המשפחה גילתה..ט

coral37

New member
המשפחה גילתה..ט

ההורים יודעים וקשה לי נורא. כל הבית על קוצים. גם אם אמא קראה לילה שלם על הפרעות אכילה היא תדע יותר אבל לא תבין. (רע לי וקשה לי מאוד)
ככל שהימים עוברים בא לי להיעלם,לברוח, (לא להיות).
מאוד קשה לי (ובו זמנית כואב לי עליהם).
אני כל כך מטומטמת.

levshavur

New member
ידיעה...

קורל שלום,
קודם כול אני לא חושבת שאת מטומטמת...ואם מישהו אמר לך דברים מהסוג הזה, אז לו יש בעיה רצינית, לא לך...יש לך הרבה רגישות והבנה, גם לגבי המצב שלך, וגם לגבי המצב המשפחתי.
מה שלומך היום?
אני חושבת שעם כול כמה שקשה לך עכשיו, ועם כול כמה שהידיעה של ההורים קשה לך כי הנה ה'סוד' שלך נחשף, אבל מצד שני, ייתכן שאחרי שהעניינים יירגעו אצלם בראש, אולי הם יהיו יותר מוכנים לשתף פעולה ולעזור לך...
עצם הידיעה שלהם, יאפשר, במידה ויהיה בכך צורך, שיחה של איש מקצוע אתם על מנת להשיג את שיתוף הפעולה שלהם - עד הגבול שזה בכלל אפשרי. אני קוראת עד כמה לא קל לך אתם (בלשון המעטה) אבל עדיין, מי יודע, אולי בכול זאת משהו יתקדם...אולי זה ינער אותם קצת לכיוון החיובי. מה דעתך?
אני חושבת שאם אכן אמא שלך התיישבה לקרוא על זה, גם אם היא לא מבינה מיד מה זה אומר, ומה ההשלכות של הדברים על החיים שלך, אולי בעתיד לאט לאט זה יחלחל, והיא תתחיל להפנים. כמו שאצלנו השינויים הם אטיים, ודברים קורים בצורה של תהליך, כך גם אצלם...זה לא בטוח שהם ישתנו, אבל מי יודע, אולי כן...אמא שלי ז"ל לדוגמה, השתנתה, את אבא לא יהיה אפשרי לשנות לעולם...
אני מבינה מאוד את התחושות הקשות שלך. אם את רוצה, את מוזמנת לשתף יותר בתחושות שלך, מה את מרגישה, ומה זה בשבילך ש"כול הבית על קוצים"? הרי בכול משפחה התגובה במצב משברי היא אחרת. ללא ספק זה מצב של משבר, גם עבורך, וגם עבורם.
אני מקווה שהחג יעבור לך בשלווה, עד כמה שניתן, וללא טריגרים מיותרים.
לבשה.

lital172

New member
היי קורל.

כמה שזה נראה שזה הכי נורא שיכול להיות.. שעדיף היה להסתתר ולסבול בשקט...אם תנסי לנשום איזה נשימה טובה... תאמיני לי זה שמישהו שם לב. שמישהו רואה בכל הטירוף הזה אותך. זה הכי טוב שיכול לקרות. לפעמים הם לא מצליחים לעזור כמו שצריך ... ופוגעים.. להיות חסרי אונים זה בהחלט כואב... במיוחד שזה הילדה הקטנה שלהם..
חשוב שתשימי לב שהם לטובתך... גם שלך מרגיש הכל נגדך בעולם הזה...

את ממש לא מטומטמת. זה הזמן לשתף, לבקש עזרה. להפסיק לנבול בפנים... יש רגע בחיים שלומדים שהמשפחה. תעשה הכל בשבילנו..
וזה מין רגע כזה. תבטחי בהם. ותושיטי להם יד בחזרה... טוב?

למעלה