המתנחלים

המתנחלים

אחת השאלות החשובות ביותר העומדות על סדר היום המדיני, היא המתנחלים. בעבר לא היה ברירה ולכן גם מממשלות הימין וגם ממשלות השמאל הקיימו התנחלויות, אבל כיום אין צורך להשתמש באנשים כבמגן חיי - אלה אפשר לבנות גדר. לדעתי המדינה צריכה להקיים למתנחלים בתים בשטח ישראל, ולפנות את כל ההתנחלויות מהשטח שנמצא מחוץ לקו הירוק. ממשלת ישראל אחראית על חיי אזרחיה, ואליה לדעת שלהשאיר יהודים ביש"ע עכשיו זה בעצם לשלוח אותם למשימת התאבדות.

סוהי

New member
מקס,כשתגדל תיסע לבקר בהתנחלות...

ואז תיווכח,שגם בהתנחלות,כמו בנתניה,גבעתיים ונס ציונה,גרים אנשים עם משפחות,ועם חצר,ועם כלב,ועם שכנים וחברים. כלומר,אנשים הם לא כלים שמסלקים אותם לאחר השימוש כשחושבים שכבר אין בהם צורך.

אני יודע את כל זה

בגלל זה אני אומר שצריך שהממשלה תבנה להם בתים יותר מפוארים ויפים מאשר היו להם, רק בשטח ישראל.

מeגי

New member
אתה מתעקש על גיל 14 ? ../images/Emo4.gif

איפה בדיוק ראית או קראת שהמתנחלים נשלחו להתנחל כדי לשמש "מגן חי" ? בתור שמאלן אתה אמור לזכור שדווקא שימון פיירס הוא זה שאמר כי "לא יתכן ויהודים לא יוכלי לגור בשטחי ארץ ישראל" וזה בדיוק נאמר אחרי שהוא וחבריו הבטיחו לעם כי השטחים הם רק בבחינת קלף מיקוח !!!! אז הבתים המפוארים שלהם מפריעים לך ? עד לא מזמן הבנתי שהטרור זה שמפריע לך !

תגובה

אמרתי שגם ממשלות ימין וגם ממשלות שמאל הקיימו תנחלויות, כי לא הייתה ברירה - אבל היום יש אפשרות חדשה, גדר.

מeגי

New member
מקס (איפה מוריץ?)

ובכל זאת לא ענית לי לעניין. אין דבר כזה להקים התנחלות "כי לא היתה ברירה". אבל יתכן ויהיה דבר כזה שיפנו התנחלויות "כי אין ברירה"... התפיסה שלך את המפעל ההתיישבותי מאז 67' מוטעית ... היו במפעל זה אספקטים רבים אבל אף אחד מהם לא היה "כי אין ברירה". ולא הבנתי אותך. הגדר זה פטנט שהומצא בעשור האחרון? יענו עד אז לא היו גדרות "מאז ולתמיד" כמו העם הפלסתינאי ??

סוהי

New member
מקס,המורים שלך ראויים להמרת מקצוע

דחוף!!! - ערימת השטויות שאתה מצטט מפיהם לא נובעת מבחינתך מרוע לב,אלה מתמימות ובורות שנכפתה עליך....וחבל.

shy-1

New member
מקס, בוא תתקרב, אני חייב ללחוש

לך, יען כי הימנים מאד מתרגזים כשהם שומעים את האמת. ובכן, ממשלות ישראל לדורותיהם עשו טעות, ובעצמם ולפעמים תחת לחץ פיזי מתון, נתנו רשות להתיישב בשטחים ולעיתים כשהסוטול עלה לראש, אף עודדו זאת. כעת, כמו משחת השינים שנלחצה מהשפורפרת, קשה מאד להחזיר את המצב לקדמותו. אתה יכול כמובן גם להתייחס לזה כמו הטיפש שזרק את האבן לבאר, זה בערך אותו דבר

סוהי

New member
ועוד פרט קטן ועקרוני.....

השטחים הם שטחי ארץ ישראל,לא כווית,לא אבו דאבי.....י ש ר א ל!!!

shy-1

New member
אם כך, כנראה שסידרו אותך, אנא בדוק

באחריות. תודה.

מeגי

New member
אתה מחנך את הילד לא טוב ביישני ...

אתה מסלף מציאות היסטורית ובלבד כדי ללעוג לימנמנים ועוד מוסיף סמיילי מטופש לתימוכין. יפה ככה ? מה האמת בדיוק ביישני? המתנחלים נשלחו לשטחים כמגן חי ? גם הפתעת וגם השארת את מקס שלנו בבורותו. יפה ככה ? עובדה !

shy-1

New member
מגי, בגילך את כבר חייבת להחליט,

האם את נואמת? האם את מטיפה לי מוסר? האם את שואלת? תחליטי ואענה לך, כי מה שכתבת/שאלת/הטפת, היה לא לענין. תודה. נ.ב. זכותי להוסיף מה שארצה, ואם הסמיילי מתועב בעיניך, אנא פני להנהלת תפוז, יתכן והיא תסיר אותו מהצלמיות.

למעלה