המשפט שלי

המשפט שלי ../images/Emo103.gif

ו...מכייון שהםפורום שותק בזמן האחרון-כולם חייבים לענות לפינה! אנחנו בשיר כנפיים. השיר ה-7 של הדיסק מלטף ומשקר.ללא ספק-שיר לא ברור! אז שיהיה בהצלחה. כנפיים לימדו אותך לא להסתכל להתקרב/אף פעם לא להתלהב להתאהב/להתכוון תמיד אפשר בבית לנגן/אל תפחד הוא לא אליך מתכוון להתחנן/כבר אין ממה להתעצבן יש לך ידיים מכוונות אותך למעלה/למעלה הלאה במפתיע היא קמה שמה/לא לבד ביחד נשברו לך הכנפיים/פעם עוד היית עפה לנו ככה/ככה לשמיים לימדו אותך לא להתחייב להתחשב/להשתמש נכון ולחייך לא להתערב/לחפש תשובות ברגליים שלה ואיך שהן זזות/בעור שלה ואיך שהוא לבן/איך שזה קורה זה תמיד במקרה/מתלבש יפה יוצא לעיר ומחפש מוצא חוזר/עכשיו אני פה קורא לו לבוא/נשברו לו הכנפיים/יותר הוא לא יעוף לנו ככה/ככה לשמיים

המשפטים שלי:

לימדו אותך לא להסתכל להתקרב/אף פעם לא להתלהב להתאהב לימדו אותך לא להתחייב להתחשב/להשתמש נכון ולחייך לא להתערב ולמה - פשוט כי המשפטים האלה מייצגים אותי טוב

המשפט שלי...

וואי השיר הזה,הוא כולךו...אמנם לא ברור,אבל...מתאים לי. כל הקטע של לחנך מישהו למשהו,ובסוף הוא יוצא מישהו שהוא בכלל לא הוא-מבינים? ובסוף הוא נשבר! המשפט שלי:עכשיו אני פה,קורא לו לבוא,נשברו לו הכנפיים,יותר הוא לא יעוף לנו ככה,ככה לשמיים. שיר יפה. ומרוי-תעשי מאמץ ותעני.

למעלה