המשך קורותי

המשך קורותי

אז זהו, הוא כבר לא גר בבית. רק אני והילד. הרגשה של חופש. של שחרור ממועקה. תחושת הקלה. אתמול נפגשנו בבית קפה כדי לדבר על כל העניין. הוא הסכים שנלך לגישור. הוא הסכים שצריכים לגמור הכל יפה. בשביל הילד. ואז היום בבוקר הוא התקשר ואמר שהוא לא רוצה ללכת לגישור. הוא רוצה לחזור. הוא אומר שישתנה. אמרתי שזאת לא שיחה לטלפון אז נדבר על זה היום בערב. איך אני מבהירה לו שאני באמת רוצה להתגרש. שאני לא מאיימת. שאני לא רוצה לנסות שוב. כבר היינו בייעוץ זוגי לפני שנה וחצי. כבר עברנו את הכל. רוצה פשוט לסיים את הפרק הזה של חיי ולהמשיך הלאה. איך?

adam33

New member
להקשיב

בעצם לפי מה שקראתי הוא הקשיב לך אתמול ולא הפנים והוא שלף תשובה של בסדר אם זה מה שאת רוצה נלך לגישור.. ואילו היום הוא " ישב" על מה שהוא אמר וראה שבעצם הוא הבין את גודל הריחוק בנכם ושהוא בעצם רוצה לנסות לראות כיצד הוא יכול להפנים את הכל כי להתגרש כעת זה " גדול" עליו וזה בסדר..את צריכה להקשיב לו כעת ובהנחה שהוא לא משחק משחקים ובהנחה שהוא רוצה לנסות קחי את המתנה שהוא נתן לך כעת כי מה שהוא בעצם אומר...אני מפנים שאת רוצה להתגרש כעת..תני לי עוד צנס אחד כי אני יכול להוכיח את עצמי..ואם זה לא ילך אז תתגרשי ממני.. לפחות כעת הוא יבין שהוא קיבל הזדמנות ואם הוא לא ניצל אותה ביודעין..אז זה כבר ההחלטה הסופית שלך תהיה וגם אם הוא יתחנן לאחר מכן זה כבר לא יעזור לו אז.. היתי מנסה ונותן הזדמנות ..אך עם הצבת תנאים בין שכתובים ובין בעל פה שאם זה לא ילך תתגרשו לשלום ולא למלחמה.. בהצלחה

למעלה