המתיחה הכי טובה שיכולה להיות לכבוד האחד באפריל
ש שרשירית New member 1/4/12 #3 אה, שכחתי לגמרי מאחד באפריל עכשיו אני מבינה מדוע הקפה בארקפה עלה לי מחיר מטורף של 18 ש"ח. בטח מחר זה יעבור להם.
אה, שכחתי לגמרי מאחד באפריל עכשיו אני מבינה מדוע הקפה בארקפה עלה לי מחיר מטורף של 18 ש"ח. בטח מחר זה יעבור להם.
מ מתולתלת30 New member 1/4/12 #4 פחחחחחחחחח נראה אותך ממלאה מחר טנק דלק בשירות מלא מה שבטוח שזה יוביל להרבה יותר ימי מחלה שאנשים "ייקחו" לפחות לשלושה ימים, גם יקבלו שכר מלא וגם יחסכו שלושה ימי דלק.
פחחחחחחחחח נראה אותך ממלאה מחר טנק דלק בשירות מלא מה שבטוח שזה יוביל להרבה יותר ימי מחלה שאנשים "ייקחו" לפחות לשלושה ימים, גם יקבלו שכר מלא וגם יחסכו שלושה ימי דלק.
I ismeralda100 New member 2/4/12 #5 2otally!!! הרבה יותר טוב מכל מֶשַׁנֵיְ הסטטוסים למיניהם שחשבו שזה נורא מצחיק את כל העולם ואישתו שהם משנים את הסטטוס שלהם ל SINGLE ופתאום כולם מתעניינים בהם ורוצים לחבק ולנחם.... סתם מגעיל.
2otally!!! הרבה יותר טוב מכל מֶשַׁנֵיְ הסטטוסים למיניהם שחשבו שזה נורא מצחיק את כל העולם ואישתו שהם משנים את הסטטוס שלהם ל SINGLE ופתאום כולם מתעניינים בהם ורוצים לחבק ולנחם.... סתם מגעיל.