המשך שרשור שאלות זה פשוט נהיה ארוך מידי
ש שלמונזה New member 29/7/02 #3 יותר ראיתי את כל העונות של אי אר (לא שאני צופה מההתחלה או משהו...) ואין לי כח להמשך שרשור
צ צמות New member 30/7/02 #4 אז אני אמשיך, טוף../images/Emo35.gif../images/Emo78.gif מי לדעתכם יותר גבוה? פיטר או מארק? (בטלוויזיה הם נראים לי שניהם ענקיים.. ולפעמים שמתי לב שהם מתכופפים כדי להיכנס לחדר או משו כזה..) ניסים קורים רק תביע משאלה...
אז אני אמשיך, טוף../images/Emo35.gif../images/Emo78.gif מי לדעתכם יותר גבוה? פיטר או מארק? (בטלוויזיה הם נראים לי שניהם ענקיים.. ולפעמים שמתי לב שהם מתכופפים כדי להיכנס לחדר או משו כזה..) ניסים קורים רק תביע משאלה...
ש שלמונזה New member 30/7/02 #8 אני חושבת ששאלו כבר... בכל מקרה ברור שאבי!!! קרול בכלל לא התאימה לו אין לי שאלה, סורי לא מתפקדת בשעות כאלה...
אני חושבת ששאלו כבר... בכל מקרה ברור שאבי!!! קרול בכלל לא התאימה לו אין לי שאלה, סורי לא מתפקדת בשעות כאלה...
G ~*~gaL New member 30/7/02 #9 שאלה קשה: החברה היותר מעצבנת של קרטר: רוקסן (זוכרים אותה? הקרציה ההיא שהייתה בתקופה של לוסי. היא משחקת ב"אד" את קרול.) או רינה (הקרציה השניה מהעונה ה-7, הצעירה הזאת)?
שאלה קשה: החברה היותר מעצבנת של קרטר: רוקסן (זוכרים אותה? הקרציה ההיא שהייתה בתקופה של לוסי. היא משחקת ב"אד" את קרול.) או רינה (הקרציה השניה מהעונה ה-7, הצעירה הזאת)?