המתנה לאביתר.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo4.gifאני מצטער שדפקתי אתכם

סורי

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מיכלי, את מותרת מהר מדי../images/Emo141.gif

כאילו מה, אני הרגע נכנסתי לפורום ומאז פעם קודמת שהייתי ראיתי פעם ראשונה את מה שכתבת עם הלשרשר אייקונים למה שרוצים וליד זה שכבר ויתרנו תקשיבי, בצפר, בלאגנים, אנשים לא יכולים להיות כל היום בפורום לכן תני זמן, אני למשל נורא נורא בעד ואפילו אם זה לא יהיה יוזמה של כולם (כל עוד לא תהיה התנגדות חריפה כמובן) אפשר לעשות אתזה! באיחור של חודשיים אם נרצה, זה לא רק בשביל היומולדת, זו הבעת הערכה בכלליות. ובלי קשר- אנשים, באמת שתפו פעולה- ותביעי דעה לגבי מה שמכינים כמה שרשורים מתחת
כל תגובה שבא לכם, אבל זה מעצבן שלא מגיבים כלל.

TEENAGER1

New member
זה העניין,

שלא מגיבים. זה משגע אותי! מתנגדים? סבבה, רק תגידו. יש רעיון אחר? ת-ג-י-ד-ו. מה שאני מבינה מזה זה שלאנשים אין עניין בדבר כזה, סבבה, מבחינתי אין בעיה, אני אכין משהו ממני ואם עוד אנשים רוצים שיכינו באופן אישי. רק ההתעלמות הזו מחרפנת אותי.

B l a c k tears

New member
אני לא מבינה דבר אחד

גם אם נציע רעיונות והכל בתכלס מי שעושה את זה זו את,כי את זו שעושה את האפקטים בפוטושופ ומדפיסה. אז למה להכניס את כל הפורום בזה? גם אם ניהיה בעד ונציע רעיונות,את זו שתעשי הכל אח"כ. במקומך הייתי מביאה לו מתנה ממני,כי אני זו שעשתה הכל.. אבל החלטה שלך.

TEENAGER1

New member
אמ

לא מדויק, התכוונתי שנכתוב משהו כולנו יחד, וכן, אני אעשה את העיצוב ורק את העיצוב. לא משנה.

B l a c k tears

New member
אל תקחי את זה כ"כ אישי,

יש אנשים שלא יודעים לבטא את מה שהם מרגישים,ולא טובים בלכתוב ברכות וכאלה. אם בכל זאת תחליטי שאת רוצה לעשות את זה,אני אנסה לעזור. [:
.

למעלה