המתלבטת

עשר ענת

New member
המתלבטת

מהם הסימנים המאפיינים לסביות אם בכלל ואין אני אמורה לדעת שאולי אני לסבית מהיכן מתחילים

luka on1

New member
אין סימנים מיוחדים

את פשוט מרגישה משיכה בלתי מוסברת, דפיקות לב, פרפרים בבטן, רצון עז להיות עם מי שאת נמשכת אליה ולא למישהו או לשני המינים זו גם אופציה ואת בכלל B אם את מרגישה את כל זה אז או שאת לסביט או ביי זה משהו שנובע מתוכך אין חוקים לרגשות!!!

luka on1

New member
ואוו תצלמי לי את הקרניים שאני אוכל להראות

לחבר'ה!!! כי אצלי עדיין לא צמחו....

meyrav a

New member
טוב... גם אצלי לא ....

אולי .. בגלל שלא הגענו לגיל....?

פאמקי

New member
שלום ענת,

את נמצאת בתהליך של בירור. מאמינה כי התחושות שאת נפגשת איתן, עשויות להיות נעימות ומבלבלות כאחת. מציעה לך את המרחב, לשיתוף, להתבוננות, להעלאת שאלות, להקשבה לניסיונן של הנשים... ובתוך כל זה מציעה לך, לבדוק מה הכי נכון לך! חשוב שתיזכרי,כוונותינו טבות אך דעתינו אינן "מדע מדוייק"
. ובנוסף, אציע לך לפנות גם לפורום שכן שלנו המתמחה בהתלבטויות מניות, שם יתנו מענה נוסף לחלק משאלותייך. המון הצלחה, ומחכות לך כאן.

אוססונה

New member
בגיל 45 ועדיין מתלבטת?

בוקר טוב! שאלה רטורית בלבד! תמיד אנחנו מתלבטות. אני למשל, עד גיל 23 בערך, לא ידעתי שאני לסבית. רק בדיעבד, נודע לי שאני לסבית מגיל 18. בגיל 18, הייתי לסבית אפלטונית. אולי משום שהיו לי רק חברות בלבד. (אני חרדית לשעבר). בין 18 ל-23 מרדתי, והתגייסתי לצבא. בצבא, נגלה לי עולם אחר ושונה. טעמתי גם מהמין הגברי, רבות ונצורות. איך מגלים? לא יודעת. אני רק יכולה לומר לך, כי ברגע שפוגשים את "האדם" המתאים לנו, מכל הבחינות, שם נתקעים ושם נמצאת הזהות האמיתית והמינית שלנו. דבר אחד בטוח, אין לנו "קרניים" כפי שאמרו לפני "השובבות", אין לנו שיניים "טורפות". אנחנו בני אדם, ככל בן אדם אחר. טוב מאוחר מאשר אף פעם, לא תדעי עד שבעצמך לא תגלי.

star2o

New member
אני למשל

ידעתי שאני לסבית עוד כשהייתי בת 12 ,כשהתאהבתי במורה שלי להתעמלות...ופינטזתי עליה, ואפילו כתבתי לה מכתב אהבה....

למעלה