המתמחה 304

willo

New member
../images/Emo58.gif 304

איזה פרק מביש, נראה לי שאם ורנה לא הייתה עוזבת זה היה הפרק שבו מעיפים שניים, המזל של מגנה זה שורנה עזבה ולכן הם ניצלו מהדחה. מגנה הוכיחו שהם פשוט שבלונים,ארין הייתה גרועה, ואם הם היו מפסידים הדבר היחיד שיכול היה להציל אותה זה ההתנהגות של מייקל בפרק הקודם.העובדה שהם אפילו לא דאגו לשחקנים נו באמת. נט-וורת' - פשוט לא תפקדו. קריסטין לא עבדה עם הצוות, והתרוץ שלה "זה צוות שקשה לנהל", היא עפה בצדק. אני מקווה שבעתיד הקבוצות ישתפרו כי הביצועים שלהם הפעם היו... נו טוב אין מה לדבר

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 304

יחסית למתמודדים מהעונות הקודמות נראה שהעונה אין כאלו שאני יכול בשלב זה לראות אותם עובדים אצל טראמפ. עונה קודמת המתמודד/ת שניצח/ה התבלט/ה כבר מהשלבים המוקדמים, ולכל אורך הדרך היו מספר מועמדים שהראו יכולות. בינתיים כולם די אנמים והתפקוד שלהם במשימות עד כה היה רחוק מלהרשים. לגבי הפיטורין - קריסטין הייתה צריכה ללכת. אין וויכוח. היא ניסתה להפיל את העניין על טארה שיש ביניהם קטע אישי מעצבן שקיים רק אצל בנות (סורי על ההאשמה על בסיס מיני אבל זה המצב). ברין הביא רעיון כל כך מגוחך שקשה להאמין שכל ה"בוק סמארטס" הלכו על הרעיון הזה - למען האמת מייקל היה היחיד שהיה נגד אבל החליט ללכת עם הזרם כדי לא לנכר את עצמו שוב מהקבוצה. בנט-סמארט הרעיון המקורי היה יכול להצליח אבל קריסטין לא הצליחה להביא אותו לכדי ביצוע בגלל שהיא בכלל לא הבינה את הרעיון ואת הצד ההומוריסטי שבו. העובדה גם שהיא לא טרחה לקרוא את התווית של המוצר וללמוד למה הוא משמש (כמו גם ההתעלמות של הקבוצה השנייה מהשימוש בסבון וההתמקדות בפרסומת שלהם על ה"גג" ההומואי) זה טעויות שגם טירונים לא צריכים לעשות. אם באמת היה להם את כל הנגישות לחומרים/משאבים שהם צריכים היה אפשר להפיק דברים מדהימים ב-30 שניות - גם כאלו בלי נסיון בקולנוע/צילום יכלו להפעיל קצת את הראש ולחשוב על דברים מוצלחים יותר. הפרומו לפרק הבא נראה מרתק, ועל זה אפשר להגיד שהפרומואים לפרקים הבאים של השוליה עושים את העבודה שלהם בכך שהם יוצרים את החשק ואת הציפיה לפרק הבא.

בוביץ

New member
השוליה 304../images/Emo58.gif

טוב באמת היה מביך ושתי הקבוצות עשו עבודה גרועה ביותר כרגע אין לי שום פיבוריטי. אין להם הגיון בכלל? ורון איך לעזעזל אתה תמיד מוריד את הפרקים שיש בהם פרומו לפרק הבא כי אני חיפשתי בכל אתרי הביטורנט והיה שם רק קישור לקובץ אחד PTDV שאני הורדתי ולא היה בו שום קטע על הפרק הבא.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

הפרק היום היה פשוט נהדר. עד לרגע שבו הבחור שקבע מי זוכה (ברח לי השם) אמר שכולם היו גרועים ובאמת אין לו מושג במי לבחור, אני בכלל שכחתי שאמרו ששני הצוותים חוזרים לבורד רום, והייתי מופתע לאורךכל הדרך (כמעט). באמת הגיע לשניהם להפסיד. ל-2 הקבוצות היו רעיונות סבירים מינוס (ואם עד לפרק הזה היה לי ספק אם אלכס הומו או לא, בפרק הזה הספק כבר ירד...) והביצוע היה פשוט מזעזע. יש שם כמה אנשים (קרייג) שפשוט אין לי מה להגיד עליהם. אם אנשים כמו קנדרה, טארה וכריס נראים על המסך לכמה שניות, ואי אפשר להספיק לקבוע דעה עליהם, את קרייג לא ראיתי על המסך אפילו לא פעם אחת... לזכותה של ארין יאמר, שלמרות שהיא תפקדה לא משהו בכלל (ושתגיד תודה לברן שהציל אותה בקטע עם השחקנית), היא יודעת בהחלט להגן על עצמה בצורה מאוד רהוטה בבורד-רום, ועל זה (רק לבינתיים) מגיע לה להשאר). לא היה לי את הפריוויו לפרק הבא... מישהו יכול לומר לי מה היה בו?

Boran

New member
../images/Emo58.gif 304

אני דוקא אוהב את העונה הזו. המתחרים בעונה הקודמת היו ממש אנמים ויבשים. בעונה הזו המתחרים הרבה יותר אנרגטים, הרבה יותר אאוט-ספוקן ואאוט-גואינג. העונה הזו דוקא די טובה לדעתי. גם הפרק היה די טוב. אמנם שתי הפירסומות היו מזויעות, אבל מה שעשו עם זה מבחינת התוכנית היה מעניין וטלויזיה טובה. מה היה בפרומו לפרק הבא?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif לגבי הפרומו לפרק הבא

המשימה : להפוך קרוואנים הרוסים לעסק נייד הקריינות (בתרגום גס וחופשי לעברית) : סערה מתקרבת. בשתי הקבוצות מריבות פנימיות כאשר הם הופכים את הקרוואנים לעסק נייד. אבל שמישהו מרחיק לכת בחדר הישיבות - לדונאלד נמאס ! דונאלד (מתוך החדר ישיבות) : "אני שונא את הקטע המזוייף הזה שהם כאילו אוהבים אחד את השני (בטון מזלזל)".

LOVEtheMcMAHONS

New member
נצל"ש אפרנטיס - הגרסא הבריטית

ערוץ 10 מחזיק בזכויות להפקת גרסא מקומית של הסדרה. האם זה עניין של זמן עד שנראה הפקה כזו או שערוץ 10 לא יוכל לעמוד בפרוייקט כזה ? בינתיים לאחר שגרסא של הסדרה כבר רצה בברזיל (בין היתר), עולה הגרסא הבריטית ביום רביעי הקרוב ברשת BBC. המליונר הוא סיר אלן שוגר שהונו נאמד בכ-700 מליון פאונד. קישור לאתר הרשמי של הסדרה כולל המועמדים וכל מה שצריך לדעת : http://www.bbc.co.uk/apprentice/

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא

לפחות לא בהתחלה. יש מקרים שסדרות (בשידור חוזר) מגיעות מתישהו ל-BBC PRIME.

RedDevil16

New member
אם מסתכלים על הרייטינג של

"המתמחה" בערוץ 10, ועל היחס המגעיל שהם נותנים לסדרה הזו, אני לא רואה גרסה ישראלית באופק.

למעלה