המתון נ ג מ ר !!!

המתון נ ג מ ר !!!

או לא. מצ"ב קשור מ Y NET המצביע על שפור מסויים, אך גם על דברים פחות מעודדים. נא לשים לב "יציבות במספר השכירים"=עליה באבטלה. כמו כן שימו לב לאחוז המשתכרים שכר זעום. גם אם התוצר עלה, השפל עדיין נמשך.

1שורלק

New member
צודק, המיתון נגמר

ברבעון השלישי של 2003, מאז הכלכלה הישראלית צומחת כבר שלושה רבעונים עוקבים. וזה לא קשור להיקף העוני ולאבטלה, אלא לצמיחה או להתכווצות של התוצר הישראלי. וזה עניין של הגדרה. פשוט הגדרה. ואכן בידיעה כתוב על עלייה בשכר הריאלי של השכירים בישראל, וזה מאפיין זמנים של צמיחה כלכלית. גם הגידול הניכר והמתמשך בהכנסות המדינה מאפיין זמנים של צמיחה מהירה. אצל המרקסיסטים הכלל הידוע הוא "מה שיותר רע יותר טוב", אז כאשר השכר הריאלי עולה והתעסוקה גדלה ויש צמיחה אז הם עצובים. שיהיו. לדעתי עדיפה טובת אזרחי ישראל על ההרגשה העצובה של המרקסיסטים וכל יתר הקיצוניים. די מגוחך ומצחיק שיש אנשים שטוענים שיש מיתון בכלכלה הצומחת בקצב שנתי של 5.5%, והתוצר העיסקי צומח בקצב שנתי של 9.2%. השנאה האישית שוב גורמת לאנשים לעוות את המציאות, ולהבין הכול הפוך
שורלק

כמה נקודות מעניינות.

"וזה לא קשור להיקף העוני ולאבטלה, אלא לצמיחה או להתכווצות של התוצר הישראלי. וזה עניין של הגדרה. פשוט הגדרה." מלים כדורבנות-התוצר חשוב ולא האנשים. "אצל המרקסיסטים הכלל הידוע הוא - מה שיותר רע יותר טוב". כל מי שלא תומך בכלכלה רומסנית הוא מרקסיסט, ורוצח כמו סטלין ?! "אז כאשר השכר הריאלי עולה והתעסוקה גדלה ויש צמיחה אז הם עצובים." 1-אנחנו שמחים על הטוב, ועצובים על הרע. 2-לא ברור שהתעסוקה עולה, כאשר אין גדול במספר השכירים. 3-לא ברור האם התפלגות העלייה בשכר היא שיוויונית, או שהיא מעמיקה את הפערים. "השנאה האישית שוב גורמת לאנשים לעוות את המציאות, ולהבין הכול הפוך" שנאה אישית למי? לשורלק, לראש הממשלה IX, ליעקב פרנקל, לנגיד דוד הקטן? אז שתדע, הצבעתי לראש הממשלה IX פעמיים. אותך איני שונא, נוכחותך כאן נותנת חיים לפורום.

תוספת קטנה

שים לב שאיני כועס עליך, גם כאשר אתה מטיח בי האשמות ומזלזל בהשכלתי. באמת איני שונא אותך או את עמיתך התופסים עמדות חשובות במשרד האוצר. כמובן שאיני נמנע מלמתוח ביקורת על מעשיהם ותפיסת עולמם. בכל מקרה, הבחירות הבאות ילמדו את ראש הממשלה IX פרק בהלכות צבור וצרכיהם. יתכן שאז יבין את עומק השבר שבו אנו שרויים. איני שונא ח"ו את ראש הממשלה IIX, למרות שהביא עלינו את רב המרצחים וחבר מרעיו. עמוח אידיאולגי ומדעי לא אמור לגלוש לרגשות אישיים. מקווה שכולנו נבין ונחוש שאנשים אחים אנחנו, וכלנו ערבים זה בזה.

lmatan1

New member
קוראים לזה עבודה אבל בעינים שרלוק

אני כותב אותך ציטוט,הכלכלה צומחת כבר שלושה רבעונים ומוסיף,זה לא קשור להיקף נעוני ולאבטלה, זה ענין של הגדרה פשוט הגדרה,,,,,,,,,, וכאן אתה מתחיל לבלבל אותי מה שיותר רע יותר טוב , אבל טובת אזרחי ישראל עדיפה,,,,סליחה מה בדיוק טוב לאזרחי ישראל שהם לא כמו המרקסיסטים כי ההפך ממה שכתבת, זה,,,,,,מה שיותר טוב יותר רע, אני לא קונה, ולסיום מצחיק אותךשיש שנאה אישית שגורמת לאנשים לעוות את המציאות, סוף ציטוט,,,,,,,מה אתה היועץ האישי של ביבי שבזכותך קוראים,,, לביבי קוסם קרי אחיזת עינים,אני באמת מנסה להבין אותך ולא מצליח, אתה אומר שיש מעוותים את המציאות,,,,,,,,אני אומר לך מה שאני מבין ממך שאתה כן אתה מסלף את המציאות מטעם,,,,,אומר דבר והיפוכו ומצפה שנאמין לך שזה לטובת אזרחי ישראל תאמין לי שרלוק הולמס קטן לידך,אני מבולבל אנה עזור לי להבין אותך,,, בכבוד רב,

lmatan1

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo45.gifאוי למי שיחיה בדור הזה ../images/Emo16.gif

ואשרי למי שזכה לדור הזה

למעלה