המשך שאלות

• פותח הנושא me123
  • פורסם בתאריך

me123

New member
המשך שאלות

החלטתי להכנס רציני לעניין ולכן אני אשאל ככה: 1.מה ההבדל בין גלשן "רגיל" לגלשן רוח? 2. מה זה כל הסוגים של בוגיבורד, longbord,shortbord וכו'? בקיצור אם אפשר הסבר אני אשמח. שוב תודה רבה

תשובות

1. גלשן גלים וגלשן רוח שונים לגמרי. מבחינת העלויות גלשן רוח הרבה יותר יקר (בערך פי 3). מחינת הגלישה זה שונה לגמרי, בגלשן רוח את יותר יציבה, יש לך במה להחזיק ואת גולשת בעזרת הרוח (מן הסתם) בגלישת גלים את פחות יציבה ואת בעצם יושבת על הגלשן עד שמגיע גל ואז את נשכבת ומתחילה לחתור עד שאת תופסת את הגל ומצליחה לעמוד. 2. בוגי- גלשן קטן יותר, אי אפשר לעמוד עליו אבל אפשר לתפוס גלים ולעשות כל מיני דברים נחמדים שגולשי בוגי מקצועיים יודעים לעשות. בטח ראית מלא ילדים קטנים עם בוגי צעצוע בים. shortbord - longbord אלו גלשני גלים רגילים פשוט באורך שונה. השורטבורד מן הסתם יותר קצר והוא מתאים לגולשים יתר מתקדמים כי הוא יותר מהיר וקל יותר לעשות עליו תרגילים. הלונגבורד הוא כמובן ארוך ויציב יותר ומתאים לגולשים מתחילים שעדיין לא מספיק יציבים ומהירים בשביל הקצר

spacedude

New member
וכמובן יש את ה - body board או

skin board שאסור לשכוח אותם למרות שעדיין אנשים לא מכירים אותם עוד חודשיים אני טס לקליפורניה ואני מביא איתי אחד

למעלה