?
גם המחאמה הכי גדולה שהצלחת ללקט על אדלשטיין היתה "הצליח לסיים את העונה בצורה סבירה" אשכרה הצלחה.. אם מגדל תחזיר את גרשון בניגוד למה שכל האוהדים ה"נאמנים" הצהירו לגביו ומה יקרה אם הוא יחזור,ומה שקליין אמר עליו...אז כן מגדל תרד לזנות. אמרתי לזרוק את כל הזרים? אמרתי לשחק בלי זרים? תראה לי איפה כתבתי את זה. להביא את קארל מרקס? מה הקשר חבוב? כן,להעיף את אדלשטיין,הוא לא הגיע לשום דבר משמעותי,רק עמד במטרות מינימליות ובשבל זה לא צריך 7 מיליון דולר,אפילו חצי מזה הספיק פעם.. לא להעיז לעשות חילופים? אתה מתכוון כשג'נקינס מאבד 5 כדורים במחצית או כשמייסון לא מגיע לקו אפילו פעם אחת במשחק ולא מסוגל לעבור שחקנים באחד על אחד ופשוט נעלם מול הקבוצות האיכותיות יותר? לימונד הורס את המשחק? בנתיים צמד הרכזים טפירו וג'נקינס איבדו יחד 11 כדורים וקלעו יחד 8 נק',עם משו כמו 1 מ11 מהשדה,כן..לימונד עושה שטויות והורס את המשחק..גאוני,וגם אשכרה קרה... לא לאסור על אוהדי בית"ר להכנס,זכותו של כל אדם או בבון להכנס לאן שהוא רוצה,רק שברגע שתקום מכבי ירושלים או בית"ר ירושלים כדורסל כולם יודעים לאן הם ילכו,מה שכן אם כבר לאסור אז לאסור עליהם לאיים על אוהדים אמייתים לקלל את בית"ר במהלך המשחקים,ולאסור עליהם את ההתנהגות הבהמית שלהם במהלך משחקים. ממה אני אהיה מרוצה? אם כספי הדמים של גאיידמק לא יהיו בקבוצה שאוהדיה הולכים למשחקים עם חולצות של צ'ה,אם גזענים ופשיסטים של בית"ר לא יהיו ביציעים של קבוצה אדומה,אם לא יאנסו שחקן כמו אוחנון להשאר בקבוצה בגלל שחתם על חוזה בגיל 21 כשיודעים מראש שאין לו סיכוי לשחק,אם מאמן לא ישחק משחקי אגו עם שחקן בן 22 ויפגע בשחקן עצמו ובקבוצה בגלל שהמאמן איש קטן. אני מבין שבשבלך רק ההצלחה קובעת..לא משנה אם זה אומר לייבש ישראלים,לשחק עם 5 ומעלה זרים,לקבל כספי דמים של מאפיונר סוחר נשק,להרוס קריירות,לקבל כספי מיסים בצורת תשלום מערוץ 1,וכו' וכו'... אבל לא צריך להיות קומוניסט או מתחסד כדי לרצות קבוצה שישרה לדרכה ולמסורת שלה...אותה דרך שאוהדי מגדל הצבועים טענו שיש להם כשקינטרו את את אוהדי מכבי. לפחות אוהדי מכבי לא צבועים...