מגלומן
4 45degrees New member 7/7/04 #42 אתה קיבלת אישור להיכנס לפה? נכנסת הבנת? יאללה - מתי אתה עם כלי אמיתי?
M MAX D New member 8/7/04 #48 כרגע אני עם VX800 של חבר יש כמה פוטנציאלים שאני עובד עליהם, כמה מהם עד לפני כמה ימים לא ידעו שהם רוצים למכור
כרגע אני עם VX800 של חבר יש כמה פוטנציאלים שאני עובד עליהם, כמה מהם עד לפני כמה ימים לא ידעו שהם רוצים למכור
4 45degrees New member 7/7/04 #44 אתה שם כאן תמונה שאני עצמי העלתי בעבר? מה הפואנטה? אני מחפש תמונה מהאימון של שבת - חומר חדש יעני... ואתה שם לי חומר משומש...
אתה שם כאן תמונה שאני עצמי העלתי בעבר? מה הפואנטה? אני מחפש תמונה מהאימון של שבת - חומר חדש יעני... ואתה שם לי חומר משומש...
Z ZolgaR New member 7/7/04 #45 בסדר, רציתי שההוא יבין שלא מדובר בחליפה אדומה.שיראה על איזה אופנוע מדובר.
ר רוני ינקוביץ New member 8/7/04 #47 עוד משהוא 45D תהיה לך עוד הזדמנות ולא אחת החלטי לאמץ אותכם!!! אל תכנסו לרגשי!! אני חייב למכור את הבולדוג שלי וללכת הלאה...
עוד משהוא 45D תהיה לך עוד הזדמנות ולא אחת החלטי לאמץ אותכם!!! אל תכנסו לרגשי!! אני חייב למכור את הבולדוג שלי וללכת הלאה...