המשך?

המשך?

כולנו (שראו את הסדרה כולה...) התאבלנו עם הגיע 3X20 והודעות על פטירתה של הסדרה בטרם עת. בכל מקרה, אחי מתעקש שרוב תומס דבר על איזשהו המשך בשבוע האחרון. מישהו יודע משהו על זה? אני פוחדת לקוות. ומישהו יכול להסביר לי איך מגרש ביתי מצליחה, וורוניקה לא? (בלי לזלזל במעריצי OTH..)

Dark K

New member
:\

כל מה שאני שמעתי זה שאולי: -עונה 4 תהיה בתור קומיקס (הסיכוי הכי סביר לדעתי) -יהיה סרט קולנוע על הסידרה -אם תהיה עונה 4 זה יהיה שורוניקה מארס נמצאת ב FBI או משהו כזה .. אבל לא שמעתי על שום תוכניות רציניות לגבי זה. :\

TheLost

New member
לא תהיה עונה 4

זאת אומרת, לא אמיתית. לפני שהודיעו על ביטול הסדרה, רוב תומאס ניסה להציע לCW (הרשת המשדרת בארה"ב) רעיון שהעונה הרביעית תתרחש בערך 4 שנים בעתיד, כשורוניקה עובדת (או מתמחה, אני לא זוכר) ב-FBI, הוא אפילו צילם פיילוט קצר והשיק להם אותו (זה יופיע בדיוידי של העונה השלישית). זה לא עזר. אם אני לא טועה תהיה עונה רביעית 100% בתור קומיקס, אני אישית לא מצפה לזה בכלל. ויש דיבורים על סרט קולנוע. ומגרש ביתי לא כ"כ מצליחה.

Dark K

New member
למה הוא לא

פשוט הציע את זה לרשת אחרת? מישהו בטח היה קונה את זה.. וכן.. גם אני ממש לא מצפה לקומיקס

bar167

New member
אם כבר אז..

איך האנטומיה של גריי מצליחה וורוניקה לא? [בלי לזלזל כמובן..]

McFreaKy

New member
מה הקשר? ../images/Emo12.gif

כלומר, לא הבנתי את השאלה. "גריי" מצליחה, "ורוניקה" לא כל כך. מה זה למה? כנראה שיותר אנשים אוהבים ומתברים ל"גריי" מאשר ל"ורוניקה". בתור מעריץ של שניהם, אני יכול דווקא להבין את זה. נתחיל מזה ש"ורוניקה" משודרת בCW שהיא רשת קטנה יותר ונחשבת לרשת של צעירים. ואני יכול גם להבין למה לסידרה כמו "גריי" יתחברו יותר אנשים מ"ורוניקה". לדעתי "ורוניקה" פונה לקהל יותר צעיר (ולאו דווקא בגיל, אלא מנטלית), היא יותר "שונה" ולאנשים שאוהבים דברים מהסוג "הזה". "גריי" היא יותר דרמה, אומנם כמו הרבה דרמות אחרות, אבל מה לעשות, היא מצליחה יותר ולדעתי פונה לקהל רחב יותר.

למעלה