המשפט של ג'יל

המשפט של ג'יל

המשפט של ג'יל היה מוגזם ותיאטרלי מדי. לא הבנתי למה היו צריכים לעשות זאת בצורה כזו ? ויותר מזה, היה ברור שהיא תסיים אבל היא לא... ולמה? כי פתאם גילו על האבא- עוד רייטינג... בכל מקרה,התוכנית כבר לא מרגשת אותי כבעבר. הבנות מרוכזות מספיק בתהליך של עצמן אלא בשטויות באינטריגות ויש תחושה שהכל נמרח, שאין ממש עשייה והתקדמות משמעותית כמו בעונות הקודמות וחבל .(ליסההראשונה לאחרונה בכלל מתנהגת מוזר- נורא לא אמיתית) המאמנות מתנהגות בצורה בוטה ואינפנטילית בפגישות ההיכרות הקבוצתיות עם חדשות שמצטרפות לבית (הבנתי, הם רוצות להעביר מסר... בלה בלה) למה צריך לקבל את פניהן כך? מגעיל . בקיצור חבל מאד.זהו התפרקתי!
ועכשיו שאלה- מה היה בתרגיל "עיגול פינות" שג'יל עשתה? היא הזכירה את זה ב"הגנה" שלה. מישהו יכול לפרט לי?

DיS

New member
גם אני חושבת ככה...

המשפט פשוט נראה מבויים מדיי. וחבל. אני היחידה שחושבת שהשיער של ג'יל היה יפה יותר לפני השינוי שעשו לו?

גלינקה2

New member
בקשר לבית המשפט

בעיניי מצא חן הדימוי של בית המשפט שהוא סמלי ושהקול של התובעת היא בעצם הקול הפנימי שתמיד שופט אותך. עם זאת, אחרי כל ההשקעה וכל האנשים המרשימים והמפורסמים שהביאו לשם, ציפיתי למסרים הרבה יותר מקוריים וחדים. בפועל הדברים שנאמרו היו שיגרתיים ומשעממים ותיאורים שחזרו על מה שקרה לג'יל. סתם ביזבוז. בקשר להתנהגותם התוקפנית של רונדה ואיאנלה, זה באמת מעצבן, אבל אני חושבת שזאת היתה דרישה של ההפקה. רונדה היתה הרבה יותר רכה בעונה הקודמת. מהעונה הראשונה אני לא יודעת הרבה כי נכנסתי לשם די בסוף.

שרי48

Well-known member
עיגול הפינות שג'יל עשתה

זה שבזמן התרגיל שאיאנלה נתנה לה להגיע לנקודה מסויימת לפי הוראות (כמו שעשינו בתנועות הנוער, לפי סימני דרך) היא לא הקפידה על כל ההוראות ועשתה "בערך" מה שנקרא "על יד" או "עיגול פינות" ולכן היא גם לא הגיעה אל המטרה. זה מה שאני זוכרת ואני מקווה שזה מדוייק.

האמת

אני לא מעירה מישהו שאי אפשר לטעון נגדו שהוא אינו חי חיים מספקים. כולנו היינו רוצים להפיק מהם יותר. אז נכון שיש כמה שממצים יותר ואחרים פחות. אבל מכאן ועד לביום משפט שלם -> מופרך והזוי לחלוטין.

בדיוק- זה היה מופרך לחלוטין

האמת שגם כל האורחים שהוזמנו- זה היה כ"כ מגוחך. מדובר באשה בוגרת ולא איזו ילדה בבית ספר ב"שיעור חברה". והאורחים שם-איזה מגוחך זה היה. והתובעת עלאק- נו באמת... מצד אחד חבל מאד שאין עוד עונה אבל מצד שני הם כ"כ התדרדרו שזה יהיה מבאס לצפות כי אין את האותנטיות ואת ההזדהות שלנו כצופה. והאמת שגם המשימות/התרגילים שלהם גם קצת ביאסו אותי. ציפיתי לקצת יותר. למשל במקרה של כריסטי עם ההשמנה- ללכת ברחוב ולמצוא מישהי שיש לה תחת כמו שלה
ומזה להבין שיש לה בעיה בתפיסת עצמה? נו די, מי לא משווה את עצמה כל הזמן. בעבר היו תרגילים הרבה יותר מאתגרים, מתוחכמים, וחדים להבנה. העניין הוא שהתרגילים האלה משום מה "מפתיעים" את הבנות שם והם "מוארות" מהם. לא יודעת, יש הרבה נושאים בעייתים שם שהרבה מאיתנו יכולות להזדהות (עיגול פינות בחיים, השמנה, הקושי להגיד לא וכו') אבל התרגילים בעיניי, מגוחכים לעומת תרגילים שניתנו בעבר. זה בעיקר תרגילים שניתן לצלם-את כריסטי ברחוב למשל. זהו, חבל... אבל עדיין אני חולה על הסדרה!

chenby

New member
טוב שלא הפכו אותה לאיאנלה..

האמת שהיא נראית מקסים בעיני. המשקפים החדשות הרבה יותר מחמיאות, והתסרוקת מרזה לה את הפנים. אני אהבתי. המשפט - היה די דבילי... יותר מידי רוח ושואו, ופחות מידי תכלס.

פיפיטה

New member
גם אני חושבת

שהמשפט היה שואו משמים, אפילו בנות הבית ישבו די המומות ומשתאות לנוכח ההצגה. הכל נראה די מבויים אפילו פני התובעת ...

טולטולית

אני ממש מסכימה איתך לגבי האופן שהמאמנות מקבלות את החדשות. זה מאוד פוגע ומעליב , הן מנסות למשוך רייטינג, וזה כל כך פסול.

גם ככה המעמד הזה קשה להן

ומה שיותר דוחה שזה גם שקוף שזה בשביל רייטינג. הרי בעבר, שרצו "לעורר" מישהי ולהתעמת איתה על המסכות שלה והשקרים עשו זאת בצורה מאד ברורה ותכליתית ולא היה צורך שאיאנלה תיפול מהרצפה ותתגלגל על השטיח... (כשליסה ב' הגיעה- אם אינני טועה )בשביל להראות שהיא המומה... בקיצור, מזוויע ומשפיל. כאילו לא קשה גם ככה לחדשות עם המעמד הזה והחשיפה הזו.

טולטולית

אהבתי את הניתוחים שלך היום, גם אני זוכרת את הגלגול של איאנלה, ממש התביישתי עבורה וחשבתי, מה רייטינג יכול לעשות. עד שהייתה חלקת אלוהים אחת שמצאנו בה נחת, כמו הסדרה בטיפול שהצליחה כיוון שהייתה נקייה ממשחקים. אנשים יושבים ומדברים, ואיזה תובנות. פשוט חבל.

אהבתי את התרגיל של קים

אני חייבת להגיד שדווקא היום מאד אהבתי את המשימה שניתנה לקים. משימה בוגרת, מלמדת ועניינית ובהחלט "תשקף" לה את המציאות ואת התנהגותה(בתקווה...). ועוד משהו שאני אישית לא מתחברת אליו ושתי המאמנות אוהבות להשתמש בזה, זה זריקת החפצים וניפוץ כל מיני דברים שהם צריכים "להיפטר" מהם. לא יודעת, לא מתחברת לזה. נכון שזה סימלי ומשחרר אבל משום מה אני לא קונה את זה. ספציפית היום עם כריסטי בסדר אני מבינה... היו עוד מקרים כאלה. לא יודעת, אולי כי אני טיפוס מציאותי מדי ואני צריכה לוגיקה ולא שטיקים כאלה.. להן זה כנראה עוזר. גם את הכלוב הדבילי והבכי המפגר של ליסה הרגיז אותי כי גם לא האמנתי לה שהיא קולטת את המסר. בקיצור, הלוואי ונזכה לעוד תרגילים נורמאליים כמו פעם...

דרולי

New member
נצל"ש.. היי.....? חדשה..:)

אז.. שלום, חדשה כאן בפורום, גמני כמו כולכן נשאבתי לתוך מסע הגילוי העצמי שנערך בתוכנית.... מקווה שתקבלו אותי בזרועות פתוחות.. אגב, אני בת 16 אם זה חשוב.. :) לילה טוב..

OMG!

היום הייתי בשוק מכריסטי, מרונדה, מהתרגיל עצמו ובכלל ממצב התוכנית!!!!!! אני בערך מבינה. הניחו בפני כריסטי שולחן מלא אלכוהול, כדורים, כסף ואוכל. הבחורה נקייה כבר חודש! למה להניח מולה את כל הפיתויים בכוונה?! אז אוקיי, זה קיים בכל מקום בחיים (אלכוהול, אוכל, סמים), זה כדי שהיא תגיד חד משמעית שהיא לא מעוניינת בבחירות האלה יותר.. סבבה. אבל! היא פאקינג פתחה את בקבוק האלכוהול (ורונדה לא עשתה כלום), החזיקה אותו והסניפה את הריח יותר מפעם אחת (ורונדה לא עשתה כלום), שאלה בחצי הלצה אם מותר לה לשתות ממנו (ורונדה אמרה שכן, אם זו בחירתה), ואח"כ ניפצה אותו על האח שבגינה ואת הכדורים זרקה לשיחים שבגינה כי התבקש והיא הבינה שזה מה שהיה עליה לעשות. א. מה הטעם להציב פיתויים מרוכזים מול מישהו? מה בדיוק זה נותן? ב. ה"לא" שלה ממש לא היה חד משמעי. ג. מה הקטע לזרוק את הכדורים בגינה? ד. למה חייבים לנפץ באקט אלים את הבקבוק? אפשר לרוקן אותו באדמה\מים\פח.. סתם לא ברור לי איזו מין אמירה זו, איך זה אמור לתת לה כוח, מה בעצם זה נותן פרט לרייטינג? לדעתי זה סתם גרם לה לרצות לשתות.. בעכס

יותר מזה

את צודקת. הבנו את הרעיון, פיתויים יש בכל מקום והיא תצטרך להתמודד איתם. אבל מה הקטע ? הרי הפיתויים שם מולה ורונדה איתה היא(כריסטי) יודעת שאין מצב שהיא תשתה/תבלע/תאכל וכו' לפניה ובטח לא בסיטואציה הזו , כי הרעיון שקוף מדי מבלי הצורך לשבור ולהשתולל? רונדה התחילה יפה את התרגיל- שיתפה אותה בנסיון שלה , עשתה איתה את הטבלה, הבינה שעליה להחליט שהיא לא תתן לפתויים לשלוט על חייה . אז זהו, מפה היה צריך לעבור לתרגיל שבאמת יחזק את רונה שתוהה גם ככה) אם כריסטי באמת מבינה את המצב שלה ומודעת בדיוק לכל ההשלכות . אדם במצבה(ע"פ האבחון והמסקנה של המאמנים- שהיא " טיפוס מועד") צריך לעבור תהליך הרבה הרבה יותר ממוקד וחזק.תרגילים משני התנהגות. עד עכשיו אמרו לה מה שהיא יודעת ומבינה- שיש לה בעיה. לא חידשו לה כלום. למרות שהיום נפל לה האסימון שהיא מוותרת על הכל לתמיד.צריך לקשר ולזהות את המצבים הרגשיים שגורמים לה לשתות ולא לתת לה להריח ולעשות לה חשק... האמת, שום תרגיל שזרקו פה דברים, היכו בדברים, צרחו ברחוב דברים לא ממש הבנתי אותו... ושוב חזרנו לזה ... רייטינג

Y. Welis

New member
אני דווקא קניתי את הבכי... אבל נראה שהוא לא

החזיק מספיק. יש לה כנראה נסיון עשיר מדי בסיבוב אנשים.

למעלה