בערך התחלתי ללמוד עלייה ממש רציני אבל עדיין כשאני יושבת עם תווים מהאינטרנט ועם גרסאות אקוסטיות של שירים זה לא יוצא לי אותו דבר כי אני לא מצליחה ממש להבין את הפריטה שלהם. למשל למי שראה יש קטע וידאו של WTML עם גיטרה אקוסטית (שהם מנגנים במקסיקו נראה לי) וניסיתי לעקוב שם אחרי הפריטות של סאב אבל עדיין זה מהיר ולא הבנתי ממש איך זה הולך אני אודה מאוד למי שיוכל להסביר לי את הקצב

קרניjack

New member
לפי מה שאני יודעת

מה שיש באינטרנט זה תוים לגיטרה חשמלית...ויש הבדל גמור בין קלאסית/אקוסטית לבין חשמלית כי הצליל נשמע אחרת לגמרי וגם התוים שונים........ אם את לומדת שיר תלמדי שיר שהוא במקור באקוסטית/קלאסית או אם יש לך מורה לנגינה תבקשי שהוא ילמד אותך שיר.....ככה אח שלי עושה..... בקשר לפריטות את עושה את זה לפי השמיעה...לפי הקצב....זה מאוד קשה לא יודעת אם אפשר כל כך.....וזה גם לא נשמע אותו דבר כמו שאמרתי..... אני הייתי ממליצה על שירים שהם במקור בקלאסית/אקוסטית

sapirush1

New member
כן זה מה שאני עושה

אני מחפשת לאקוסטיות.. למשל עכשיו התחלתי ללמוד את pieces של סאם 41

Satla ruleS

New member
ברווכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני עדי, בת 14 וחצי, ת"א. תהני פה

Satla ruleS

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif

סורי שאני מנצל"שת את השרשור שלך;[ - טוב שמעו אנשים
מישהו במקרה בא ביומשבת הקרוב להופעה הזאת של יוסלס איי די בקולטורה? כי אנלא יודעת אם כדאי לי ללכת \= זה לא ממש הופעה רק שלהם, זה מעין ערב כזה - פאנק למען בע"ח... ושמעתי שזה מועדון גדול..אני פוחדת להיבלע שם
אבל אולי אם מישהו במקרה בא..?

busted4ever

New member
יש לך שם מאוד יפה@@!!

מיוחד פצצות אני קלר\קלי מחולון תב 16 תהנננייי

למעלה