המשך שאלה לעינת

שמופית

New member
המשך שאלה לעינת

עינת שלום. כתבתי לך בתאריך ה 26.8 את ההודעה הבאה : אני עומדת להתחתן, והייתי מעוניינת לצרף את שם משפחתו של בעלי לעתיד לשם משפחתי ולא להחליפו. השם שלי במספרים הוא: פרטי - 1,2,1,3 ; משפחה - 1,2,2 השם של בעלי לעתיד במספרים: פרטי - 2,1,4,4 ; משפחה - 6,4,2,6,4 האם אוכל לדעתך לשמור על שם משפחתי הישן והחדש גם יחד ? תודה רבה !!! שאלת אותי מה תאריך לידתי והתשובה היא : 28.7.1971 מצפה לתשובתך, בברכת שנה טובה !

עינת

New member
היי שמופית ../images/Emo13.gif

בדקתי את שם המשפחה של בעלך לעתיד בהתאמה עם שמך ותאריך לידתך והמלצתי החמה היא בשום פנים ואופן לא להחזיק בשני השמות יחדיו כיוון שהמספר שיתקבל הוא 16,מספר שמזהיר מפני גורליות מוזרה ומפני סכנה לתאונות וכשלון תכניות.כמו כן השילוב יהפוך אותך לרגישה יתר על המידה מה שיגרום לחוסר שקט ועצבנות. גם שימוש רק בשם משפחתו אינו רצוי כיוון שהוא נותן את המספר 11 שהוא מספר קשה המציג מכשולים וקשיים רבים בחיים. יש לשקול ברצינות את שינוי השם. כמו כן דעי שישנה משמעות מרובה לתאריך הנשואים ותמיד אני ממליצה לזוגות לפני נשואין לקבל יעוץ בבחירת התאריך. הרבה מזל טוב שיהיה לכם ושנה טובה ו
שפע ו
עינת

שמופית

New member
תאריך הנישואין

עינת שלום, התאריך שנקבע לחתונה הוא ה 9.1.2002 אני מקווה שלפחות התאריך יתאים לנו... נזכרתי לשאול קצת מאוחר אני מניחה
תודה !

עינת

New member
שמופית ../images/Emo39.gif

בדיקה של התאריך אורכת הרבה זמן וחייבת להיות מאוד ממוקדת ואחראית ולכן מקומה אינו בפורום... ומעבר לכך הרי כבר קבעתם תאריך אז כל מילה תהיה מיותרת. אאחל לכם המון מזל טוב אור שפע ואהבה עינת

למעלה