המשך..

לירון1977

New member
המשך..

תיקון טעות, כמות קטנה יותר של דם (כגודל כפית), כבר 10 שעות אחרי ויש לי סימנים של דם כמו בניגוב פצע....

qt1

New member
מתי את אמורה לקבל מחזור?

המגע המיני היה עדין? יש לך כאבים? בדיקת גנקולוג באה בחשבון?

חתולבל

New member
אני עם blue4u2 מלמטה...

כנראה שזה רק שאריות דימום מקריעת קרום הבתולים - זה בדיוק כמו ניגוב פצע! כי נוצר חתך בקרום... אבל בכל מקרה אם הדימום לא מפסיק עוד כמה זמן, או שיש לך כאבים, לא יזיק לבדוק אצל גניקולוג.

אני עם ה-girls !!!

מקווה רק שתשובותיהן לא בלבלו אותך!!!

blue4u2

New member
עידן, למה אתה חושב שבלבלנו אותה../images/Emo8.gif

ואני אצטט את דבריי משם כדי שהכל יהיה במקום אחד: לירון1977, ראשית, אברך אותך ב
שנית, מאוד יכול להיות שמה שקרה "ביתק" את קרום הבתולין שלך, יש נשים שהדימום אצלהן הוא מועט מאוד לאחר שקרום הבתולין נקרע ויש כאלה שיותר...זה לא אומר שום דבר ולמרות ה"המשך" שכתבת כאן, שאחרי 10 שעות יש עוד דימום קל בניגוב, זה נשמע סביר והגיוני. אגב למה כוונתך שקיימת יחסי מין "לא מלאים"??? - לעתים מספיקה החדרת אצבע כדי לקרוע את קרום הבתולין, שהינו כשמו קרום דקיק ומחורר ולאו דווקא צריך להיות מלווה בכאב כשזה קורה.... חשובבבבבב שתעקבי אחרי זה כי אם הדימום ימשיך/יתגבר, ישנה אפשרות שאולי משהו לא תקין וזה ידרוש אולי בדיקה אצל רופא נשים, אבל אם זה עובר - אני לא חושבת שיש צורך לדאוג.... ו.....הכי חשוב - תהני
_____________________________________________________________________ אני בכלל לא רואה שלירון מגיבה....האם נטשה אותנו לטובת פורומים אחרים?!?!!?!
מקווה שלא......

blue4u2

New member
דווקא אני ו../images/Emo54.gifבל ענינו אותו דבר

לא?!!?!?!?!?!?!?! כך זה נראה לי לפחות, qt1 שאלה יותר שאלות לקבל עוד מידע....

qt1

New member
../images/Emo8.gif אני יהודיה טובה , שואלת...

גם כשלא צריך..... לא מבינה , היא לבד שם בחו"ל וכואב לה כשהחבר שלה שוכב איתה? אז למה היא לא מחכה לראות מה יקרה כשהיא תחזור לארץ? איבדתי פה את הפרובלמה , ואין לי כוח לחפש 'אצל השכנים'... בכל מקרה , כשכואב הולכים לרופא לא? בת כמה את בורקס? באמת התבלבלתי , סליחה אה?

qt1

New member
אה.. זו עם הדימום.!!!

נו כן , מה היה שם בזמן החדירה? אולי הבחור לא היה עדין במיוחד אולי בדיוק יש לה מחזור? מה הסיפור עם הכפית? די אני למיטה , אני כבר לא בפוקוס , תודו שזה מבלבל... נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלכם QT1

blue4u2

New member
qt1 המקסימה...זה טוב שאת שואלת....

חלילה הערתי לא פגעה בך, אני מקווה, אבל אולי באמת קצת הסתבכנו?!?!?!!? בורקס צריכה לחזור הביתה לדעתי וכמו שכולנו כתבתנו לשקול לפנות לרופא שירגיע אותה שהכל בסדר.....זה הכל?!?? קפיש???!?!?! הצחקת אותי עם הכפית, כנראה עשתה מדידה, לא?!?!!?

qt1

New member
../images/Emo24.gif לא , לא פגעת !

נדמה לי שבורקס כתבה גם בפורום 'השכן' שם חתולבל נתנה לה רעיונות מעניינים ומישהו שלח לה קישור שלא עבד... לא הצלחתי לראות את הקישור גם וחבל לי . מצד שני הבנתי שיש איזושהי בעייתיות בגלל האמא שלא יודעת על המצב של הבת , והבת רוצה לשמור על דיסקרטיות , בפורום השכן הציעו לבורקס את מרפאת נעורים , חברות או בן זוג שילווה אותה אבל לא ראיתי מה היא השיבה. בורקס אם את קוראת ואת רוצה שמישהו מאיתנו ילווה אותך למרפאה תבקשי ונראה איך אפשר לעזור לך , אם את רוצה זה אפשרי . יש לנו בפורום נשים מכל מיני מקומות בארץ , הקבועות למיטב ידיעתי מבוגרות ממך , אז יש לך עוד אופציה , אבל ההחלטה היא שלך כמובן... בקשר לכפית - כן ... חביב לתאר כך מצב של דימום אבל נתן לנו תמונה די מדוייקת של המצב לא? זהו להפעם
QT1

חתולבל

New member
בוא'נה אתן עשיתן בלגן... ../images/Emo13.gif

בילבלתן את כל הבחורות שכותבות כאן אחת עם השניה והחלפתן בין השרשורים... זה השרשור של לירון שכנראה בסך הכל נקרע לה קרום הבתולים! (מזל טוב!) והשרשור של בורקס הוא אחר לגמרי, ו-כן, עניתי לה בפורום השכן...
גדול לשתיכן!

למעלה