המשרד 3

YonimiCh

New member
המשרד 3

מישהו אולי יודע איך קוראים לשיר שבפרסומת ל"המשרד 3" תודה מראש [:

4hilla4

New member
../images/Emo207.gif הסיבה האמיתית שמארק הגיע לאנטומיה..

טוב אז ככה ראיתי עכשיו ב- youtube- את הקטע שננסי מדברת עם מארק והיא שואלת אותו למה הוא עזב אז הוא אומר לה שדרק הוא המשפחה שלו והוא רוצה התחלה חדשה ואיתו ואז הוא אומר לה גם שהוא שכב עם החברה של מאמן הטניס שלו והוא הלך וקנה אקדח אז הוא היה צריך לעבור.... אז האם אדיסון היא לא הסיבה שאדיסון הגיע לסיאטל?

LeRanch

New member
היא נצל"שה

למרות שמנצל"שים בדר"כ אחרי שנותנים תשובה..

YonimiCh

New member
אה..

נצל"ש זה יעני ניצול שאלה? חוצמזה... יוו אני איך קוראים לשיר אני משתגע פה..

oO nam nam Oo

New member
נצל"ש=ניצול שרשור../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

אמורים לנצל"ש שרשורים לא פעילים, וזה בגלל שיש מספר מוגבל (15?
) של הודעות ראשיות שיעולות להיות בעמוד.. ואם פותחים הודעה חדשה אז שרשורים שעוד בשימוש עוברים עמוד.

LeRanch

New member
../images/Emo207.gifאורות ליל שישי ודקסטר מגיעות!!

ב-28.6 מתחילה העונה הראשונה של "אורות ליל שישי", ימי חמישי ב-22:00 בערוץ יס סטארס 1 (במקום האו.סי שנגמרת השבוע). הפרומו שלה כבר משודר בערוצי הבית של יס
ב-11.7 תתחיל העונה הראשונה של "דקסטר", ימי רביעי ב-22:20 בערוץ יס סטארס 2 (במקום הסופרנוס). תודה ל-gadgad0 מפורום יס פלוס

snier1991

New member
זה ידוע די הרבה זמן

הודיעו על זה כבר לפני חודש בTVE בכלל מומלץ לאנשים לקפוץ לשם ולהתעדכן מדי פעם

LeRanch

New member
הודיעו על דקסטר?../images/Emo12.gif

ראיתי שעדכנו שם על FNL אבל לא על דקסטר.. טוב בכל מקרה שגם השאר פה ידעו

snier1991

New member
כן הודיעו בתגובות

הזכירו בתגובות שתחליף את הסופרנוס סדרה לא פחות איכותית חדשה וגם היא מהכבלים האמריקאים יותר מזה אי אפשר להגיד ואז אני הגבתי ואמרתי דקסטר ואמרו בצחוק ששש אל תגלה

snier1991

New member
חבל בתגובות הם מודיעים

על סדרות חדשות של כל מיני סדרות ולא רק של יס גם ערוץ 3 וכדומה(בעיקר אסף אבל גם השאר מידי פעם) ובכלל מתפתחים שם דיונים מאד מענינים הרבה פעמים

שמעתי שדקסטר זו סדרה טובה

למרות שאף פעם לא ראיתי... אני מקווה לטוב ! מוזר אבל שלא מפרסמים את זה עדיין, בד"כ יס מפרסמים על סדרות חדשות איזה חודש מראש

למעלה