המשרד העתידני

המשרד העתידני

מה אתם אומרים על הסקר הבא ... איך הייתם רואים/ות את המשרד העתידני ? נניח אם הייתה פריצה מדעית בתחום המזכירות והפקידות , האם הייתם רואים את זה שאולי אתם מכניסים דף למחשב והוא ישר מקליט זאת ששולחים דף דרך המחשב לוחצים על מקש והוא מצלם זאת או שולח בפקס ... או אולי גם מכין קפה ... טוב זה רק פריצת דרך ... אפשר להסחף כמובן במחשבות , זה רק אנחנו מול העתיד והמשרד ואולי מישהו ישמע אותנו כאן ויחליט אולי לעשות זאת מי יודע ... אפשר ללכת על תחומים שונים ומגוונים במחשב , בשולחן , אולי גם להוסיף ליד המשרד חדר כושר , שאם הבוס לא נמצא ... אפשר ללכת או אולי סנוקר / באולינג או פינת קפה וטלוויזיה , שאפשר לראות או אולי מזנון , או איזה ברמן/ית שיגישו קוקטלים , אפשר למה לא או אולי קבלת צ'ופרים כל חודש לעובד מצטיין טיסות חופשות או אולי טיול גיבוש עם כל האנשים במשרד ואם אתם בבנין אז אפשר של כל עובדי הבנין מה לא מגיע לכם/ן ... אז קדימה אולי גם קאנטרי , גן ילדים באותו הבנין - דרך אגב יש חברה בארה"ב שעשתה זאת , שכחתי את שמה , וזה רעיון גאוני , כך האימהות העובדות יכולות להציץ מדי פעם ולראות מה שלום ילדיהם, אז תציעו הצעות איך אתם רואים את המשרד עתידני שאולי יהיה עוד שנה שנתיים מי יודע ...אפשר לשלב תמונות ... וכל מה שבא ... ותמיד תיהיו אופטימים ומלאי שימחה

yoyo10

New member
וואו הכנסת אותי עכשיו למצב של דמיון

אני יושבת לי כאן במשרד ומפנטזת על החיים הטובים אל זה שאפשר לנהל את כל המשרד מהבית לא צריך לצאת החוצה ולעמוד שעות בפקקים. במקום להקליד משהו מדברים עם המחשב והוא מקליד לך את זה ומתרגם לך את זה לאיזה שפה שאת בוחרת. ובמשרד יהיה הדמיה כזאת את אומרת למחשב שאת נגיד רוצה להיות בהוואי אז הוא עושה הדמיה בחדר שלם כאילו את בהוואי.

ypyo אהבתי

את ההסחפות להוואי - נשמע מתאים כך אפשר גם להגיד לאי בודד, לאי טרופי , או לשפת ים ולפתע את שומעת את גלים המתנפצים וזה נותן הרגשה טובה ואולי גם סביב מרקדות גחליליות או מלאכיות שמפזרות על כולנו אבקת כוכבים ונותנת הרגשה טובה ואולי גם כיוון המיזוג בחדר שיתאים לצורכי הגוף , של כל אחד כל אחד ירגיש טוב ולאף אחד לא יהיה קר מדי או חם מדי או שיבקש להנמיך או להגביר ... , לפי החום של גופו המיזוג יכוון את הטמפ' המתאימה לגופו בכל יום

yoyo10

New member
יש לי עוד רעיון למשרד העתידי

משרד שבו מותר להביא את חיות נמחמד שלנו והוא גם בנוי בהתאם שיש מקום לטייל עם הכלבים משטחי שריטה לחתולים זה יתן הרבה מוטבציה לעובדים

וגם שמליון פרפרים

יהיו בחלון ויעופו גם לתוך המשרד פרפרים מכל מיני צבעים שיתנו צבעוניות והרבה טוב עם הרמוניה והרגשה טובה

למעלה