המשמרת השלישית

ספיאנס

New member
המשמרת השלישית

האם יש קווים מנחים לזוגיות במגרת המשמרת השלישית? האם זה כולל נאמנות, מחויבות וכו.?

seeyou

New member
קווים מנחים ל"משמרת שלישית"

אני חושב שאפשר לאמץ את התורה של SIRI41 "אני אוהבת מערכות יחסים כי הן לא מאוסות וכייפיות" נאמנות? מחויבות? אין ביטוח "צד שלישי",עם או בלי כתובה.... אלו תכונות שקשורות לאופי של האדם ולא לכתובים. אני חוזר על מה שכתבתי קודם... הרעיון שלה, הוא לבלות ביחד את הרגעים הפנוים, משוחררים מבעיות קיום ויחסי כוחות הקיימים כיום בזוגיות. מה הטעם לסבול לפעמים כול החיים במחיצת בן-בת זוג רק בגלל "כווים מנחים" על הניר? ברור שצריך אופי לסוג כזה של מערכת יחסים. זה דומה מאוד ליחסים הקיימים כיום כאשר יש מאהב או מאהבת.... נפגשים לזמן קצוב רק לאהבה....רק שהיחסים האלו הם בהסתר כיום. עוד דבר נכון,שהיא כתבה -" מספר מערכות יחסים במשך השנים".... הכוונה שלה,לא באותו זמן....(נכון? או אני לא הבנתי אותה) אם הייתי בן 17 הייתי מאמץ את התאוריה שלה....

ספיאנס

New member
קווים מנחים בלתי כתובים

לא התכוונתי למשהו דומה לחוזה נישואין, אלה קווים מנחים יותר במובן של המסגרת המקובלת בין בני הזוג שבוחרים את האופציה הזאת כמודל לחיים "משותפים". בררור שאין ביטוח לנאמנות ולמחויבות, השאילה היא האם מערכת יחסים שכזו מחזיקה מעמד כשלאחד מבני הזוג מתגלה, לדוגמה, מחלה קשה, או מתאוררות בעיות קלקליות. ברור גם שזאת מסגרת יחסים שאינה מתאימה תפרנים, כי צריך להחזיק שני משקי בית, והכל בנוי יותר על כיף ובילוים ופחות על לשבת מול הטלוויזיה. בכל אופן, נראה שזאת אופציה מעניינת שמתאימה לחברה של שנות ה- 2000, בעיקר אחרי שעברת את השלב של הולדת ילדים.

seeyou

New member
נאמנות סיעודי או אהבה...

אני יכול להגיד לך שזאת בעיה אחרת לגמרי... כאשר אחד מבני הזוג חולה במחלה קשה,ברור שדרושה תמיכה של הבן-בת הזוג... אבל, במציאות לא תוכל לכבול את הבריא מלקיים יחסי מין. יחסי מין ,הם כמו שמן לגוף האדם. עוזרת פיליפינית(לדוגמה) תטפל ביותר נאמנות ואהבה מאשר האישה שהיתה נשואה לך עשרות שנים... זה נכון,המסגרת של "משמרת שלישית" מתאימה לאנשים בעלי מימון....לא חייב להיות עשירים... ורק על מנת לחסוך דמי שכירות או ארנונה לא צריך להתחתן. ישנם הרבה סיבות לצורך של נשואים כפי שמכירים אותם , וזה גם נכון שעם המהפכה של שיחרור האישה תביא לשינוי בתפישה חדשה לזוגיות-נשואים .

ספיאנס

New member
עוזרת פיליפינית

מסכים עם כל מילה. עוזרת פיליפינית יכולה גם לטפל בצרכים המיניים שלך יותר טוב מהאישה שהייתה נשואה לך עשרות שנים... וגם עוזר פיליפיני באישתך!

seeyou

New member
יש לך טעות....

בדרך כלל הפיליפיניות הן יותר שמרניות מאשר אחרות באותו תפקיד.... לידיעתך ,בלבד, יש בגרמניה מגמה חדשה, גברים בני 40+ ,מביאים ,ביבוא אישי, נשים מפיליפינים-כאילו נשואים עם חוזה ל-5 שנים.... אפ כתוב בחוזה שאתה רוצה שהיא תלד לך ילדים אין בעיה-אתה רק תשלם הוצאות כאשר החוזה פג או לא חודש מבלי להקנות להם זכויות של יורשים.

ספיאנס

New member
גם תאילנדית אפשר

אם הן פחות שמרניות. לא הבנתי את המתרה של הנשים הפילפיניות ל- 5 שנים.

seeyou

New member
עיפות החומר-קיים גם בזוגיות

גם בשיטה של "משמרת שלישית" מדובר במספר מערכות במשך החיים. נכון-שם לא מוגבל בזמן בחוזה של 5 שנים מותר להפר אותו גם ע"י האישה בתנאי שהגבר לא נותן לה יחס כבוד או הקשר לא עונה לצרכים הביולוגים שלה... אז,הגבר חייב לשלם לה פיצויים מוסכמים....

למעלה