המתמחה 504

FunkyBrass

New member
המתמחה 504 ../images/Emo58.gif

הי! אני חדשה כאן. ראיתי את הדיון שהיה כאן על פרק 2 בעונה החדשה של המתמחה. מישהו כתב שם שטארק דומה לאיזשהו וויל. אתם רוצים להגיד לי שבאמת אף אחד מכם לא שם לב לדימיון בינו ובין אורלנדו בלום? הם זהים כמעט לחלוטין! וטריסה (זו שהועפה בפרק הקודם) נראית כמו גירסא מבוגרת יותר של הת'ר גרהם. בכל מקרה: הפרק. ברנט עף. אני מודה שלא חשבתי שהוא קרוץ מחומר של מתמחה, אבל אני חושבת שעשו לו עוול נורא בתוכנית. זה התחיל בשקרים של סטייסי (הועפה בפרק הראשון) שסיפרה שהוא היה אלים כלפיה והיא הרגישה מאוימת. בולשיט, הרי יכלנו לראות את זה קורה וזה היה רחוק מזה. גם אני הייתי מתעצבנת כמו ברנט אם מישהו היה קוטע אותי באמצע דיבור כפי שהיא עשתה. אחר כך ראינו את אנדראה בוכה בגלל שהוא חזר מהבורד רום. מזל שהיא עשתה כך, כי אם היא לא היתה מתייפחת, הייתי יכולה להישבע שהיא בכלל בחור. מצד שני, בחור לא היה מגלגל את עיניו בבוז בכל משפט שהוא אומר. בכלל, אנדראה היא השנואה עלי עד כה העונה, היא כזאת מגעילה ("אני מולטי מיליונרית ואתה מרוויח רק 15,000 דולר בחודש"- איכס!). ובכלל, אם היא מולטי מיליונרית, למה היא רוצה לעבוד אצל דונלד טראמפ? כמה אשמח לראות אותה עפה. חבל שטראמפ לא משתמש בחומרים המצולמים בסוויטה נגד המתחרים- אחרת הוא היה מפטר אותה חיש מהר אחרי ההתבכיינות שלה ההיא. אני כל כך אוהבת את לני! הוא כזה טמבל. חבל שלא שמענו ממנו כמעט הפרק. -ומה נסגר עם האורגיה ההיא של שון, אלי ורוקסן?!- שלושתיהם שכבו יחד על מיטה, כשאלי ורוקסן שתיהן מתכרבלות בשון כאילו היה דובי במסיבת תיכון של מעודדות. הבטתי במסך פעורת פה. לפחות שיראו עוד קצת. מה אתם חשבתם על הפרק?

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהמתמחה504

לא מסיכם איתך לברנט הגיע לעוף וכבר מזמן נכון אפשר להגיד שלא התייחסו אליו כל כך יפה, אבל זה גם באשמתו. הוא היה צריך לפחות להתחבר למישהו אחד. להראות לטראמפ שהוא בן אדם שמסתדר עם אנשים והוא לא עשה את זה. הוא העדיף לחשוב שכולם שונאים אותו ולהתנהג חזרה באותו הדבר כביכול הבן אדם לא ניסה להשתלב בקבוצה וניסה להצליח בקטע של כולם נגדו והוא המסכן אם היה לו ביצים הוא היה מנסה לפחות להיות פרוגקט מנגר! לרוב אם אתה במצב של ברנט שכולם לא מעריכים אותך צריך להיות פרוגקט מנגר ולנצח וככה מקבלים ההערכה מצד העמיתים אבל הבן ניסה בכוונה הגישה של כולם שונאים אותו. ברנט שיחק על הקלף של כולם שונאים אותו ולטראמפ זה נמאס בבורדרום הוא התחיל עם המצב הנחיתות מוקדם מדי ובגלל זה הוא עף גם ועלה על המיתרים של טראמפ.

FunkyBrass

New member
אני מסכימה עם רוב מה שאתה אומר,

אבל מישהו מהקבוצה בכלל ניסה לתת לו צ'אנס?

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

דיוק מה שאני טוען אם ברנט רואה שלא שמים עליו. במקום לעמוד ולהיות הפרוגקט מנגר, ולהוכיח לכולם שהוא שווה משהו ,אז לפחות היו מעריכים אותו על הניצחון(אם היה מפסיד לפחות הוא הפסיד בגלל משהו שהוא עשה ולא כי אף אחד לא סבל אותו והיה יוצא בהרגשה יותר טובה) ואף אחד לא היה יכול להגיד עליו אחר כך בבורדרום כלום אם הוא היה לוקח פרוגקט מנגר ומנצח בפעם הבאה שיפסידו אי אפשר להאשים את ברנט על שהוא חסר כישרון כי הוא הוכיח את עצמו. אבל ברנטפחד להיות הרפוגקט ורצה לשחק את התפקיד שאף אחד לא נותן לו לכום ולהתקדם הלאה ככה.

willo

New member
../images/Emo58.gif 504

חבל על ברנט, זה לא הפרק בו הוא היה אמור לעוף, ציפית ששון עם המבטא הבריטי המזויף יעוף, אבל ברנט היה בטוח בעצמו ופתח בהתקפה וולגרית חסרת טעם וחבל (במיוחד שאיוונקה - שהיא פשוט חתיכה מדהימה - אמרה מהתחלה הם לא עושים כלום עם ברנט וחבל). ההפסד הוא שלנו כי אין ספק שהוא היה דמות צבעונית ויחד עם לני הם מהווים את האתנחתא הקומית בסדרה. היה ברור מי ינצח מההתחלה והפרסומת שלהם באמת הייתה יפה, ברייס מתחיל לקבל קצת מאור הזרקורים, ושרמיין התעלתה על עצמה.

FunkyBrass

New member
איוונקה? חתיכה מדהימה?

היא כל כך דומה לאבא שלה שזה מפחיד
לדעתי אנדראה היתה צריכה לעוף. היא מספרת שהיא מבינה בעיצוב גרפי, לא נותנת לאף אחד להגיד מילה רעה על העבודה שלה- ובגלל זה הם נכשלו! הייתי שמחה אם בנוסף לברנט הוא היה מעיף את אנדראה.

../images/Emo58.gif

ברוך שפטרנו. עכשיו תעיפו לי את לני ואפשר להמשיך בסדר היום. רוקסן מנצחת העונה. אין טעם להתווכח. ברייס או דן יהיו מקום שני. גם תמי, אלי ושרמיין נחמדות. העונה הזאת לא נופלת כל כך מהר כמו הקודמת. זה טוב.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

וואו זה היה מהיר, חשבתי שלברנט יש איזה 2 פרקים לפני שטראמפ ישחרר אותו מתפקיד "הלוזר הלא מתפקד של העונה", באסה, לא נורא, עדיין יש את לני בשביל התפקיד. בעונה הקודמת זה לא היה יותר מידי קשה לנחש שרנדל ינצח כבר מהפרק השני, העונה זה קצת יותר קשה,באופן כללי הבנות העונה נראות מתמודדות חזקות יותר מהבנים, ככה שאני באמת לא אתפלא מניצתון של רוקסן או אלי. למרות שיש לי הרגשה שלטארק יש סיכוי טוב מאוד להגיע לפיינאל 2, ואולי לנצח, נראה...

n l m

New member
../images/Emo58.gif504

אין הרבה מה להגיד ברוך שפטרנו למרות שזה דיי הפתיע אותי כי העריכה בפרק הזה ייתה לכיוון "כולם שונאים את ברנט ולא אוהבים אותו" ופחות לכיוון "ברנט מטורף שלא יודע להסתדר עם אנשים" יכלו לעשות לו עריכת מודח מצויינת ולא עשו, מוזר. אוליי באמת תפקיד הלוזר של העונה שמור ללני או טארק ולכן הם עשו את זה ככה. אני מהמר על שרמיין או רוקסן לניצחון גם ברייס יש אפשרות סבירה שיגיע גבוה וגם לסלי אני גם מחבב את אנדריאה, אבל היא לא נראית לי כ"שורדת" אני אצטרך להפרד ממנה בקרוב אני חושב אלי, עופי מייד מהמסך שלי, אני רואה פה המון תגובות אוהדות אז אני רואה שלא יסכימו איתי הרבה אבל אני פשוט לא יכול לראות יותר את הפלסטיק הזה מדבר כל השאר (כן, גם כולל לני) דיי משעממים אותי, מקווה שהם יראו קצת יותר צבע בפרקים הבאים

d@r121

New member
../images/Emo58.gif

זה רק אני או כשהם יצאו מהאוטו לחפש את הדוגמניות נשמע המשפט יאללה Let's go.

למעלה