המשכיות.......

המשכיות.......

אתם בטח תלגעו עלי אחרי ערב מזויעה שכמוהו, אבל לדעתי לא נצליח אם נביא רכז אחר במקומו של ג`נקניס. אסור לבצע שינוי כלשהו למעט אחד שתיים. אבל לשמור על רוב הסגל, לא יודע אם אתם זוכרים, מכבי ת"א, כשהביאו את שאראס פרקר וויציץ הם לא היו נראים טוב יותר מאיתנו!!!

eari

New member
ברור שהם היו נראים טוב יותר!

ומאז הם מגיעים להישיגים.. אין לי מושג מה הולכים לעשות בשנה הבאה, דבר אחד ברור, להעיף את ג`נקינס ומהר!!! הוא פשוט לא בנוי להוביל קבוצה גדולה!

יכול להיות

את תפירו להשאיר כרכז יחיד, כי הוא הוכיח עצמו למעמדים כשהמושכות היתה תחתיו ולא אצל אחר. לדעתי זוהי הסיבה שהובסנו חמש פעמים מול מכבי, תפירו השתוקק לקבל את הנהגת הקבוצה במעמדים הגבוהים, ואילו גנקני`ס היסס בלתת לו את זה! גנקני`ס החוצה!

z dead

New member
להשאיר את אדלשטיין!!!

:) כן..טפירו ענק במשחקים המכריעים ומול הקבוצות הטובות... במיוחד מול מכבי. גם מול דינמו מוסקבה כשלא הגיעה פצועה חבולה ועם מקום ראשון בכיס גם מול רומא,פרט למשחק אחד מתוך 4. כן,רק טפירו,בגיל ב32,בשלהי הקריירה שלו זה השחקן שצריך לבנות עליו,שחקן שמעולם לא היו לו רגליים בהגנה,ומעולם לא היתה לו אתלטיות עוד כשהיה צעיר...זה השחקן שצריך לבנות עליו להמשכיות. אבל הכי חשוב כמובן..להשאיר את אדלשטיין. ארז לא עשה בטיטול,שוב... 0 מתוך 5 מול אותה קבוצה,מאמן ענק. תבוסה של 30 הפרש במשחק שעליו הוא שם את כל הציפיות שלו העונה.... תשאירו את אדלשטיין במגדל ותבנו על טפירו,יהיה כיף לראות את הקבוצה של סוחר הנשק עם אוהדי בית"ר ביציעים שוב מושפלת.

חחח..

אני ממש לא מבין מה הדרישות שלך... שים לב לנתון שהשנה אף קבוצה לא ניצחה את מכבי תל אביב בנוקיה - כולל כל קבוצות היורוליג - פרט לריטאס וילנה... מה אתה רוצה מאדלשטיין? במלחה כמעט ניצחנו וסבלנו משערוריית שיפוט. חוץ מלנצח את מכבי - עמדנו בכל המטרות שלנו. אדלשטיין הוא מבכירי המאמנים בארץ, אינני רואה שום סיבה להחליף אותו. אני מבטיח לך שאת אותם טענות שיש לך לכאורה כלפיו, יהיה לך נגד כל מאמן.. לימונד לא ישותף, קוז`יקרו יתעופף מכאן, אוהדי בית"ר שהם מרבית האוהדים של מגדל - ימשיכו למלאות אולמות, וכו`.. מה שכן, אני מסכים איתך שיש להחליף בדחיפות את ג`נקינס ואת מייסון. שניהם לא שווים את הכסף שהם מקבלים וכבר דשנו על כך מספיק. את סליי ואוסטין צריך להשאיר, ואת שני שואבי המיים וחוטבי העצים קוז`יקרו ומרקוביץ` יש לשחרר ומהר. במקביל את לימונדה צריך לשחרר לשנת השאלה, אולי הוא יחזור בשל יותר בעתיד, ובמקביל לעשות כל מאמץ להביא לקבוצה את ליאור אליהו!

צודק

לדעתי. למרות הכל זוהי הצלחה, מכבי היא לא רומא, ולא בלגרד. היא קבוצה עמוקה ואיכותית שאין באירופה כולל צסק"א שניצחה אותה, סנטר משמעותי ישירות מנ.ב.א יכול מאד להועיל לנו ואת גנקניס לזרוק ביחד עם שאר הלימונים שמסתובבים פה! חוצמזה אין לי שום טענות שעשה את המקסימום הנדרש. שבת שלום!

z dead

New member
הישג אדיר

לעבור את ברי,קבוצה שאריק שיבק שמאמן בבלגיה הגדיר כקבוצה של מקום חמישי-שישי בליגה שלנו,לעבור את רומא ששיחקה בשני המשחקים בלי הסנטר הפותח שלה ולקבל בראש במוסקבה בחצי... בגביע...לעבור את אליצור נתניה האימפריה מהליגה השניה,את גב"ש שהיתה אז בדרך לליגה השניה,כמעט לעוף ע"י הפועל ת"א ולולא עזרה של השופטים מגדל היתה עפה..ובקושי לעבור את בנה"ש אחרי שהחליפה כבר זר או שניים.. ואז שוב לקבל ממכבי בראש ולהגיע לפיגור של 23...ולחכות שיזרקו זין כדי לצמק להפרש מכובד.. והפיינל-פור...לעבור בקושי קבוצה של מיליון שקל,ולהזדקק לסל בשניה האחרונה.. לזרוק את לימונד? הוא יילך לבד חתיכת אוהד בית"ר.. בנתיים הוא היה השחקן הכי טוב בשבועות האחרונים כולל בחצי הגמר מול ראשל"צ. ממש הישגים חבל"ז לקבוצה של 7 מיליון...לעבור קבוצות תחתית וקבוצות בינוניות שגם דרוקר ואפי היו עוברים עם שליש תקציב ולקבל בראש מול קבוצות טובות,זה שאתם לא מבינים שיש בעיה עם זה שקבוצה לא מצליחה לנצח אפילו פעם אחת מתוך חמישה משחקים,ולא משנה כמה היריבה טובה...מה אני אומר לכם,נו אוהדי בית"ר...

z dead

New member
אגב..

בחייאת,כל פרשן וכל מאמן לשעבר וגם אנשי הנהלה של י-ם אומרים שאדלשטיין הגיע לכל מה שמאמן ליגה אחר היה מגיע אליו עם כזו קבוצה,יש שאומרים גם שנכשל,פרשנים ומאמנים לשעבר,לא אוהדים ולא אני. רק שהכדורסל שמגדל שיחקה היה גם מכוער ברוב שלבי העונה,וזה גם בא על חשבון ייבוש של ישראלים. ושוב..לא לנצח משחק אחד מתוך חמישה מול אותה יריבה? לקבל 30 הפרש בגמר מול יריבה שזרקה זין בדקות הסיום ויכלה לגמור את זה גם 40-50,כאמור הישגים אדירים.

בחיי

שמה שלא יקרה כאן אתה תמיד לא תהיה מרוצה. אוהדי בית"ר יקיריך יישארו ויתרבו. לימונד וקוז`יקרו יילכו. כך שטענות ומענות שונות ומשונות על כל דבר שזז או יזוז ב - 30 השנים הבאות ב"מגדל" יישארו לך תמיד. אגב, אתה יכול להכין לי איזה שהוא תסריט אופטימי!!! בלבד! לעונה הבאה?

z dead

New member
לא מרוצה?

לא ממש אכפת לי ממה שקורה בקבוצה שלכם... אבל אתם משקרים לעצמכם ולאחרים כשאתם אומרים שאדלשטיין עשה עונה טובה. כל פרשן וכל מאמן לשעבר טוען שמדובר בעונה בינונית ומטה,כנס גם לפורום כדורסל ותקרא דיעות של אנשים אובייקטיבים ותראה שכולם בלי יוצא מין הכלל טוענים שהוא נכשל. ברגע שלימונד וקוזי עפים כל קשר שלי לקבוצה הזו ייעלם אז ככה שעל זה לא יהיו לי טענות..רק אשמח שכבר יברחו. תסריט אופטימי בשבל מגדל? מגדל לגמרי יורדת לזנות ולוקחת את פיני גרשון כמאמן ומביאה 7-8 זרים ועם הכסף של גאיידמאניק זוכה באליפות,גביע יול"ב,והגביע.

אגב,

חגי סגל כתב ב"מעריב" שאדלשטיין עמד בכל המטרות שהוא הציב לעצמו העונה, ושהעונה הסתיימה בצורה סבירה. וכך גם פפי תורג`מן שסינגר על אדלשטיין ברדיו ירושלים וטען דברים דומים. יש עוד פרשנים, אבל זה מה שאני זוכר. לעניינינו, אם הפועל תעז לקחת אליפות גביעים ותוארים עם גרשון ועם הכסף של גאיידמק, היא תרד ל"זנות". מה כן יש לעשות? לדעתך? תן לי להציע במקומך, כי כך אני מבין שהיית רוצה שיהיה: 1. לזרוק את כל הזרים. 2. לזרוק את אדלשטיין ולהביא את ??? קארל מארקס? 3 לפתוח בחמישיה עם: קוז`יקרו ועם לימונד, אוחנון. ועם??? סטלין? לנין? טרוצקי? ולא להעיז ולהחליף אותם, ולא משנה אם קוז`יקרו לא מצליח לקלוע סל שדה אחד כל המשחק, ולא משנה אם לימונד עושה שטויות והורס את המשחק. 4. לאסור על אוהדי בית"ר כניסה למלחה. במקרה כזה, איתן, יהיה לך טוב, או שגם אז... יצוצו להם "טענות" חדשות? בקיצור, מה צריך לקרות שתהיה מרוצה? תן לי להבין סוף סוף?

z dead

New member
?

גם המחאמה הכי גדולה שהצלחת ללקט על אדלשטיין היתה "הצליח לסיים את העונה בצורה סבירה" אשכרה הצלחה.. אם מגדל תחזיר את גרשון בניגוד למה שכל האוהדים ה"נאמנים" הצהירו לגביו ומה יקרה אם הוא יחזור,ומה שקליין אמר עליו...אז כן מגדל תרד לזנות. אמרתי לזרוק את כל הזרים? אמרתי לשחק בלי זרים? תראה לי איפה כתבתי את זה. להביא את קארל מרקס? מה הקשר חבוב? כן,להעיף את אדלשטיין,הוא לא הגיע לשום דבר משמעותי,רק עמד במטרות מינימליות ובשבל זה לא צריך 7 מיליון דולר,אפילו חצי מזה הספיק פעם.. לא להעיז לעשות חילופים? אתה מתכוון כשג'נקינס מאבד 5 כדורים במחצית או כשמייסון לא מגיע לקו אפילו פעם אחת במשחק ולא מסוגל לעבור שחקנים באחד על אחד ופשוט נעלם מול הקבוצות האיכותיות יותר? לימונד הורס את המשחק? בנתיים צמד הרכזים טפירו וג'נקינס איבדו יחד 11 כדורים וקלעו יחד 8 נק',עם משו כמו 1 מ11 מהשדה,כן..לימונד עושה שטויות והורס את המשחק..גאוני,וגם אשכרה קרה... לא לאסור על אוהדי בית"ר להכנס,זכותו של כל אדם או בבון להכנס לאן שהוא רוצה,רק שברגע שתקום מכבי ירושלים או בית"ר ירושלים כדורסל כולם יודעים לאן הם ילכו,מה שכן אם כבר לאסור אז לאסור עליהם לאיים על אוהדים אמייתים לקלל את בית"ר במהלך המשחקים,ולאסור עליהם את ההתנהגות הבהמית שלהם במהלך משחקים. ממה אני אהיה מרוצה? אם כספי הדמים של גאיידמק לא יהיו בקבוצה שאוהדיה הולכים למשחקים עם חולצות של צ'ה,אם גזענים ופשיסטים של בית"ר לא יהיו ביציעים של קבוצה אדומה,אם לא יאנסו שחקן כמו אוחנון להשאר בקבוצה בגלל שחתם על חוזה בגיל 21 כשיודעים מראש שאין לו סיכוי לשחק,אם מאמן לא ישחק משחקי אגו עם שחקן בן 22 ויפגע בשחקן עצמו ובקבוצה בגלל שהמאמן איש קטן. אני מבין שבשבלך רק ההצלחה קובעת..לא משנה אם זה אומר לייבש ישראלים,לשחק עם 5 ומעלה זרים,לקבל כספי דמים של מאפיונר סוחר נשק,להרוס קריירות,לקבל כספי מיסים בצורת תשלום מערוץ 1,וכו' וכו'... אבל לא צריך להיות קומוניסט או מתחסד כדי לרצות קבוצה שישרה לדרכה ולמסורת שלה...אותה דרך שאוהדי מגדל הצבועים טענו שיש להם כשקינטרו את את אוהדי מכבי. לפחות אוהדי מכבי לא צבועים...

שאלתי:

את מה שאתה כותב לי כאן קראתי עשרות פעמים. שאלתי, ואני חוזר שוב ושוב: מה כן צריך לקרות שתהיה מרוצה? מה? תן תחזית אופטימית, למרות שקשה לך. משהו שיענה על כל הפנטזיות שלך.

יהיה טוב,

שנה הבאה ירושלים אלופה... מתוך אחדות בין כל האוהדים. אני מקווה שכולנו נהיה מרוצים עונה הבאה, וגם אם לא יתגשמו כל משאלותינו, תמיד יש את חצי הכוס המלאה. יש לי הרגשה שצפויה לנו עונה גדולה. שבת שלום!

עזוב אותו לנפשו

אין לו ולא יהיה לו תסריטים אופטימים לעולם. עד עד שכל משפחת לימונד ישחקו בהפועל!

z dead

New member
טמטום ברמת אומן :)

גם אם כל משפחת לימונד,וזה כולל את הסבא והסבתא..היתה משחקת במגדל,ואתה היית המאמן,זה עדיין לא היה נראה כ"כ גרוע כמו שזה נראה ביום חמישי.

האמת

שגם בתסריט הזה, היית מתוסכל ומתוסבך, אפשר להעריך שהיית כבר מוצא איזשהו ילד כמו אוחנון או לוי להריץ אותו לחמישיה של אדלשטיין, כדרכך בקודש!

z dead

New member
אתה גאון כדורסל!

"ילד כמו אוחנון" אחד המשפטים היותר חכמים שנראו בפורומים של תפוז...

למעלה