המשך...

rayeliya

New member
המשך...

לכל מי שאמר שאני צריכה לעשות משהו בחיים וחושב שאין לי מה לעשות חוץ מלחשוב על בעלי. אני לא מובטלת. אני עובדת המון ויש ימים בשבוע שאני עובדת 20 שעות!!! אני סטודנטית להנדסת תוכנה ויש לי ראש. עכשיו אני הרבה יותר יציבה מאשר בתחילת הנישואים. אז היו מפטרים אותי הרבה ממקומות עבודה כי הייתי יושבת ובוכה לפעמים בגין המצב ביני לבעלי. אני אכתוב לכם עכשיו דברים קשים ובבקשה אל תגיבו בצורה מחמירה. היו פעמים שהתחלתי לחתוך את את היד עם סכין. הכאב הנפשי שלי היה כ"כ חזק שכאשר הייתי מכאיבה לעצמי פיזית הכאב הנפשי היה נעלם ועבר לגוף. כשהייתי בצבא הייתה פעם במטווח, כשהכל רועש, שהתחלתי לבכות והדבר שעבר לי בראש הוא שאני חייבת לקום ולרוץ אל תוך המטווח בזמן ירי. כמובן שלא עשיתי את זה. כמובן שביקרתי הרבה אצל הקב"ן ופסיכולוגים טיפשיים- הם כולם בזבוז של זמן. יום אחד, בעלי לא יכל יותר ואמר שאבטיח לו שאם עוד פעם אחתוך את עצמי, אחתוך גם את היד שלו. זה הדבר הכי קשה שיכולתי לשמוע. זה מספיק בשבל להראות לכם עד כמה הוא אוהב אותי? זה מטורף מה שקרה בינינו. עכשיו, כתבתי לכם רק עליו עם בנים. מה תגידו על אדם שמתחיל עם מישהי במילואים ואת כל הsmsים הרומנטיים שיש ביניהם הוא כותב בתיקייה במחשב. למה שיעשה את זה? בכוונה כדי שאני אראה את זה? לכיף? כדי שיהיה את מה לזכור? וגם צילם הרבה תמונות שלה. כל פעם שהיו בינינו קצת מריבות הוא כ"כ פחד שאעזוב אותו שישר חיפש לו מישהי. עכשיו שימו לב שזה לא בנים. הוא ישר נכנס לפורום לחפש בנות. אפילו לא חשב פעמיים. לפעמים הרגשתי נורא זולה בשבלו. את המכתבים שאני נותת לו הוא לא שומר אבל דברים של אנשים אחרים זה קודש קודשים. יום הולדת שמח הוא אף פעם לא אומר לי, לא זוכר את היום הזה ולא נותן כלום. ואולי אני פשוט צריכה להבין שזה האופי שלו. עכשיו אם אתם חושבים שאני זו שמיהרתי להתחתן איתו אז לא. לא רציתי כ"כ מוקדם אבל רציתי. הוא אמר שאם לא נתחתן עכשיו הוא עוזב אותי. מה תגידו על אהבה שכזו?לא הספקתי אפילו לסיים שירות צבאי. והוא האמין עמוק בפנים שאם עד גיל 30 הוא לא מצא בחורה הוא גם לא ימצא ונורא בכה אם לא אתחתן איתו. לא חשוב מה עשה בחיים ואיך התנהג אליי, תמיד רציתי להיות איתו ואמרתי שעל הבחור הזה לא אוותר כי הוא הראה הרבה מצוקה. אגב, הוא לא בא ממשפחה דתיה. הוא רוסי ואמא שלו בטעות שמה אותו בישיבה תיכונית כי אמרו לה שזה הכי טוב. אז אנחנו לא דתיים שומרניים מן המניין.

אני מוכן להאזין לקשיים שלך

שהם קשיים גדולים. ובשביל זה קיימים פורומים, כדי להתייעץ וגם לפרוק כאב או דאגה. אבל... אני מייעץ לך להתייעץ גם עם אנשי מקצוע, כמו פסיכולוגים איכותיים. תבחרי לך אחד או בקשי המלצה ממישהו. ספרי לפסיכולוג את מה שעובר עלייך, ותני לו (או לה) ליעץ לך מה לעשות. אולי גם טיפול תרופתי.

rayeliya

New member
זה שטויות

הלכתי לאנשי מקצוע מספיק מקצועיים כדי לגזול 400 ש"ח לשעה. התרופות לא עזרו כלל ואין על מה לדבר עם אנשים כאלה. אני מבינה שיכול להיות ונכנסתי לפורום הלא נכון אבל חשבתי שרק אנשים עם רקע כמו בעלי יוכלו באמת להבין הכי טוב. אם אני טועה אולי ועדיף שלא אכתוב כאן יותר.

אל דאגה, את מתקבלת פה בהבנה, זה הפורום המתאים

בעלך נמשך לגברים והוא בוגר ישיבה תיכונית, אין פורום מתאים יותר מזה. אולי יש עוד פורום בנושא בעיות נישואין, או נטיות נזק-עצמי. המצב שלכם כזוג שונה מאד מכל מה שמוכר לי, ולכן אני חסר אונים בייעוץ או אפילו בדיון בנושא. כשכתבת בהתחלה רק על הקשר שלו עם בחורים, התמונה נראתה ברורה יחסית. אבל כשהוספת את נושא הטרנסבסטיטי (לבוש אשה לגבר) ואת רצונו של בעלך להחליף תפקידי מגדר בבית, ואת תקרית חיתוך היד, ואת האהבה הגדולה שהוא מביע כלפייך, אני הרגשתי שזה מורכב מדי עבור מכדי שאייעץ לך. תרגישי חופשיה לבוא ולספר פה מה קורה ביניכם, ואיך את מרגישה עם זה. יש לך פה אוזן קשבת.

גנימדס

New member
את העיקר

כתבי לך משהו בהודעותה קודמות- ועכשיו אני רואה שיש משהו מאד חשוב. תשמעי- הבעיה הרבה יותר גדולה ממה שאת חושבת. מה שקורה עם בעלך זה כלום לעומת זה. זה משהו שקשור מאד אלייך. את מתארת את עצמך כרגשית מאוד, וחרדתית מאד. כדורים במטווח גרמו לך לאבד את שלוות הנפש שלך. היו מפטרים אותך ממקומות עבודה כי היית יושבת ובוכה. את נוהגת לחתוך את עצמך כדי לברוח מהכאב. את רואה את הבעיה.? אני לא מכיר אותך, אבל אני בטוח שכאן זה רק קצה הקרחון... תשמעי ,לכל אחד יש את המשא שלו והבעיות שלו . גם אלו שנראים לך הכי מאושרים. טפלי בבעיה שלך. זה הרבה יותר רציני מהשאלה מה לעשות עם בעל ביסקסואל.

גנימדס כל הכבוד על המילים החמות והקבלה!

מרגש אותי.. עבורי הסיפור מורכב וכבד מדי לייעץ...

למעלה