המשך..

המשך..

עוד אנשים פה כשאני עירום על ארבע, לפניה, סביב ידה החזקה, לבוש כמו זונה, פעור כמו תהום , בלי בושה כשהיא מציגה אותי בפניהם, אומרת שיבוא זמנם, שכל אחד ישלוף רק את הזין מהבגד בינתיים, שהיא מזיינת אותי באמת עכשיו, רק שיביטו איזה גודל בתוכי , באיזו הענות אני מניע את התחת לעברה ... אני רועד, כל הבפנים שלי רק חור שחור, מעבר לכאב , רק חלל שרוצה להתמלא בזיין, בכוח, בהנאה. וככה כשאני משופד על הטיל הזה, היא חושפת את עיני, גבר לבוש בבגדי אישה קטנים שאישה קטנה ויפה עם דילדו עצום נעוצים עמוק בישבנו והוא משתולל וצועק "עוד עוד!" ו"כן... כן " מול שלושה גברים זרים, שניים מהם שחורים, עצומי ממדים, אבריהם ארוכים ונפוחים ביופי נשגב, שלושה זיינים עבים מעולם החלומות שלי , עבים וארוכים מכדי להיות ובכל זאת כאן , אל מול פני.. כולם כאן לסיפוקי ואני לסיפוק כולם, ואין כבר דרך אחרת , רק התשוקה מול הגופים האלו , ההמתנה המיוסרת כשהיא בועלת אותי שוב ושוב לפניהם , עד שתתיר להם את פני, כשאחד אחד הם נדחפים לפי, סוטרים על פני באיבריהם העצומים, מוליכים אותם לגרוני שאמצוץ אותם למליאות בשרנית, לקשיות הנעימה הזו שמאיימת לבקע את פני, לחנוק אותי למוות, לזיין את פרצופי. וכבר אין לאן לחזור, רק להגיד זיינו אותי עכשיו , כולכם , לרעוד בעוויתות כשהיא תולשת מתוכי את הדילדו המופרע הזה, מותירה אותי פתוח לרווחה מול תאוותם של השלושה האלו. אני בוחר את הגדול מבין שלושתם, זה לא יכול להיות אני חושב, שזיין יהיה כזה גדול, זה לא יכול להיות שלמישהו יהיה כלי כל כך ארוך וכבד ומלא, זה לא יתכן שפי לא יוכל להכיל את ראשו היפה, שלא אקיף אותו באצבעותי, שכל העוצמה הזו מבקשת להתבטא בתוך הגוף שלי... לא יכול להיות אבל עובדה חמה בתוך הפה שלי... אני מבקש שישכב... זיקפתו העצומה משעבדת אותי ביופיה, זיין שחור ענקי עם קצת נטייה לצד. אני מעז ומתיישב עליו. ראשו מחליק לתוכי במהירות רבה מידי, נתקע כשהוא מגיע לשיא רחבו, קורע אותי בכאב מפלח, גורם לי לצעוק ובעווית מטורפת אחת להתיישב בכל כוחי , להפתח בלי גבולות, לפול במורד העמוד הזה לבלוע אותו להשתגע... אני קופץ מעלה מטה בכל כוחי, אונס את עצמי בכח, השניים האחרים אינם מתאפקים עוד, הם נועצים את זכרותם המפלצתית בפני , בועלים אותי בכח, במגמתיות... אני אוהב את זה. אוהב מדי, אוהב במידה מסוכנת, אני מתחיל לחשוב... היא מבחינה בכך, סוטרת בעוצמה רבה על ישבני ומציבה את הכושי השני מאחרי גבי.. הם השתגעו, זה אי אפשר, פשוט לא ובכל זאת הוא מנסה לדחוף לי עוד אחד כזה, בעקשנות לא מתפשרת גם ראשו חודר . אני מעבר , מעבר, עוד אבר עוד אבר, שניים בתחת אחד בפה, כולם דוהרים בי עכשיו רצים בטירוף לשיא המבתק הזה, אני מלא , מעבר לגדותיי , אני חור ועוד חור, אני אסיר תודה לה שידעה , יודע חופש ומעוף ככוס לאלה היודעים אותי עכשיו, אונסים אותי גם בלי שאתנגד, אני מוצץ בכל הכח והרצון לרצות את הזיין שננעץ לי בגרון, הוא מתפוצץ בתוך הפה כמו מזרקה או זיקוקים , מטביע אותי בזרע, מתכווץ בעוויתות חודרניות לעומק לעומק, אני מאושר , הוא גמר בי, הוא גמר..שפתיי הנפוחות, היא מרגיעה את פני , מלטפת, כף רגלה בפי, שניהם עושים שמות בישבני, הם מתחככים בעוצמה, בדפנותי והאחד בשני,,בידיהם הם משפדים את ישבני על עובי הבשר הבלתי נתפס הזה, עד הסוף! עד הסוף הם מציפים אותי בפנים בתוך תוכי התחת שלי, ז רמים ,גאות , טירוף.... אני מרפה סופית לאורגזמה מוחלטת מרפה ולא יודע אם אחזור משם אי פעם, אם עוד אסגור את הרגליים אחרי זה, אם עוד אביט אל המראה מבלי לראות שוב ושוב,גבר אחד קצת עצוב ופתטי, מתמסר כמו זונה לאחת שיודעת, עם דילדו ענק פותחת אותו לרווחה לפני שהיא מוסרת אותו לבלתי אפשרי, לכאב, לתאווה, לשני כושים ענקים בתחת ואחד בפה וסיפוק אדיר מלהתמלא בעונג שלהם בתוכו , אדם שהוא כוס

למעלה