המשך

• פותח הנושא tabs
  • פורסם בתאריך

tabs

New member
המשך

אני זוכר את החלומות מצוין ורושם אותם כל בוקר

makron2

New member
מעולה...

זכרון זה כבר צעד חשוב בכיוון הנכון. רצוי לסמן/להדגיש לעצמך וביומן את סימני החלום/עוגנים שלך,אלה הדברים שיכולים להתרחש אך ורק בחלומות שלך ויכולים לכלול גם את עצמך וגם את הסביבה. - רצוי לקרוא ביומן לפניי השינה ולשם לב שאלו הם הדברים שמהם בנויים החלומות שלך,רצוי לשלב את סימני החלום בשיטות נוספות כמו מיילד ע"מ לשפר את אחוזי ההצלחה. בהודעה הקודמת התכוונתי איזה בדיקת מציאות אתה עושה?באיזו תכיפות ובאיזה מצבים? אתה יכול להמשיך בהודעה הזו.

tabs

New member
תודה

תודה.תאמת אני חולם רב הזמן על חברים שלי ופעמים אחרות על דברים מוזרים מאוד.את הבדיקת מציאות אני עושה כל פעם שאני ניזכר(עשיתי סימן כזה ב"מ על היד שלי וככה אני זוכר)

makron2

New member
המשך...

בהמשך לסימון ביומן של סימני החלום(כל הדברים המוזרים/דמויי החלום )ושיפור תשומת הלב אליהם אני ממליץ שתבצע בדיקות גם בפעמים שדומים לחלומות שלך לדוגמא:בכל פעם שתפגוש חבר או שדבר מוזר/"דמויי חלום" שמתרחש סביבך. אני חושב שיהיה יותר טוב לבצע בדיקה לפי מצבים מסויימים כמו שציינתי למעלה בנוסף בכל שעה בערך בצורה עצמית ובכל פעם שקורה משהו - כמו בכל פעם שאתה עובר בדלת או משהו אחר ולהחליף מידיי פעם(ללא ב.מ על היד)בגלל שזה יגרום לך להיות יותר דרוך/מוכן לבצע משהו ברגע שמבחינים במשהו(שיפור הזכרון התכנוני) במיילד יש לקום לאחר כמה שעות שינה ו.. 1.לדמיין מקום דמוי חלום או חלום שחלמת 2.לדמיין שמשהו דמוי חלום קורה ואז להבחין במשהו מוזר(דמויי חלום)ולומר לעצמך "זה(ההתרחשות המוזרה)חלום - בפעם הבאה שאני חולם אני יזכור/ידע שזה חלום". בהצלחה.

למעלה