המתנה לתרומה

מצב
הנושא נעול.

sharon 40

New member
המתנה לתרומה

המתנה לתרומה
שלום נאמר לי באסותא שההמתנה היא מספר חודשים בגלל החגים והארוויזיון שנערך בקייב ידוע לכם על המתנות קצרות יותר באסותא או במרפאות אחרות?

היי שרון וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

המתנה לתרומה
שלום נאמר לי באסותא שההמתנה היא מספר חודשים בגלל החגים והארוויזיון שנערך בקייב ידוע לכם על המתנות קצרות יותר באסותא או במרפאות אחרות?
היי שרון וברוכה הבאה

ברוכה הבאה לבתינו החם
אני לא מכיר את הנהלים באסותא אז לגביהם אני לא יכול לעזור. במסלול שאנחנו היינו בו חיכנו פחות מחודש. גם במסלול פדיוס ההמתנה יכולה להיות הרבה יותר קצרה. המון המון בהצלחה
וברוכה הבאה

היי שרון

היי שרון וברוכה הבאה

ברוכה הבאה לבתינו החם
אני לא מכיר את הנהלים באסותא אז לגביהם אני לא יכול לעזור. במסלול שאנחנו היינו בו חיכנו פחות מחודש. גם במסלול פדיוס ההמתנה יכולה להיות הרבה יותר קצרה. המון המון בהצלחה
וברוכה הבאה
היי שרון
אכן נכון ההמתנה דיי ארוכה אם את לא נוסעת לקייב, אם נוסעים ההמתנה דיי קצרה אני למשל לפני חודש פתחתי שם תיק ומכיון שאני נוסעת זה הליך יותר מזורז ביולי אני כבר שם מכל הבחינות שווה לנסוע

נטאשה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

המתנה לתרומה
ברוכה הבאה

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

המתנה לתרומה
ברוכה הבאה
ו

לא יודעת לומר לך לגבי קייב- אבל שיהיה המון

גולה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

המתנה לתרומה
ברוכה הבאה

לא יודעת לגבי קייב אבל במסלול שאנחנו היינו בזיגי קפריסין לא היתה בכלל המתנה התחלנו את התהליך בחרנו תורמת ותוך פחות מחודש (כשהרירית שלי היתה מוכנה) טסנו. המון המון בהצלחה.

היי שרון,../images/Emo39.gif

המתנה לתרומה
היי שרון,

וברוכה הבאה. במסלול פדיוס-קפריסין ההמתנה קצרה יותר. לא יותר ממספר שבועות עד שמוצאים תורמת, ואח"כ מתחילים את הסינכרון. כה לחי אוריינית

צוקה1

New member
שרון בהצלחה

המתנה לתרומה
שרון בהצלחה

ברוכה הבאה

המתנה לתרומה
ברוכה הבאה
גם אני ממסלול פדיוס, וכמו שכבר ענו לך זה קצת יותר קצר, לקח בערך חודש אולי טיפה יותר עד שקיבלנו את פרטי התורמת (אתמול) למרות שכבר לפני שבועיים אמרו לנו בערך למתי אנחנו מיועדים. שיהיה הצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה