"המשפט שלי" (שם חדש...)

"המשפט שלי" (שם חדש...)

אז.....יופי. קופצים לשיר הרביעי באלבום בראשון. עד שנגיע לאנשים החדשים הפורום יתפרק בטח.... לא חשוב-כולם מכירים את החוקים אז שחקו אותה. וסליחה שאני לא כותבת את המשפט שהרוב אוהב-כי ... זה כל אחד וההחלטה שלו... אז...לאונרדו! לאונרדו יודע הקסם עובד בקולנוע/יש לו אקדח מתנת יום הולדת/הוא משתמש בו כמו שרק הוא יודע אם בא לכם להיות חברים שלו/בחורף הזה הוא החליט לספר/מה שיש לו בלב מה שכואב/בקיץ הבא הוא יהיה באירופה/כי שמה לא חם והוא לא צריך לפחד/מה יגידו כולם/אם בא לכם להיות חברים שלו בזמן הקרוב הוא יעשה לכם טוב/ביום שישוב עייף ועצוב, תזכרו שיש אנשים יותר חלשים היא רועדת בחדר אז אל תדליק את האור/עכשיו היא בסדר לאונרדו בטוח הלב לא צריך לנוח/ושוב מתאהב ארמונות באוויר מוות בטוח זה מוות מהיר/אם בא לכם להיות חברים שלו בזמן הקרוב הוא יעשה לכם טוב/ביום שישוב עייף ועצוב,אתם תזכרו/שיש אנשים קצת יותר חלשים היא רועדת בחדר אז אל תדליק את האור/עכשיו היא בסדר

לאונרדו ../images/Emo13.gif

הכי הכי אני אוהב את "ושוב מתאהב ארמונות באוויר מוות בטוח זה מוות מהיר" וכן את "ושוב מתאהב ארמונות באוויר מוות בטוח זה מוות מהיר" ועוד שורה מהשיר הזה שעשה לי מוזה לשיר שאני כתבתי שהיא "היא יושבת בחדר..."

מיטקין

New member
אני בטוח שזה....

"יש לו אקדח מתנת יום הולדת הוא ישתמש כמו שרק הוא יודע"

שלי

האהבה שלי שקשה בשבילכם היא טובה בשבילי... אהה וגם "וכמה שאני אוהבת אני רוצה גם משהו אחר...מצמידה את השפתיים לחלון הראווה ורוצה את הרכבת שתביא לי אהבה....

חחח -אירית!

הקטע בשרשור הזה הוא שאומרים את המשפט בשיר הנתון. אז...מה המשפט שלך מהשיר-לאונרדו?

Ez sLeeP

New member
הממ..

..ושוב מתאהב ארמונות באוויר/ מוות בטוח זה מוות מהיר/ אם בא לכם להיות חברים שלו בזמן הקרוב הוא יעשה לכם טוב.. תזכרו שיש אנשים קצת יותר חלשים!

heaven is here

New member
ממממממממממממממ.....

בחורף הזה הוא החליט לספר/ מה שיש לו בלב/ מה שכואב משפט נחמד!

QsomeoneQ

New member
איזה שיר יפה ../images/Emo9.gif

המשפט שלי הוא לאונרדו בטוח הלב לא צריך לנוח ואז שוב מתאהב ארמונות באוויר בעיקר איך שעברי אומר את זה...

ewi

New member
אני דווקא אוהבת את הפינה הזאת :)

אז אני שמתי לב שאני אוהבת לבחור פה לפי מה שקורה לי באמת בזמן האחרון :) אז הנה משפט נחמד ביותר: בחורך הזה הוא החליט לספר, את מה שיש לו בלב, מה שכואב בברכת סופ"ש נחמד ופרובוקטיבי, ewi

amit hakapit

New member
איזה שיר...

"לאונרדו בטוח... ה
לא צריך לנוח"
"מוות בטוח זה מוות מהיר" פטליסטי ופסימי אבל נכון

elcooper

New member
לאונרדו בטוח הלב לא צריך לנוח...

ושוב מתאהב, ארמונות באוויר..... וגם: יש אנשים קצת יותר חלשים...

מרילנצח

New member
אוח זה שיר יפה!!!!!!! ../images/Emo108.gif

טוב המשפט שלי: והוא שוב מתאהב עם ארמונות באווירר מוות בטוח זה מוות מהיר!!!!!!

ספירוש16

New member
ועכשיו שלי....

"ושוב מתאהב.. ארמונות באוויר, מוות בטוח זה מוות מהיר" משפט מטורף...!

Mייקל

New member
נועה - כנסי רגע

ה'פינה' שלך מזכירה לי את המשחק מלפני כמעט חצי שנה 'מה הציטוט שלי?' זוכרת?

Mייקל

New member
אני לא רוצה שתפסיקי!

אבל תודי שזה אותו רעיון...? בכל מקרה אני מת על הפינה הזאת! שלי: "כי שמה לא חם והוא לא צריך לפחד מה יגידו כולם"

אחלה.

ובכן-שלי זה כמו מיקל... ו...יש אנשים יותר חלשים. משפטים כל כך נכונים!!!!

למעלה