"המשפט שלי".

שרק אהיה חזקה עכשיו . . .

"למה אני אוהבת עקום איך זה שתמיד אני מחפשת ולא מוצאת? ואיך להשתנות פתאום? ואיפה יש לי מקום כשאין לי אצלך?" "ע כ ש י ו א נ י ר ח ו ק ה מ כ א ן . . . ."

שתקח ת'טררם שסביבה,

תגידי לי, מה אני, חוויה שאת חווה? למה לי שתמצי אותי מהר?
ואיך להשתנות פתאום? ואיפה יש לי מקום, כשאין לי אצלך?.. [שרק אהיה חזקה עכשיו.] ס'עמק אי אפשר לבחור מהשיר הזה.

izzys

New member
מגי.

תגידי מה אני, חוויה שאת חווה? למה לי שתמצי אותי מהר? עכשיו אני רחוקה מכאן... שרק אהיה חזקה עכשיו. (למה אני אוהבת עקום?) מה זה שתמיד אני מחפשת ולא מוצאת? ואיך להשתנות פתאום ואיפה יש לי מקום כשאין לי אצלך?

ליאןןן

New member
...

"למה לי שתמצי אותי מהר?" "עכשיו אני רחוקה מכאן.." "איך זה שתמיד אני מחפשת ולא מוצאת? ואיך להשתנות פתאום? ואיפה יש לי מקום כשאין לי אצלך?"

pishkashit

New member
אז עכשיו אני רחוקה...

איך בא לי לשמוע ביצוע בלייב של השיר הזה... אני חושבת שהיא עושה לי טובה גם אם לא מקשיבה בכלל זה לא מענייין אותי יותר תגידי לי מה אני? חוויה שאת חווה עכשיו אני רחוקה מכאן אני סופרת עוד דקה עברה שרק אהיה חזקה עכשיו ואיפה יש לי מקום כשאין לי אצלך?

chen1litvak

New member
אם את נורא נורא רוצה..

שלחי לי מסר ואני אשלח לך קישור לראות את הביצוע מה23.1

תקשיבי, זאת בעיה..

זה השיר של האוטו שלך, בסיבובים באריאל. זה פשוט. הכל...
למה אני אוהבת עקום? איך זה שתמיד אני מחפשת ולא מוצאת? ואיך להשתנות פתאום? ואיפה יש לי מקום כשאין לי אצלך? שרק אהיה חזקה עכשיו.

utopia 111

New member
שתיקח ת'טררם שסביבה

תגידי מה אני חוויה שאת חווה ? אחד השירים היפים של שילה.

yuvizz

New member
זה ממש בעיה..

זה באמת כולו .. ואיפה יש לי מקום כשאין לי אצלך? אז עכשיו אני רחוקה... שרק אהיה חזקה עכשיו. מה זה תמיד שאני מחפשת, ולא מוצאת
,
.

Cry Baby21

New member
.........

מה זה שתמיד אני מחפשת ולא מוצאת תגידי לי מה אני ? חוויה שאת חווה?! ואיך יש לי מקום , שאין לי אצלך שרק אהיה חזקה עכשיו

Cry Baby21

New member
* ואיפה ../images/Emo122.gif

וגם : שתיקח ת'טררם שסביבה למה לי שתמצי אותי מהר אז עכשיו אני רחוקה מכאן למה אני מפחדת גם ממך ? למה אני אוהבת הכל ואיך להשתנות פתאום

למעלה