המשך-3

לנסלוט55

New member
המשך-3

נושא: ירוק-חלק ג´ ...החלטתי להתמקד בהרגשותי, ולנסות לממש את תכניותיי המוקדמות.גופי נטוי על צידו והיא על גבה,ובלהט נישקתי את צמד שדיה היפייפיים. מרחף בשפתי על פטמותיה עולה לצוארה החלק, סנטרה שפתיה לחייה תנוכי אזניה ובפרץ של תשוקה היא מושכת אותי אליה מחבקת את גופי בחוזקה, גופי פרקדן עליה. אני מרפרף בשפתי על כל גופה ומגיע בין רגליה החלקות. הופתעתי לגלות את ערוותה חלקה כשל ילדה.בחנתי היטב את מקור תשוקתה, מלקק כל פרט חלק וקפל עור, נלהב כנער צעיר ומיוחם. באותו זמן ממש, בעלה מרים את אגנה כלפי מעלה, הופך את גופה כששניינו מתמקדים כל אחד בחור שבחר לעצמו.פיו קרוב מדי לשלי, עד שאני יכול להריח את עשן הסיגריות מנשמתו. אני מקרב את פלג גופי התחתול לכיוונה. ידה מגששת על זכרותי ומובילה אותו אחר כבוד אל בין שפתיה. היא מלקקת אותו ותוך דקה מחצתיתו נבלעה. היא מוציאה אותו, בוחנת היטה ומתפעלת מנוכחותו. שפתיה נוגסות בו כאילו היה קלח תירס. למעלה ולמטה. התחושות נפלאות. ההתרגשות כל כך חזקה עד סדר הדברים לא זכור לי. כל הסצינות מתבלבלות. רק קטעי תמונות בודדות צפות כפלאש בק: שנינו חודרים אליה יחד,אני מלפנים הוא מאחור, אנחנו מתחלפים, היא עליו ואני מנסה להכנס לפתחה האחורי- היא גונחת מכאב, אני נסוג בבהלה, היא מרגיעה אותי ומכניסה את האבר הנפוח בעצמה, אני בין שדיה, והוא מנשק את פיה, הוא מכוון את פיה לכוון הזין שלי, היא מחליקה את קצה לשונה עליו, אני משתאה, גבר גבוה אך אברו קטן,לתדהמתי מוחי אומר לי- "תנסה"! אני מעז להכניס את הזין לפי. משונה, לא נורא אבל ללא שום משמעות. לא עושה לי כלום. עוד נסיון חיים, עברתי גם את זה. בטח לא בן עשרת הגדולים. היא בכריעה, ישבנה מורם באויר, שדיה חפונות בכפות ידי על הסדין, ראשה מוטה על צידו, אני מאחוריה בתוך פתחה הלוהט, לוחש באזנה הימנית "קחי את הזין שלו בפה", היא מקרב את גופו חופנת את אשכיו ומובילה את הזין שלו לתוך פיה, כולו נבלע בו בשניה.-חבל שהיא לא מצליחה להכיל את כל הזין שלי. היא מוצצת אותו ואני גומר פעמיים על שפתיה. בפעם השלישית היא ואני לבד במיטה משתגלים בעוצמות אדירות, גופותינו מפותלים משולבים אחד בתוך השניה. אינני מסוגל לשכוח את עורה השזוף כולו חלק וצונן ואם זאת לוהט וסוער. אני קולט את הבחור בקצה החדר על כורסא מבין ומאונן. אני גומר בפעם השלישית, נאנח בשקט והפעם בתוכה. כשאני נופל מגופה על צידי, הוא חודר אליה מיד מאחור. מספר תנועות חזקות קצובות ותוך גניחות קולניות עמוקות הוא גומר במהירות בתוכה. הריגוש בילבל אותי לחלוטין, להפתעתי אני מרגיש תחושות משונות כלפי הבחור. רגש של קרבה וחיבה עמוקים. אני מנסה לתקשר איתה, והיא מפנה אותי לבעלה. קבענו מפגש נוסף. הפעם השניה היתה יותר מתוכננת ברורה ומעט מוכרת. בפעם הקודמת היינו למעלה משלוש שעות.עכשיו יש לנו קצת יותר משעה.בזו הפעם הם ממהרים לצאת לחתונה. הגבר מותיר אותי עם זוגתו והולך להתארגן. אני מרגיש מטופש. הבחורה נהנית , מתרגשת איתי, משתפת פעולה, יוזמת, מעניקה, אבל מעוניינת בי כצלע שלישית בלבד. אני עדין מנסה ליצור קשר אישי ונתקל במחסום בלתי עביר. לא נפגשנו יותר. מאז גם אין לי סוכנות נסיעות קבועה. החוויה היתה עצומה ואינני מצטער ולו גם על דקה אחת בודדת ממה שהיה. ואולי רק על שני דברים: האחד שהקשר עמה נותק ללא שוב, והשני שכמה ממחשבותי ומאוויי לא הצלחתי להגשים.

ווואאאאאוווווווווו

המשך ממש ממש ממש מהנה ומענג, אך אתה יודע משהו, לפעמים יש דברים שאמורים להיות פעם אחת וזהו. זה נותן טעם של עונג להמשך מלאכית כחולה

לנסלוט55

New member
אכן כן

לפי סיום סיפורי-את יכולה להניח שמסקנתי אכן דומה לשלך. השארתי לעצמי מעט פנטזות לא ממומשות. אך מה הטעם בלפנטז בלבד? הרי כל אחד מצפה כי הדבר עליו הוא חושב ומייחל לו-יקרה במציאות- לא כן? אבל למעשה בכל פנטזיה מתממשת, יש טעם לפגם-היא כבר לא פנטזיה! המציאות היא ממשית ולרוב אינה עולה על כל דמיון כפי שמבטיחים לנו, (או שאולי רף הדמיון שלנו לא מספיק גבוה? לרוב גם המימוש בפועל אינו דומה לפנטזיה וכנראה גם לא יוכל להיות. אז לפנטז או לא לפנטז? לנסלוט55

התשובה היא ברורה,

גם לפנטז, וגם לעשות. אבל לעשות פעם אחת, כי אם עושים שוב ושוב זה הופך לשיגרתי, ושיגרתי זה משעמם. אבל אני אומרת שגם אם מבצעים פנטזיה, אני בטוחה שיש עוד כמה וכמה במלאי.
מלאכית כחולה

למעלה