"המתאבד מנתניה"

"המתאבד מנתניה"

הבחור שנחת על גג של בית , הוא בחור עם שפם בסביבות גיל ה-50 ולומד לבד לרחף, ראיינו אותו לפני יומיים בטלויזיה. אין לי פרטים נוספים על הנושא. ייתכן מאוד שזה אותו בחור שלפני חודש כמעט התרסק בהמראה והתרסק בנחיתה. אני חושב שצריך לעזור לו. פשוט לא לתת לו לרחף שם.

guycobra2

New member
פשוט?

שאלה אחת לי? האם ישנו חוק המאפשר או שזו רק מחשבת רבים ? תקן אותי אם אני טועה, אבל ללמוד אני מסכים שצריך ודרך בית ספר ,לקנות ציוד גם אם זה לא דרך דילר או בית ספר זו לא בעיה ,ולהיות חבר באגודה ולקבל רשיון זה לא ממש עבירה אם אין לך כזה. אז למה שנוכל או שהאגודה או חברים או כל אחד אחר לעשות משהו בנידון ??? לא מצדד אבל ישנה פירצה ממש חמורה בעניין שיש אנשים שמשקיעים מעצמם יוצרים אגודה ,חוקים,כדי לעזור לנו כמו כל הגדרה לחברה מסודרת בעולמינו ותמיד יהיו אנשים שישתינו מלמעלה -סליחה על הביטוי!! האם באמת יש מה לעשות?? אני שמעתי מרחף על פתרון אך הוא לא מעשי לדעתי באתרים בחו יש שומר ,כמו בחברת להגנת הטבע,שימוש באתר עולה כסף ליום ואם אתה לא בעל רשיון אז אין לך מה לחפש שם, נפלא לא? לא לישראלים המשך שבוע מקסים אני מתחתן היום

גיא רון

New member
לגבי שמירה

האתרים בחו"ל (חלקם לפחות, אלה שגובים תשלום) נמצאים על קרקע פרטית ולכן ניתן חוקית לגבות תשלום (בחלקם ישנה קופה אליה משלשלים כסף, ללא שומר). האתרים בארץ נמצאים על קרקע שאינה קרקע פרטית (למעט שדות נחיתה בזכרון ומבוא חמה אותם אנו שוכרים) ולכן לא ניתן לגבות כסף (לפחות לא חוקית).

אולי זה יעזור

לא תמונה שאני צילמתי אבל בכל זאת אולי יעזור למישהו לזהות אותו, ראיתי את הבן אדם ברכס באיזו שבת מנסה לצאת, הוא משך בכל הוי ליין (אני חושב שאת ה אי ומדי פעם את ה בי) המצנח כל פעם עקף אותו וכל פעם הוא בלם בפראיות וכל פעם הוא נגרר על ציוד של מישהו אחר, זה קרה בערך 10 פעמים ואני לא מגזים, בסופו של דבר המצנח נעמד לו מעל הראש (ממש במזל) והוא יצא (מישהו עזר לו וגרר אותו לקצה), ובאויר הוא היה יותר מפחיד מאשר בקרקע, הוא פשוט התפרע על הברקסים, וכל פעם הוא מצא את עצמו מעל המצוק ושניה אחרי זה מעל הים, וחוזר חלילה, הייתי אומר שהוא מאוד היה קל על המצנח שלו כי גם היה לו קשה לצאת (הרוח לא היתה חזקה) וגם הוא החזיק די יפה באויר למרות כל הטיסה האגרסיבית שלו - מזל שלא טסתי מולו, אני כבר הייתי אחרי הטיסה שלי, כל מה שאני מקווה זה שהוא למד את הלקח, ושהוא לא יחזור לרחף, קראתי שמכבי האש חתכו לו את המצנח אחרי שהם וידאו שהוא מעוגן לחבלי הסנפלינג שלהם, אני מקווה שבזאת ההרפתקאה שלו נגמרה, (הוא קיבל רמז דק מלמעלה......) אמיר

דני כהן

New member
אם אחרי שהוא היה תקוע באוויר

בלי מצנח ותלוי בכח עליון שיוריד אותו הוא יחליט שלא ללמוד דבר מזה, כנראה שגם אנחנו לא נעזור לו!

Galw1

New member
זה גם אותו בחור....

שטס ישר לתוך הים לפני מס' חודשים.... חכו קצת יש לי הרגשה שבקצב הזה עוד טיסה או שתיים הוא כבר לא יפריע יותר...(כמובן שתעריפי הביטוח יעלו עוד קצת...). ובנוסף זוכים לפרסום ב-YNET....

למעלה