המתלבשת הכי גרועה?

p i n g o

New member
המתלבשת הכי גרועה?

הקליפ של I Should Be So Lucky היה במקום העשירי ב- Top 10 At Ten של המתלבשים הכי גרועים... אני לא חושב שזה כל כך הוגן להשוות את הלבוש שלה מלני כמעט 15 שנה לעומת הלבוש שמקובל היום. מהאלה שהעריצו אותה גם אז, ראיתם בכלל את הקליפים שלה אז? ואם כן, מה חשבתם על הלבוש שלה?? اوزسمي هثمسنيي حانم كظي؟

לימבו

New member
אני חייב לציין

שכל קליפ היתה בשבילי חוויה מדהימה לראות בפעם הראשונה (הייתי משווה את זה למשהו, אבל יש כאן ילדים ולא נעים
) בכל מקרה- אני זוכר שאפילו קיבלתי באהבה את Je Ne Sais Pas Pourquoi אולי בגלל שהייתי ילד בן 13, והגולף המזעזע והתספורת אה-לה-צרפתיה הספיקו לי. בכל מקרה, הדבר שהכי זכור לי הוא הפעם הראשונה שראיתי את Better The Devil YOu Know. כמעט התעלפתי. בסיום הקליפ מצאתי את עצמי על הרצפה ולא ישנתי באותו לילה... פשוט ראיתי את זה בוידאו עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם... (זה היה בתכנית של אילן בן שחר) והייתי כל כך גאה בה! עד היום אני חושב שזה אחד הקליפים שהיא נראית בהם הכי טוב!

אני גם אוהבת את בטר דה דויל יו נאו

אני אומנם בת 15 ולא הייתי בתקופה ההיא..... אבל ראיתי באיטנראנט את הקליפ (היפה לאללה!!) של בטר דה דויל יו נאו השיר פשוט מקסים ובכלל אני אוהבת אותו נורא!!!! יש שיריםש אני לא "מטורפת" עליהם כמו על קנט גט יו אאוט אוף מי הד ואחד מהם הוא ההוא בצרפתית אני עדיין אוהבת אותך לא יודעת למה.... נכון? "לא יודעת למה" זה השם שיר יפה אבל אני לא אוהבת אוות מאוד לעומת יור דיסקו ניס ד יו(הש\ממש לא יפה!) הוא דווקא די בסדר מה אתם חושבים על יור דיסקו נידס יו? השיר לא משהו בעיני.... ההוא שש שר איתה די הורס את השיר! אה ואני יודעת למה אתה משווה את החוויה לימבו .....חחחח

למעלה