המתמחה 506

FunkyBrass

New member
המתמחה 506 ../images/Emo58.gif

הופתעתי לגלות שבפורומים שונים של 'המתמחה' גורסים ש-לי היה צריך לעוף בגלל ששמר את יום כיפור ולא היה במשימה. מה חשבתם על הפרק?

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

הקטע עם לי כבר היה פתטי,זה יפה שהוא רוצה לשמור על יום כיפור, אבל לקבל חסינות ועוד פעמיים זה כבר לא לעניין. אם ההפקה ידעה על ההתעקשות שלו לשמור על החגים מראש הם לא היו צריכים ללהק אותו מלכתחילה. היה מעניין לראות שגם העריכה בפרק הייתה דיי אנטי טראמפ, ברייס הוצג כמישהו שמאחד את הקבוצה ושחושב על האינטרס שלה, טראמפ סתם נראה כמו ביריון אידיוט. (לא שהוא לא ככה בד"כ, אבל הפרק זה היה בולט יותר נגד החיוביות של ברייס) חוץ מההחלטה של ברייס לא להכניס את שרמיין וטאראק לא ראיתי הפרק שום סיבה לפטר את ברייס. חוץ מזה, האנשים בסינרג'י ממש מתחילים לההעיק עלי; האיש עם המבטא הבריטי המזוייף צריך לסתום את הפה ולהתלהב פחות, ס"כ חוץ מרוקסן כל הבנות בקבוצה הזאת פשוט מעצבנות הא ויש שם גם את הכושי הבלתי נראה... שהוא טוב, לא ממש קיים. אני מקווה שטראמפ ישסע בהם איזה פיטור מרובע או משהו, זה לא יזיק.

FunkyBrass

New member
../images/Emo58.gif

אבל קונפליקטי דת מביאים רייטינג. זה עצוב, אבל זה כנראה ממש ככה. הרי לי בטח יכל לראות מראש שמועדי המשימות ייפלו על החגים, ואני מניחה שהוא דיבר עם ההפקה על זה. ברייס הפתיע באיך שהוא דיבר אל טראמפ- ובאותו רגע היה ברור שאין לו סיכוי, והוא אפילו לא מנסה. הוא כבר היה ציני כלפי טראמפ וטראמפ כבר התחיל להתעצבן.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

שוב פעם אתם ממש מפגרים זכותו של לי לא לעבוד ביום הכיפורים זה האמונה שלו וזה זכולתו. וטראמפ צריך לכבד את זה. וטוב שכיבד את זה. בגלל שני ימים לי היה צריך לבטל את ההשתתפות שלו ? דווקא מהיותכם יהודים הייתי מצפה להבנה קלה הבעיה שלכם שאתםחושבים מה אתם הייתם עושים ואתם כנראה לא מש שומרים את החג הזה אבל תדעו שיש אנישם ששומרים דברים כאלה וזה כמו שנגיד שמוסלמי או נוצרי היה לא עובד ביום חג אצלם.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

הייתרון הזה של לי לא צריך להיות לו, נקודה!!! אם המפיקים רצו לקבל אותו בכל זאת אז בסדר שיידחו את המשימות לימים אחרים תסתכל על המשפט הזה "לי חסין בגלל שהוא יהודי ואתם לא" זה לא מגעיל לפי דעתך? "זכותו לשמור את היום הזה" בסדר, זכותו אבל הוא צריך להבין איפה הוא נמצא ויכול גם להתפשר קצת אם אפשר הריי עוד כמה זמן סוכות אז מה? לי ייקח שבוע חופש לשבת בסוכה ויפסיד עוד כמה משימות? זה לא הגיוני, זה לא הוגן כלפיי המתחרים האחרים וזה נוגד את עיכריי התכנית

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני מחכה לעונה הבאה שבא המתחרה הערבי ירצה לשמור על חודש הרמאדן או משהו...

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

תגיד אתה אידיוט? אם טראמפ היה מכריח נוצרי למשל לעבוד ביום חג רק בשביל התוכנית שלו אתה יודע מה היו לטרמאפ ? היו שוחטים אותו בלכ אמריקה והתוכנית שלו היתה יורדת עכשיו רק שתדע לך. אין לטראמפ זכות להעיף בגלל היותו דתי ובגלל בשני ימים הוא צריך לשמור את הדת.. אני לא יודע מה בדיוק קרה אבל אם לי החליט להתפלל ביום הכיפורים ובגלל זה לא היה שותף למשימה למה שהוא זה שיפוטר אם הוא לא היה אחראי למשימה ובטח לא לכשלונה . לי חסין בגלל היותו אדם מאמין ובאותו יום זה יום קודש אז לי הלך באותו היום וחגג את יום החג הזה. חלק מהתוכנית זה עסקים כמו שטראמפ לא יעשה עסקים ביום חג נוצרי או לא יעשה עסקים עם מוסלמי ביום חג מוסלמי הוא ולא יעשה עסיקם עם יהודים ביום טוב יהודי.. למה לא מתאים לתוכנית ? אין לו כישורים מתאימים לתוכנית? אז לא היו מקלבים אותו זה שהוא יהודי לא צריך לשלול ממנו האפשרות להיות המתמחה של טראמפ. אם טראמפם קיבל את לי ונתן לו את החופש כפי שגורג עושה אז זה לא נוגד את התוכנית . כי טראמפ קובע את התוכנית לא והוא קיבל את זה. דווקא בתור יהודי אני מתפלא ממך . אתה צריך לקחת כמה שיעורי יהדות לדעתי.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

כפי שאמרתי לך בשרשור של "הדוגמניות" ממש לא אכפת לי הסיבות לא אכפת לי אם הבן אדם ככה או הבן אדם ככה אני מסתכל על עובדות והעובדה היא שהבן אדם קיבל חסינות בגלל היותו יהודי לא אכפת לי מה קורה מסביב ולא אכפת לי מה עשה בבית כנסת. אתה בא כרגע בגלל שאתה חושב שחובתך כאדם יהודי הוא להזדהות ולהבין אדם זה ולפי דעתי זה מעוור לך מאוד את האובייקטיביות לגמריי חוץ מזה להגיד לך משהו טראמפ אמר שהוא לא יפתר את לי בגלל היום חופש הזה אני אומר לך שגם בזה אני לא בטוח ברייס לא ניסה לתקוף מספיק ואישר את זה שהחסינות של לי מגיעה לו ולכן לטראמפ לא הייתה אפשרות לפתר אותו סתם ככה אבל אם היה מישהו שהיה תוקף והיה מביא נימוקים והסברים ומתעמת איתו ישירות בבורדרום אני לא בטוח שלי עדיין היה איתנו

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

טראמפ צריך לכבד את ה איש מאמין בדתו זה כמו שלא היה כופה על נוצרי על לעבור על חג נוצרי או על מוסלמי לעבור על חג מוסלמי ככה הוא צריך לנהוג כלפי היהודי. זה מה שחשוב אבל למה לפטר את לי הוא לא היה האחראי לכישלון . הוא לא עשה לכום ולא היה במשימה אז למה להעיף אותו בגלל שהוא אדם יהודי?( ואם אותה סיבה היה נוצרי שהיה חוגג את חג דתו נראה לך שטראמםפ לא היה גם מביא לו חסינות? אם טראמם היה מפטר איש נוצרי בגלל סיבה כזאת את היודע מה היו עושים ללטראמפ?) אם לי לא היה במשימה למה שללי יגיע לעוף? אתה אומר שצריך להעיף אתו בגלל ששמר את דתו ? מה יהודי לא יכול המתמחה שלו? העובדה שגם גורג יהודי וטרמאפ מרוצה ממנו. או ו הדבר גם למוסלמי או נוצרי או כל אדם מאמין אחר [ טראמפ חייב לכבד את זה. בעולם העסקים טראמם לא יעשה עסקים בחג נוצרי ואתה לא תראה אתטראמפפ עושה עסקים עם גורג ביום הכיפורים.

FunkyBrass

New member
../images/Emo58.gif

אני משוכנעת שהמפיקים ידעו מראש על לי. הוא בכל אופן לא יהיה הזוכה העונה, אבל זה שהוא לא היה במשימה ביום כיפור, זו לא סיבה לזרוק אותו. הוא ייזרק בהמשך מסיבות אחרות, כי הוא פשוט לא נראה לי מספיק טוב. טראמפ לא היה מפטר את לי לעולם על זה. והנה, גם ג'ורג' לא מגיע בגלל החגים. מה שאומר שהפעם הצילומים נפלו על עונת החגים, שלא כמו בעבר, ובמקרים במציאות של ראיונות עבודה, המראיינים היו מזיזים את הראיון כדי שלא ייפול ביום כיפור.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

עכשיו אחרי שראיתי את הפרק התגובה שלך עוד יותר מיותרת קודם כל לי אמר שמצידו הוא יכול להעיף אותו ולשים אותו בבוטם 3 ואכן הוא היה שם בגרסא אצלי זה לא היה שטראמפ נתן לו חסינות אלא הוא פשוט לא פיטר אותו מהסיבה המגוחכת הזאת.(כי מה לעשות ארצות הברית היא מדינה דמוקרטית ואחד מעקרונות הדמוקרטיה היא שצריך לכבד כל אדם ואמונתו שלו) כל מה שאמרת אחראי שראיתי את הפר לא נשמעו לי היגונים בכלל גי ברייס כן טען נגד לי וטראמ0פ לא קיבל אותו. וברייס היה מפגר למה הואנתן ןללני ולי איתו בבוטם 3 ולא את הבחורה וזה שדומה לוויל מביג בראדר.

FunkyBrass

New member
הא?? ../images/Emo58.gif

אני לא אמרתי שלי היה צריך לעבוד ביום כיפור- להפך. חוצפן אחד.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא חושב הפוך ממך קודם כל בטח שהייתה סיבה לפתר את ברייס הוא היה אחראיי על כל הקונספט הוא אמר לטארק ושרמיין מה להביא וכשהגיע ההזדמנות להגן על עצמו הוא זרק אותה לפח פשוט מכר את עצמו לטראמפ וכמו שקרולין אמרה אמר לו: "תפתר אותי" לא ממש הפסד גדול, למרות שהתעצבנתי ממקרה לי ואותי דווקא סינרג'י מאוד משעשעים חוץ מאלי אני אוהב שם את כולם וגם אותה התחלתי לחבב קצת מצד שני גולדראש מאוד מעצבנים אותי אבל למזלי אני מתחיל להפתר מהמעצבנים ביותר טיפוש מספר 1: "אבא מפלצתי" בחוץ בחור מספר 2: "הנחנח של הקבוצה שומר על מורל קבוצתי" בחוץ עכשיו רק נותר שהמטיף דת יילך הבייתה ואני אהיה איתם בסדר

../images/Emo58.gif

זהו, מהיום אני ממיר את דתי לדת המנוחה. אני חייב לישון 380 ימים בשנה. ואם טראמפ יפטר אותי, הוא אנטימנוחפוב.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

תגידו פה שכחתם מה זה דמוקרטיה תלמדו אזרחות ותבינו

FunkyBrass

New member
תחשוב על זה ככה... ../images/Emo58.gif

האם מארק בארנט היה מתזמן את אחת המשימות כך שתיפול על חג המולד? אני לא חושבת. הנקודה הובנה?

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

יש דמוקרטיה אז הבן אדם מפספס שני משימותצ בגלל דתו זה אומר שהוא לא מתאים להיות השוליה של טראמפ? יש דמוקרטיה וצריכים לכבד את זה..(ועוד שדלי לא התנגד שיעיפו אותו הבן אדם אמר שזה בסדר ולא טען כלוםן שלא מגיע לו לעוף בגלל הדת אלא להפך!! וכמו שטראמפ אמר את זה מה לעשות ככה זה החיים. אם נסתכל בפרק ברייס הביא את זה לעצמו. הוא לא היה צריך להביא את לי ואת לני זה היה הטעות שלו הוא היה צריך להביא את שרמיין ואת זה שדומה לוויל מביג בראדר. והיה טוען שהבוא היחיד שהצליח לגרום לקבוצה להתאחד והוא היחיד שהצליח ללקבוצה להתאחד ולשתף פעולה. ולהזכיר את הכישלונות של זה שדומה לוייל מביג בראדר.

FunkyBrass

New member
הוא הרבה יותר דומה

לאורלנדו בלום מאשר לוויל. הרבה, הרבה יותר.

למעלה