המשפט שלי

Kinky DeviL1

New member
המשפט שלי! :]

"אני צריך אותך. כל כך קשה להשגה בעיר הזאת, תמצאי אותי עייף הולך רחוב אחרי רחוב" אני הכי מתחבר למשפט הזה בשיר... כי פה הוא בעצם מתאר את הרצון והקושי שלו להיות איתה (עם אותה אחת שהוא כתב עלייה תשיר..חחח)

moshit1

New member
אני צריך אותך....

טוב, שיר שאני ממש אוהבת. ועכשיו לבחור שורה? או משפט? בלכעס. טוב נו.. ננסה...
''יותר מדי, יותר מדי זמן יותר מדי מריבות, יותר מדי שנים רזות ורעות''
למה
שורה יפה, מזכירה לי את המציאות הזו, שבה אני. את הקטע של 'יותר מדי'. יותר מדי שנים רזות ורעות.
''החלום הזה? שהספקתי לחלום אותו כל כך הרבה, שהספקתי לעבוד עליו כל כך קשה? הולך ונעלם.''
למה
גם מתחבר אלי, בדיוק אותו דבר קרה גמלי. חיח.
'' כל יום מתעורר עם אותה התקווה שהשמים יפתחו או שהאדמה תקרע.''
למה
אוייי איך שאביב שר את זה
. לא צריך להסביר.
ועוד כמה לסוף: --''וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה וגוף שבור'' --''אני הייתי מוכן לתת לזמן למות לבד?'' אוקי די

../images/Emo14.gif

"אני צריך אותך יפה כמו מלאך.. וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה וגוף שבור" "אני צריך אותך, עכשיו לקראת הסוף הכל נהייה לבן, וזה לא משנה לאף אחד..בכלל"

daveScorpions

New member
../images/Emo168.gif

''החלום הזה? שהספקתי לחלום אותו כל כך הרבה, שהספקתי לעבוד עליו כל כך קשה? הולך ונעלם." אין הרבה להסביר פשוט זה.

S h A b i T

New member
......

"החלום הזה? שהספקתי לחלום אותו כל כך הרבה, שהספקתי לעבוד עליו כל כך קשה? הולך ונעלם" "רגע אחד מסנוור. בלתי ניתן להשגה. כל יום מתעורר עם אותה התקווה שהשמים יפתחו או שהאדמה תקרע. אני צריך אותך." "יפה כמו מלאך וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה וגוף שבור." קשה לבחור משפט אחד .. כולם כל כך יפים.. למה דווקא הם? ממש אין לי כוח להכנס לזה ..

../images/Emo79.gif ../images/Emo187.gif

"החלום הזה? שהספקתי לחלום אותו כל כך הרבה, שהספקתי לעבוד עליו כל כך קשה? הולך ונעלם..." "כל יום מתעורר עם אותה התקווה שהשמים יפתחו או שהאדמה תקרע..."

../images/Emo10.gif|ל-ש|../images/Emo79.gif אני לא מצליחה לבחור משפט אחד,כי השיר כל כך יפה...אבל לא טוב לי לשמוע אותו לעיתים קרובות כי חוץ מזה שהוא עושה לי תחושה מבאסת,הוא גם גורם לי לנשוך לעצמי את האצבעות,או לאכול את הציפורנים או לגרד לעצמי את הידיים(כל אחד והסטיות שלו../images/Emo12.gif). אז במקום לקשקש אני אבחר כמה משפטים: 1."אני צריך אותך. כל כך קשה להשגה בעיר הזאת, תמצאי אותי עייף הולך רחוב אחרי רחוב."המשפט הזה תמיד ממיס אותי../images/Emo99.gif 2."אני הייתי מוכן לתת לזמן למות לבד, לאט לאט."אביב שר את זה בצורה כל כך יפה../images/Emo99.gif 3."וזה לא משנה לאף אחד. בכלל."כי אני ממש מזדהה עם המשפט הזה לפעמים,שלאף אחד לא ממש אכפת ממני והסבל שלי לא מזיז לו.../images/Emo10.gif. 4."אני צריך אותך יפה כמו מלאך וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה וגוף שבור"כי זה יפה וזה מכאיב../images/Emo10.gif 5.אחרון:ה-"אני צריך אותך.אני צריך אותך.אני צריך אותך"נכון שזה לא איזה משפט מחץ אבל הוא שר/אומר את זה בצורה כל כך יפה וכאובה כזאת...../images/Emo10.gif

° w a v e °

New member
../images/Emo99.gif

* אני צריך אותך. צמא ורעב על אדמה שחורה. * אני צריך אותך. כל כך קשה להשגה בעיר הזאת, תמצאי אותי עייף הולך רחוב אחרי רחוב. * החלום הזה? שהספקתי לחלום אותו כל כך הרבה, שהספקתי לעבוד עליו כל כך קשה? הולך ונעלם. * אני צריך אותך. יפה כמו מלאך וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה וגוף שבור. * אני צריך אותך. עכשיו לקראת הסוף הכל נהיה לבן וזה לא משנה לאף אחד. בכלל. יותר מדי, אני יודעת :) אבל אני יותר מדי אוהבת את השיר הזה

למעלה