המשקל ואני

nngr

New member
המשקל ואני

די נמאס לי אני לא מצליחה לרדת במשקל, ומצד שני לא מצליחה לדעת את המשקל האמיתי. לדוגמא אתמול שקלתי67.2 ק"ג והיום פתאום 66.5 שניהם באותו משקל ובאותה שעה. אם אעלה מחר על המשקל יתכן ואהייה 65. בקיצור המשקל נע בין 65-67. חשבתי לנסות למשך שבוע להחביא את המשקל בבית ולעלות בחדר כושר רק בעוד שבוע על המשקל. נראה אם אצליח. דרך אגב נשקלתי ביום שישי בחדר כושר והנתונים הם גובה 1.68 משקל67 אחוז שומן 34 BMI 23 מקווה שתוך שבוע משהו יזוז.

קרני

New member
תפסיקי להישקל כל שניה!

בשביל מה את עושה את זה? מסת הגוף משתנה בכל כוס שתיה שאת שותה. אל תחביאי את המשקל, תזרקי אותו!!! עזבי אותך מהמספר, תתמקדי בתחושה שלך ובמטרה שלך - להרגיש טוב, ללבוש מידה 38(?) לפעמים המשקל הוא סתם מספר אומדן לגבי דיאטה לא חייב להיות המספר, הוא יכול להיות גם תחושה. אני זוכרת בפירוש, כשהייתי נשקלת בשומרי משקל, לא היה מאוד מפריע לי שרזיתי רק חצי קילו או 300 גרם בשבוע, כי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי; המכנסיים היו כבר גדולות והייתי צריכה מלתחה חדשה, היה לי כייף לחזור מריצה, הרגשתי קלה עם כמות האוכל שהכנסתי לפה, נהניתי מזה שהחזקתי את עצמי ואכלתי רק חצי מנה וזה היה מספיק לי, סבלתי פחות מגזים וכ"ו בקיצור, חבילה שלמה של כייף, והמשקל היה שם בידיעה ברורה, שיום אחד אגיע לאן שאני רוצה להגיע, ולא משנה כמה זמן זה ייקח. בנתיים, מתמקדים בדברים החיוביים בתהליך. הישקלי פעם בשבוע ובאותו משקל. וודאי שהמשקל טוב ולא מזייף (באופן אישי אני נשקלתי בקופת חולים) והכי חשוב - היי בטוחה שאת עושה לעצמך טוב - תחשבי טוב, יהיה טוב. בהצלחה

למעלה